parsa_teen
Registered User
خریدار خیلی کمه اونم میهن پی 2850 میخره
کسی اگه صرافی خوبی سراغ داره بگین
میهن پی که 2800 میگفت میخرم
خریدار خیلی کمه اونم میهن پی 2850 میخره
کسی اگه صرافی خوبی سراغ داره بگین
2900تومن http://dollarcenter.ir/دلار پیزا الان چند میفروشین دوستان ؟
خریدار خیلی کمه یا من نمیشناسم
تا دیروز 2850 بودمیهن پی که 2800 میگفت میخرم
دلار سنتر هم
پس به همین خاطر هستش که فقط تو یکی از اکانتام فیشر میاد و تو بقیه خبری نیست! تصمیم خودشونه . . .جواب تیکت کراود فلاور در مورد تسک های فیشر:
Fisher Investments jobs are limited to a few countries and to a limited number of Contributors from those countries. This is a decision the task author has made and we cannot adjust it.
اکانت لول دار زیاد سودی نداره واسه کار بدون دردسربا مقاله های امروز 3 لول رو توی اکانت جدید تونستم بگیرم دوتا کویز مقاله هست که کلا 100تا راه میدن
دیگه بالاتر از لول نیست که دنبالش بریم باید با شرایط کراد همراه بشیم فعلا که داره بدتر از دیروز میشه شرایطو سفت و سفتر میکنه شاید به اخر خط داره میرسهاکانت لول دار زیاد سودی نداره واسه کار بدون دردسر
کسی اگه بخواد با یه اکانت لول دار میتونه تو روز چند ده دلار بدست بیاره ولی حوصله میخواد
با لول دار فقط باید منتظر نظر سنجی موند که کی بیاد کی نیاد
تسک های لول دارم که یدونه 20 سنتی میده هفت خوان رستمو از آدم میخوان.فک کردن اینجام چینه
کلا معلوم نی این کراود فلاور کجا میره
کاش یه جایی حزبی چیزی بود میگفتن آقا یه هفته تو کل دنیا هیشکی تسکای اینارو نزنه
یه زلزله ای میشد براشون که ...
بعدش اینقد بیگاری نمیکشیدن از این تسکا
اره منم فقط دوتا اکانتم توش فیشر میاد یکی لولدار یکی هم معمولیپس به همین خاطر هستش که فقط تو یکی از اکانتام فیشر میاد و تو بقیه خبری نیست! تصمیم خودشونه . . .
احتمالا فلگ شدی قبلش لولارو گرفتن بعدا صداش درمیادتوی یکی از اکانت هام لول هام رو گرفتن ولی نه فلگ شدم نه چیز دیگه
قضیه چیه ؟
این همه لول میگیری به چه درد میخوره؟امروز هم بتونم سه تا لول رو توی اکانت جدید بگیرم خوبه اونوقت میشم 6 لول بند
- Work mode
- 92% accuracy
- 41 tasks completed
- 0.89 cents per task
- Work mode
- 100% accuracy
- 20 tasks completed
- 0.89 cents per task
احتمالا به این خاطره که زیاد اخراج میشیتوی یکی از اکانت هام لول هام رو گرفتن ولی نه فلگ شدم نه چیز دیگه
قضیه چیه ؟
امروز هم بتونم سه تا لول رو توی اکانت جدید بگیرم خوبه اونوقت میشم 6 لول بند
- Work mode
- 92% accuracy
- 41 tasks completed
- 0.89 cents per task
- Work mode
- 100% accuracy
- 20 tasks completed
- 0.89 cents per task
باید اینده نگر بود خودت که 5 تا داری بزن توکار فروش قبلا خریدار داشتیم نظرت چیهاین همه لول میگیری به چه درد میخوره؟
تسک که نیست