MehdiTedi
Registered User
من دیروز اکانت کراوود به اکانت جدید نئو وصل کردم امروز اکانت
کراوود بن شد به همین راحتی
خیلی اوضاع بد شده
کراوود بن شد به همین راحتی
خیلی اوضاع بد شده
به همه کاربرا مشکوک شده اونایی هم که قصد برداشت دارند رو نگه میداره تا دستی بررسی کنند یکی از اکانتارو با ایپی امریکا که برا لول کراد استفاده میکردم لاگین کردم روز اول سالم بود فردا بلاک شدچند روزی میشه که با آی پی اختصاصی دارم تو نئو لاگین میکنم و تبلیغات میبینم
ولی هنوز موقع پرداخت میندازه صفحه اول ولی حسابو نمیبنده٫ اگر میخواست ببنده تو این چند بار که انداخت صفحه اول بسته بود دیگه!
حالا بنظرتون پرداخت میکنه؟ چند روز با آی پی جدید لاگین کنم بنظرتون پرداخت میکنه؟
عید شما هم مبارکعیدتون مبارک دوستان
داداش منم اینجوری می شدم اون adpriz ها رو هم چندتایی ازش بزن احتمالا می زاره برداشت کنیچند روزی میشه که با آی پی اختصاصی دارم تو نئو لاگین میکنم و تبلیغات میبینم
ولی هنوز موقع پرداخت میندازه صفحه اول ولی حسابو نمیبنده٫ اگر میخواست ببنده تو این چند بار که انداخت صفحه اول بسته بود دیگه!
حالا بنظرتون پرداخت میکنه؟ چند روز با آی پی جدید لاگین کنم بنظرتون پرداخت میکنه؟
دقیقا٫ منم این مشکل رو دارم!تا الان 3 بار درخواست زدم همش میندازه صفحه اول
نمیدونم چه مرگشه:general210:
اگه این کار رو بکنید احتمال زیاد بن می شیدوستان خواهشا تجربیاتتون رو به اشتراک بذارید!
لااقل بگید امکانش هست اکانت لول دار کراد رو روی یه اکانت جدید نئو ست کنم؟
یکی از اکانتامو اینکار کردم ولی موقع زدن تسک میگه که شما نمیتونید این تسک رو روی چند اکانت انجام دهید!
چه ربطی به adpriz داره.من زدم فرقی نکرداگه این کار رو بکنید احتمال زیاد بن می شی
تسکی که روی یه کانال زده باشی رو روی کانال دیگه نمی تونی بزنی و فقط تسک هایی رو که تا حالا نزدی رو می تونی بزنی
اگه نمی زاره برداشت هم کنید علاوه بر همه ی تبلیغ ها چند تا از adpriz ها رو هم بزن من با چندتا از اکانت هام این مشکل رو داشتم این کار رو کردم حل شد
امید خان اینطور که معلومه اکانت کراد قبلیتونو روی نئوی جدید ست کردید که سریع به برداشت رسیدیچه ربطی به adpriz داره.من زدم فرقی نکرد
اصلا اجازه برداشت نمیده الان 6 روز از ساخت اکانت گذشته
هشت روز باید بگذره. بعد هشت روز هم شاید پرداخت نکنه. اما بعده دو سه روز تبلیغ زدن پرداخت میکنه. سیاست قدیمش که این بود. جدیدا معلوم نیچه ربطی به adpriz داره.من زدم فرقی نکرد
اصلا اجازه برداشت نمیده الان 6 روز از ساخت اکانت گذشته
شما با وی پی ان تونستی برداشت کنی؟:general705:هشت روز باید بگذره. بعد هشت روز هم شاید پرداخت نکنه. اما بعده دو سه روز تبلیغ زدن پرداخت میکنه. سیاست قدیمش که این بود. جدیدا معلوم نی
تیکت بده ببین چی میگن؟:general210:مشاهده پیوست 835678
بازم پرداخت نکرد . . . نتیجه این که هیچ ربطی به تبلیغ و این حرفها نداره . . . :general210: