• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$ انجام تسک کراد فلاور(Crowd Flower) با درآمد ماهیانه 100 تا 1000 دلار$

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
دوستان اگه موافق هستین یه گروه توی فضای مجازی مثلا لاین تشکیل بدیم اونجا کار رو ادامه بدیم
افراد مزاحم و الاف هم نمیتونن وارد بشن نظرتون چیه ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تو ۳ تا از اکانتام که کلا نه فیشر میاد نه کازینو (با این که فقط با یک کشور تسک زدم!)
فقط یک اکانت قدیمی دارم که یه چند تایی فیشر توش اومده که تازه با فیشرهای قبلی فرق داره،
ثانیه‌شمارشون شده دو مرحله‌ای (مثل کازینو‌ها) و زمانش هم شده ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه در مجموع . . . :general710:
اره اومده ولی توی تایید مشکل دارن بعضی بعد تایید ارور میدن فعلا نمیشه زد باید صبر کرد فیکس کنن

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان اگه موافق هستین یه گروه توی فضای مجازی مثلا لاین تشکیل بدیم اونجا کار رو ادامه بدیم
به نظرم این کار بسیار خوبی هست

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
ایده خوبیه ولی فقط واسه اطلاع رسانی مناسبتره نه آموزش گذاری
اینکه یه تسکس اومد یکی همون ان به دیگران اطلاع بده
فکر نکنم برای اموزش مورد مناسبی باشه در کل

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36

اگه فقط واسه اطلاع رسانی هم باشه خوبه، حداقل دیگه اونجا jimmy jump نداره :rolleyes:

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
منم موافقم فکر خوبیه

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
از دوستان کسی هست که در حال حاضر تو اکانت جدیدش فیشر داشته باشه؟ منظورم از اکانت جدید اکانتی هست که تو همین ۲ ماه اخیر ساخته شده باشه . . .
الان فقط یکی از اکانتام براش فیشر میاد که اون رو ۵ ماه پیش ساخته بودم . . .
اکانت‌هایی که تو دو ماه اخیر ساختم با وجود این‌که اکتیو شده بودن و لول هم گرفتم ولی حدود یک هفته‌ای هست که دیگه فیشری براشون نمیاد!!!
نمیدونم علتش چی میتونه باشه!!! :general602::general602:

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
از دوستان کسی هست که در حال حاضر تو اکانت جدیدش فیشر داشته باشه؟ منظورم از اکانت جدید اکانتی هست که تو همین ۲ ماه اخیر ساخته شده باشه . . .
الان فقط یکی از اکانتام براش فیشر میاد که اون رو ۵ ماه پیش ساخته بودم . . .
اکانت‌هایی که تو دو ماه اخیر ساختم با وجود این‌که اکتیو شده بودن و لول هم گرفتم ولی حدود یک هفته‌ای هست که دیگه فیشری براشون نمیاد!!!
نمیدونم علتش چی میتونه باشه!!! :general602::general602:

من الان یه اکانت دارم که یک هفته هست فعال شده لول هم نگرفتم هنوز ولی فیشر میاد برام

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
من الان یه اکانت دارم که یک هفته هست فعال شده لول هم نگرفتم هنوز ولی فیشر میاد برام
جالبه پس قطع شدن فیشرهام به خاطر جدید بودن اکانتا نیست و دلیل دیگه‌ای داره . . . :general405:

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
جالبه پس قطع شدن فیشرهام به خاطر جدید بودن اکانتا نیست و دلیل دیگه‌ای داره . . . :general405:

من وقتی با یک کشور دیگه تسک زدم توی یه اکانت که لول 1 داشتم فیشرهام قطع شد کلن

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
البته من یادمه وقتی لول گرفتم فیشرهام قطع شد ولی بعد از یک ماه حدودا دوباره هر روز 10 15 تا فیشر میومد که من با کشور دیکه تسک زدم و کلن قطع شد

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
فیشرهای یکی از اکانتهای منم چند روزیه قطع شده، یکی دیگه از اکانتهام نزدیک 2 ماهه ساختمش اما هنوز واسش فیشر نیومده!

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فیشر داره نوع تسک هاشو تغییر میده و سخت ترش کرده (البته میزان کار رو بیشتر کرده مثلا اگه قبلا یک صفحه میرفتی تا تایمر کار کنه حالا باید دو سه صفحه بری و چند تا سوال هم ازت میکنه ) البته ارزشش رو هم داره بالا میبره . برای همینه فعلا خبری از فیشر نیست تا تسک ها رو آماده کنند ....
دیروز 5-6 تا برای تست گذاشته بود که بعضی هاش مشکل داشت . 17 - 16 - 15 و 14 سنتی بودن .

دیروز دوباره یک تسک کویز alibaba اومده بود 53 سنتی ! جالبیش این بود که تو هر صفحه از 10 تا سوال 9 تاش لینک نداشت ! فقط یکی کار میکرد !! بیشتر از 10 تا راه نداد :D

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
فیشر داره نوع تسک هاشو تغییر میده و سخت ترش کرده (البته میزان کار رو بیشتر کرده مثلا اگه قبلا یک صفحه میرفتی تا تایمر کار کنه حالا باید دو سه صفحه بری و چند تا سوال هم ازت میکنه ) البته ارزشش رو هم داره بالا میبره . برای همینه فعلا خبری از فیشر نیست تا تسک ها رو آماده کنند ....
دیروز 5-6 تا برای تست گذاشته بود که بعضی هاش مشکل داشت . 17 - 16 - 15 و 14 سنتی بودن .

دیروز دوباره یک تسک کویز alibaba اومده بود 53 سنتی ! جالبیش این بود که تو هر صفحه از 10 تا سوال 9 تاش لینک نداشت ! فقط یکی کار میکرد !! بیشتر از 10 تا راه نداد :D
ای بابا خب دیروز خبر میدادی ما هم میزدیم :general105:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ای بابا خب دیروز خبر میدادی ما هم میزدیم :general105:

خبری نبود عزیز ...
معلوم بود مشکل داره چون کمتر از 5 دقیقه اومد و رفت . دقیقا از اون تسک های شانسی بود که ادم ممکنه هفته ای یکبار به پستش بخوره . فکر کنم نزدیک های 2-3 صبح بود که اومد و رفت . ما هم الکی داشتیم میچرخیدیم یهو دیدم ! :D

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
چند تا تسک مقاله اومده برای گرفتن لول - بزارید رو refresh گیرشون میندازید . . .
کد:
https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/732956
https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/732958
https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/732965

----------------------

133 سنتی لول 3
Making Relevance Assessments with different scales

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا