متونی نئو ی جدید بسازی و اکانتاتو روش ست کنی .خب چاره چیه هنوز نزدم الایت ایمیل میفرستاد سوارش میشدم نئو هم راه نداره توی اکانت دیگه به هم اساین کنیم
سایت درست حسابی دیگه ای هم نیستش
متونی نئو ی جدید بسازی و اکانتاتو روش ست کنی .خب چاره چیه هنوز نزدم الایت ایمیل میفرستاد سوارش میشدم نئو هم راه نداره توی اکانت دیگه به هم اساین کنیم
سایت درست حسابی دیگه ای هم نیستش
کار ما کلا ریسکه .البته بخایم با ایپی امریکا لاگین کنیم خطریه اونم ایپیشه که نباید از نوع پراکسی باشه و باید ثابت باشه در کل ریسک داره
مگه میشهمتونی نئو ی جدید بسازی و اکانتاتو روش ست کنی .
آره میشه .مگه میشه
انجام دادی
اگه بشه که حله یکی از دوستان که میگفت باید از چنل دیگه استفاده کنیم وگرنه نمیشهآره میشه .
قبلا تست کردم میشه .اگه بشه که حله یکی از دوستان که میگفت باید از چنل دیگه استفاده کنیم وگرنه نمیشه
اگه تست کردی تسکا به اکانت جدید وارد شدن و پول رو وارد اکانت کرد خبر بده همگی همینکارو بکنیم
ایول پس حله فقط دوتا مشکل میمونه ایپی امریکا که اختصاصی باشه خرج دستمون میزارهقبلا تست کردم میشه .
تسکا به اکانت جدید وارد میشه و پول هم اضافه میکنه .
آره اگه کرود بفهمه احتمال بن شدن هست .ایول پس حله فقط دوتا مشکل میمونه ایپی امریکا که اختصاصی باشه خرج دستمون میزاره
و اگه کراد بفهمه از یک سایت دوتا ایدی هست بن میکنه
آی پی هم همون که برای لولات استفاده میکنی ، برای نئو هم استفاده کن . تموم شه بره .:general105::general210:ایول پس حله فقط دوتا مشکل میمونه ایپی امریکا که اختصاصی باشه خرج دستمون میزاره
و اگه کراد بفهمه از یک سایت دوتا ایدی هست بن میکنه
مشکل همینه که ایپی باید اختصاصی باشه واسه من ثابته اختصاصی نیست اینجوری هم ممکنه اکانتو بلاک کننآی پی هم همون که برای لولات استفاده میکنی ، برای نئو هم استفاده کن . تموم شه بره .:general105::general210:
خب آی پی اختصاصی هم ثابته ، نیست ؟مشکل همینه که ایپی باید اختصاصی باشه واسه من ثابته اختصاصی نیست اینجوری هم ممکنه اکانتو بلاک کنن
اره اما فرقش اینه که مختص به یک نفره نه اینکه اشتراکی باشهخب آی پی اختصاصی هم ثابته ، نیست ؟
خب آی پی هایی که برای لولات استفاده می کنی ، معلوم نیست کسی تو نئو ثبت نام کرده باشه .اره اما فرقش اینه که مختص به یک نفره نه اینکه اشتراکی باشه
اگه تردید داری ، آی پی اختصاصی بگیر .اره اما فرقش اینه که مختص به یک نفره نه اینکه اشتراکی باشه
خب وقتی معلوم نیست میشه خطرناک پارسال با وی.پی.ان توی نئو اکانت ساخته بودم 4 دلار شده بود تا زدم برداشت بشه بلاک کرد ایپیشم اشتراکی بودخب آی پی هایی که برای لولات استفاده می کنی ، معلوم نیست کسی تو نئو ثبت نام کرده باشه .
اگه کسی برای نئو استفاده نکرده باشه مشکلی پیش نمیاد .
اختصاصی حوالی 10 دلاره یک ماه که 4 تا بخام بگیرم 40 دلار خرجم میشهاگه تردید داری ، آی پی اختصاصی بگیر .
ارزششو داره .خیالت راحت میشه .
اگه شغلی پیدا بشه که ماهی 1000 الی 1500 دلار داشته باشه که دیگه نیازی به تسک زدن نیستاختصاصی حوالی 10 دلاره یک ماه که 4 تا بخام بگیرم 40 دلار خرجم میشه
کلا به تسک زدن دارم سرد میشم از همه طرف داره حمله میشه فردا معلوم نیست چه سیستمی پیاده کنن
فعلا فکر شغل 1000 الی 1500 دلاری هستم که درامدش از تسک هم بالاتره
بودنش هست بیشتر هم هست اینترنت بازدهی زیادی داره ولی فکر و تلاش میخاداگه شغلی پیدا بشه که ماهی 1000 الی 1500 دلار داشته باشه که دیگه نیازی به تسک زدن نیست
ولی کجاست همچین کاری ؟؟
من اینترنت رو زیر و رو کردم که سایت دیگه ای هم برای کسب درامد پیدا کنم ، ولی هیچ سایت دیگه ای نیست که به درد ما بخوره .
ما بی کاریم که اینجاییم و با همه بدبختی هایی که سرمون میاد می سازیم ، چاره ای جز سوختن و ساختن هم نداریم .