• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
منم میخوام
کسی ترقه و فشفشه و از این چیزا داره بگه

فرزاد فکر کنم سراغ داشته باشه ! آره فرزاد ؟!
نه والا
من فقط یه بسته از این ترقه کبریتی ها که اصله (تقلبیش صداش افتضاحه) دارم با دوتا فشفشه رنگ پخش کن چیز خفنیه واسه خودم گرفتم یعنی یکی برام اورد
غیر قانونیه فروشش

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
می خوام یه کار کوچولو راه بندازم تو یکی از شهرکهای اطراف اصفهان.دست تنها شروع کردن سخته. اگه کسی حاضره بیاد شریک بشیم . البته راستش بیشتر از شریک همکار می خوام چون کارش سرمایه زیادی نمی خواد. در حد 2-3 تومن اما یه آدم پاکار می خواد. سود این کارم زیاد نیست اما بدم نیست. هر کس مایله بسم اله . لطفا فقط تو پیغام خصوصی پیغام بزارین .با شماره تماس لطفا.
ممنون

نبود؟!!!!

Last edited:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
ای نید
حامد جون یه آمار بگیر کسی پیدا کردی بخبر بهم حتما" منم همینطور
بقیه هم همینطور

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقا چهارشنبه سوری کجاها شلوغه و بزن و برقص میشه ؟ :D
هرکس جایی رو بلده بیاد بگه
طرفای مَرق خوبه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر جا میرید یا هر کار میکنید مواضب باشید... بخصوص جاهاییکه آتیش بزرگ درست کردن . چون این جور جاها رو راحت میریزن و میگیرن . امسال هم که دیگه نور علی نور ....:wacko:

مَرق زیاد پرک نیست ؟ حال نمیده ;)

seeker

Registered User
لایک‌ها
1
همشهریعای عزیز یه آرایشگاه که کارش خوب باشه تو اصفهان با آدرسش معرفی کنید یکیو می خوام که سر در بیاره چه مدل مویی بهم میاد و و اصول زیبایی حالیش باشه

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
همشهریعای عزیز یه آرایشگاه که کارش خوب باشه تو اصفهان با آدرسش معرفی کنید یکیو می خوام که سر در بیاره چه مدل مویی بهم میاد و و اصول زیبایی حالیش باشه

منم شدیدا نیاز به همچین آرایشگری دارم. خیلی از اینایی که معروف شدند اندازه یه پوسته خیار ذوق هنری ندارن. اگه یکیو معرفی کنید که تشخیص بده با توجه به فرم سر و صورت و جنس مو چه مدلی بزنه و در کل این کاره باشه ممنون میشیم.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم شدیدا نیاز به همچین آرایشگری دارم. خیلی از اینایی که معروف شدند اندازه یه پوسته خیار ذوق هنری ندارن. اگه یکیو معرفی کنید که تشخیص بده با توجه به فرم سر و صورت و جنس مو چه مدلی بزنه و در کل این کاره باشه ممنون میشیم.
چقدر میخوای پول بدی آخه؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

خيابون نظر - رو به رو جميرا - موبان 2

من كه كارشو مي پسندم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شهراصفهان ، آماده پذيرايي از سه ونيم ميليون ميهمان نوروزي
ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان اماده پذيرايي از حدود سه و نيم ميليون گردشگر و ميهمان نوروزيست .
جانشين رئيس اين ستاد با اشاره به تشکيل کميته هاي ده گانه گفت : مسئولان و اعضاء کميته هاي ستاد تسهيلات سفر اصفهان از 28 اسفند تا 13 فروردين بطور شبانه روزي به مسافران نوروزي خدمات ارايه مي کنند .
منصور باقرصاد با بيان اينکه به منظور رفاه حال مسافران ،پايگاههاي اطلاع رساني در مبادي ورودي اصفهان مستقر مي شود افزود : بر اساس امار در نوروز پارسال بيش از سه ميليون مسافر وارد اصفهان شدند.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان افزود: اين شهر پارسال در نظر سنجي از مسافران در زمينه ارائه خدمات و رضايت مندي مسافران نوروزي رتبه نخست را در کشور کسب کرد .

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
یکی هست میشناسم جای مغازش خوب نیست ولی خوب کوتاه میکنه
من که راضیم
البته الان شما دفعه ی اول هم هست میری تقریبا محاله وقت بده
توی پاساژطالقانیه
راه پله رو که میری پایین مستقیم برو نورگیرو که رد کردی سمت چپ یه رارو هست میبینیش
یوسفه اسمش

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
یکی هست میشناسم جای مغازش خوب نیست ولی خوب کوتاه میکنه
من که راضیم
البته الان شما دفعه ی اول هم هست میری تقریبا محاله وقت بده
توی پاساژطالقانیه
راه پله رو که میری پایین مستقیم برو نورگیرو که رد کردی سمت چپ یه رارو هست میبینیش
یوسفه اسمش

اتفاقا من به این نتیجه رسیدم اونایی که جاشون خیلی خوشجا نیست بهتره کارشون. البته این صحبت کلی نیست.
منظور اینه که بین اینا بهتر میشه پیدا کرد.
مثلا یکی بود تو خیابون فرهنگیان (تو بزرگمهر) واقعا کارش عالی بود. خیلی با سلیقه بود و بهترین مدل ممکنو میزد.
حیف که تغییر شغل داد.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه کارش واقعا خوبه باشه و حرفه ای باشه پولش زیاد مهم نیس
حالا کجا رو میشناسی که این سوال رو پرسیدی ؟

پولش مهم نیست.
یکی هست توی مجتمع پارک، 15 میگیره :eek:
یکی هم هست توی خیابون توحید (البته جاش رو بلد نیستم) توی خونه کار میکنه، 40 به بالا!
یکی هم هست توی پاساژ کوثر، فکر کنم بالای 10-15 بگیره، سردرش نوشته دارای مدرک نمیدونم چی چی از آلمان...

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C12%5CPhoto%5C7635.jpg

این بزرگراه دو طبقه هم افتتاح شد !
مگه یه بار افتتاح نشده بود ؟!

بالا