parsa_teen
Registered User
احتمالا به این خاطره که زیاد اخراج میشی
واسه منم یه دفه همینجور شد .چند تسک با 100 درصد بزنی لولا برمیگرده
گزینه چهارمی اومده تو اکانتت؟
اخراج میشی یعنی چی ؟
احتمالا به این خاطره که زیاد اخراج میشی
واسه منم یه دفه همینجور شد .چند تسک با 100 درصد بزنی لولا برمیگرده
گزینه چهارمی اومده تو اکانتت؟
کسی به قیمت خوبی نمیخرهباید اینده نگر بود خودت که 5 تا داری بزن توکار فروش قبلا خریدار داشتیم نظرت چیه
هپی نیست بی دلیل اکانت بن نمیشه دوتا اکانتم که قبلا بن شد با دلیل بودش یکیش که به خاطر چند کشوری بودوقتی مثل من دیدی چند تا اکانتت یه دفعه بن شده با آیپی اختصاصی دیگه اینطوری خوشحالی نمیکنی
منظورم اینه expelledاخراج میشی یعنی چی ؟
به قول بازاری رد کن بره البته اگه اینده نگر نیستی اگه نگه داری بعدا تسکهای خوبی میادکسی به قیمت خوبی نمیخره
منظورم اینه expelled
Your accuracy is too low.
تا کرواد هست منم هستمبه قول بازاری رد کن بره البته اگه اینده نگر نیستی اگه نگه داری بعدا تسکهای خوبی میاد
همین که گزینه چهارمی اومده دلیلش میتونه این باشهنه اصلا هیچ تسکی اینطوری نزدم
داشبوردم رو بالا گذاشتم
راستی چندتا اکانت لولدار داری چون کاربر تازه واردی ازت چیزی نمیدونیموقتی مثل من دیدی چند تا اکانتت یه دفعه بن شده با آیپی اختصاصی دیگه اینطوری خوشحالی نمیکنی
چی شد تاپیک بزن حراجی کن بعضی کاربرا سختشونه لول بگیرن میان میخرن پول نقدو ول میکنی نسیه رو میچسبیتا کرواد هست منم هستم
لولامو هم نمیفروشم
چیزی که خار آید روزی به کار آید:general105:
من یکیش به خاطر کشورهای دیگه بود بقیه آیپی اختصاصی بودهپی نیست بی دلیل اکانت بن نمیشه دوتا اکانتم که قبلا بن شد با دلیل بودش یکیش که به خاطر چند کشوری بود
یکیشم که چندتا کویز با ده درصد اکورسی زدم بن شد حالا اکانتای خودت با چه دلایلی بن شد بفرما
راستی چندتا اکانت لولدار داری چون کاربر تازه واردی ازت چیزی نمیدونیم
اصلا لولامو نمیفروشمچی شد تاپیک بزن حراجی کن بعضی کاربرا سختشونه لول بگیرن میان میخرن پول نقدو ول میکنی نسیه رو میچسبی
فکر کردم اینجا مولتی اکانتی و ارتباطی با اون کاربر خلافکار داری که بن شد3 تا داشتم که با هم بن شد و الان دو تا واسم مونده
اخه بالا گفتی براچی بازم لول میگیری اینو گفتم وگرنه روی مزاح میگم بفروش چون به دردسرش نمی ارزهاصلا لولامو نمیفروشم
مشکلی هست؟ که صد بار میگی بفروش بفروش
قبلا انواع سایتای کراد سورسینگ رو بررسی کردم نمیشه توشون کار کرد مشکل برداشت و وریفای دارنکسی با سایت کلیک ورکر کار کرده؟
تو خود سایتش گفته که میشه ساعتی 10 دلار کسب کرد ولی معلوم نیست چجوریاست