usef8000
Registered User
8 سنتی با 40 دلار گیفت امازون البته به برنده ها میده
Job Profiles
Job Profiles
ممنون از اطلاع رسانیThis company is a SCAM. They Will Cheat you out of your pay. You might get the first payment or two, then out of nowhere they'll send you an email stating your payment is being held. Then they want you to send photo ids and proofs of residency. It's BS, that's their way of ripping you off. THEY WILL NOT PAY YOU. I signed up 10 months ago, I've done 100's of surveys, was paid the first and second payment of 50.00, now they will NOT Pay me my third payment they owe me. I've spent hundreds of hours doing their surveys. I will post this ALL over the internet. STAY FAR AWAY FROM THIS SCAM COMPANY. I Will contact the BBB And the New York attorney Generals office and file a complaint.
http://www.consumeraffairs.com/online/vindale_research.html
دنبال اینجور تسکا نمیرم سختنزدنش حساسه چند تا فیلد داره که باید پر بشه باید توی یکی از اکانتا بزنیم تا دستمون بیاد توی این کار داش امید و برادر چیپوت واردن بتونن راهنمایی کنن خوبه
proaccountرفقا کسی رو میشناسید که آیپی اختصاصی آمریکا با قیمت مناسب بفروشه؟ اگه میشناسید لطفا اطلاعات تماسش رو واسم بفرستین.
چون دوستان اینجا تسک میزنن گفتم حتما با اینجور افراد در ارتباطن...بابت مغایرت با موضوع تاپیک پوزش میخوام.
پیشاپیش هم تشکر میکنم.
من که منتظر سپتمبر هستم ببینم فرجی میشه یا نه :general408:بقیه کاربرا کنجی نشستن و سکوت کردن خب از اوضاتون بگید بعضیا که فقط سایه شون دیده میشه
با این بازی که کراد دراورده حسابی کاربراش ریزش میکنه و از چشم میوفته
Physical Activity Survey
44 سنتی با یک دلار بانوس
JobID : 723589
اوضاع کاملا مشخصه دیگه، نه فیشری هست نه کازینویی، لگال هم که خیلی وقته نیست . . .بقیه کاربرا کنجی نشستن و سکوت کردن خب از اوضاتون بگید بعضیا که فقط سایه شون دیده میشه
با این بازی که کراد دراورده حسابی کاربراش ریزش میکنه و از چشم میوفته
6 تا از اکانت های من !!!!!!!!!سلام به همگی!
اکانت نئو باکس کسی از دوستان، اخیرا" ساسپند شده؟
به نظرم نئوباکس داره سخت گیری های جدید اعمال می کنه!