usef8000
Registered User
سایتا توی امضامهحداقل یه سایت معرفی کن
سایتا توی امضامهحداقل یه سایت معرفی کن
اره خوب تسک دارهکشور دانمارک تا حالا فیشر زدی داداش یوسف؟
برا من دوبار دو روزه سرازیر شدهاره مدتی باید بگذره
میاد اما بعد چند روز اکانت به فنا میره
چند تا مگه داره؟:general105:اره خوب تسک داره
اره همین حدودا هستش البته فقط روز اول اینا میادچند تا مگه داره؟:general105:
برا من 24 اومد بیشتر میاد مگه؟
هر جور صلاحه به نظرم این تاپیک به روزتره با اون گندکاری که اونجا اتفاق افتاد شاید دوباره بشهیوسف جان تاپیک رو باز کردن
بریم همونجا فکر کنم بهتر باشه
دیگه مجبور هم نیستیم هر تازه واردی که بیاد واسش توضیح بدیم که چی به چیه
یوسف جان تاپیک رو باز کردن
بریم همونجا فکر کنم بهتر باشه
دیگه مجبور هم نیستیم هر تازه واردی که بیاد واسش توضیح بدیم که چی به چیه
اونجا هم لینک این تاپیک رو گذاشتنهر جور صلاحه به نظرم این تاپیک به روزتره با اون گندکاری که اونجا اتفاق افتاد شاید دوباره بشه
الله اعلم انشاالله که دیگه اون کارو انجام نمیدناونجا هم لینک این تاپیک رو گذاشتن
اگه قرار باشه اونجا کاری بکنن اینجا هم میکنن !
به نظرم فعلا بریم سر همون تاپیک، اگه اون بسته شد بیایم سر اینالله اعلم انشاالله که دیگه اون کارو انجام نمیدن
هر کی هر جور راحته انجام بده برای منم فرقی نمیکنه مهم ادامه مباحثه اینجا اونجا نداره هر جا که باشم ایران سرای من استبه نظرم فعلا بریم سر همون تاپیک، اگه اون بسته شد بیایم سر این
سلام.ممنون.سلام امید عزیز خوبی؟
من از کاربرای قدیمی اینجاو یکی از کاربرای قدیمی کراود هستم میخواستم برای شروع دوباره اون چیزی که الان خودت داری استفاده میکنی آی پی از کدوم کشوراست؟
الان باید لول گیری کرد و یا نه مثل سابق میشه با چند تا آیپی فیشر و کازینو زد من الان باید به آی پی کدوم کشور دسترسی پیدا کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنی مرسی
مدتیه غیرفعاله نمیشه با کشورهای دیگه زد فعلا اوضاع ضعیفه بزودی درست میشهببخشید من با آی پی uk میرم هیچ تسکی برام نمیاد چرا؟