mmafj
Registered User
- نوشتهها
- 82
- لایکها
- 36
من که 69 سنتی نمیبینمداداش 69سنت میده Site Information Surveyاین تسک ها
مطمئنی 0.89 سنت نیست؟
من که 69 سنتی نمیبینمداداش 69سنت میده Site Information Surveyاین تسک ها
من اولی رو زدم قبول کرد فکر میکنم یه چیزی مربوط به خود سایت بود با ارم سایت دقیق یادم نمیادراحتیش که راحته توی ارسال گیفت/ کارت اعتباری میخاست برا این گفتم
داداش من فرق 69 با 1 و 0.69 نمیدونم !!!!!!!!من که 69 سنتی نمیبینم
مطمئنی 0.89 سنت نیست؟
برا من Site Information Survey هایی که میاد 0.89 سنتیه تا حالا 69 سنتی نداشتمداداش من فرق 69 با 1 و 0.69 نمیدونم !!!!!!!!
ولی بی شرف میگه جوابات غلطه ثبت نمیکنه
درسته اولی از حساب سایتهمن اولی رو زدم قبول کرد فکر میکنم یه چیزی مربوط به خود سایت بود با ارم سایت دقیق یادم نمیاد
Decision Task
نظرسنجی 89 سنتی لول ۳
این طور که نوشته احتمالا Bonus هم خواهد داشت . . .
نوش جونت قسمت ما که نشد نه خودش نه بانوسشCongratulations, you were bonused 151.3 cents for your work on Decision Taskکاش تو اکانتهای بیشتری انجامش داده بودم !!!
Congratulations, you were bonused 218.05 cents for your work on Decision Task
Job ID: 731568![]()
زدنش حساسه چند تا فیلد داره که باید پر بشه باید توی یکی از اکانتا بزنیم تا دستمون بیاد توی این کار داش امید و برادر چیپوت واردن بتونن راهنمایی کنن خوبهکسی این تسکهای Determine Product/Packaging Attributes of Grocery Items: Frozen & Groceries رو زده؟
تعداد کشته هات چندتا بود احتمالا کلیک نکرده بودینئوباکس زد همه اکانتهامو ترکوند :general306:
کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟
5 تا اتفاقا هر روز کلیک میکردمتعداد کشته هات چندتا بود احتمالا کلیک نکرده بودی
یا ایپی هات تکراری دراومده یا وین مجازی استفاده نکردی چند اکانته یودنت لو رفته5 تا اتفاقا هر روز کلیک میکردم
احتمال داره پیزا آمارمو داده باشه؟ چون بلافاصله بعد اینکه پولمو ازش مستقیم withdraw کردم تک تک اکانتها نابود شدن :general710:
هر چی فکر میکنم اتفاق جدیدی نیفتاده بود
شاید هم بخاطر اینکه رفرال خودم بودم و هر روز کلیک میکردم آمارم لو رفته :general405: