• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
توسایت هواشناسی اینو نوشته بود
بیشترین دما18 درجه
کمترین دما4درجه
هوا آفتابی
حالا یکی انونجا بگه چقدر این هواشناسی درسته؟

امروز هوا آفتابی بود
تقریبا این دما هم که گفتی درسته
الانم یکمی سرده

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
خب ، باغ پرندگان که خیلی معروفه و تو پارک جنگلی ناژوان ( ناژنون ) هست ، از هر کی بپرسی بهت میگه . نمیشه گفت خارج شهر ِ اما همچین مرکز شهر هم نیست .

دولت آباد : یه منطقه ی حاشیه ی اصفهانه که بیشتر کاربریش کارگاه و محلهای صنعتیه . طبیعیه که اونجا همه صافکار و آهن فروش و مکانیکی و ... هستن . پس همچین انتظار کلاس نداشته باش . شما از هر طرف که اومدی اصفهان میگی میخوام برم زینبیه . بهد از زینبیه میتونی بری دولت آباد . .....نکنه میخوای بری چک نقد کنی .... اونجا میری مواظب خودت باش !!!!!

کلا من هم از این دوبت آباد خاطره خوشی ندارم، پارسال (1387) زمستون رفتیم برای یه بنده خدایی کار؛ نیمی از کار انجام شد، نیمه ی دوم کار رو یه شرکت دیگه انجام داد . فاکتور هم زدیم برای طرف؛ اما پول نداد...

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
Hamed731
امروز هوا آفتابی بود
تقریبا این دما هم که گفتی درسته
الانم یکمی سرده
خوبه حداقل این هواشناسی برای یه شهر درست گفت والا تا حالا من که چیزه درستی ازش ندیدم

PersianMohammad

کلا من هم از این دوبت آباد خاطره خوشی ندارم، پارسال (1387) زمستون رفتیم برای یه بنده خدایی کار؛ نیمی از کار انجام شد، نیمه ی دوم کار رو یه شرکت دیگه انجام داد . فاکتور هم زدیم برای طرف؛ اما پول نداد..
:lol::lol::lol:دلم برات کبابه
درضمن خونه هاشون اخرش دیگه از بیرون نگاه میکنی احساس میکنی ما دوران چرخ چرخ میرزاست ولی داخل که میری کف ادم میبره اینقدر تزیینات داره که بیا ببین من موندم اینا این همه پول خرج داخل خونه میکنن چرا یکم نمیدن نما بیرونی خونه رو درست کنن؟

Last edited:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
اینجا کدوماتون اطلاعات دقیق درباره چهل ستون داره؟
من یه بار رفتم دیدم به نظر اومد نقش ونگاره های رو طالقش که زن ودختر داره انگار برای بعضی هاشون لباس وحجاب کشیدن که یکم با خود نقاشی فرق میکرد
حالا میخوام ببینم واقعا اومدن تو نقاشی ها دست بردن یا به خاطر کمبود نور تو اونجا من همچین برداشتی کردم؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اینجا کدوماتون اطلاعات دقیق درباره چهل ستون داره؟
من یه بار رفتم دیدم به نظر اومد نقش ونگاره های رو طالقش که زن ودختر داره انگار برای بعضی هاشون لباس وحجاب کشیدن که یکم با خود نقاشی فرق میکرد
حالا میخوام ببینم واقعا اومدن تو نقاشی ها دست بردن یا به خاطر کمبود نور تو اونجا من همچین برداشتی کردم؟

من که نرفتم تاحالا !

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
مردم از اونور دنیا میان اصفهان رو ببینن ما خودمون که نسل در نسلمون اصفهانی بودن توی اصفهان هم به دنیا اومدیم حداقل 50% جاهاشو نرفتیم

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
Hamed731
من که نرفتم تاحالا

مردم از اونور دنیا میان اصفهان رو ببینن ما خودمون که نسل در نسلمون اصفهانی بودن توی اصفهان هم به دنیا اومدیم حداقل 50% جاهاشو نرفتیم
:blink::blink:شما دونفر واقعا خسته نباشین
میخواین براتون اینجا مطالب از جاهای دیدنی اصفهان بزارم؟:D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
من فردا یا پس فردا میام اصفهان واسه تفریح ! 4 تا پسریم یه ماشین !
کجاها بریم خوبه ! از نظر شما !

بعد کجا جا بگیریم واسه خواب ! که خیلی ارزون باشه ! چون زیاد جا واسمون مهم نیست !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من فردا یا پس فردا میام اصفهان واسه تفریح ! 4 تا پسریم یه ماشین !
کجاها بریم خوبه ! از نظر شما !

بعد کجا جا بگیریم واسه خواب ! که خیلی ارزون باشه ! چون زیاد جا واسمون مهم نیست !

تا جایی که میدونم بچه قروینی .. از قزوین بخوای بیای اصفهان از شمال اصفهان وارد اصفهان میشی
اگه میخوای بیای بالا شهر و جاهای شیک باید بیای جنوب اصفهان ... اصفهان جنوبش خوبه
اگه میخوای جاهایی مثل نقش جهان و منارجنبون و باغ پرندگان و اینا بری که اینقدر تو شهر علامت و تابلو و فلش و اینا هست که راحت پیدا میکنی (مخصوصا توی این روزا) کافیه یه نقشه از یکی از این کیوسک ها بگیری ... همین
واسه خواب اگه میخواین خونه بگیرین که همه جوره و همه قیمتی هست ... اگه میخواین از کمپینگ هایی که توی شهر برای مسافر ها درست کردن استفاده کنین مثل باغ غدیر که اونم کاری نداره (پیشنهاد میکنم خونه بگیرین ، حالش بیشتره!)
اگه حالشو داری بشین این تاپیکو بخون ، خیلی چیزا دسنگیرت میشه http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=149257

خوش بگذره ;)

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
تا جایی که میدونم بچه قروینی .. از قزوین بخوای بیای اصفهان از شمال اصفهان وارد اصفهان میشی
اگه میخوای بیای بالا شهر و جاهای شیک باید بیای جنوب اصفهان ... اصفهان جنوبش خوبه
اگه میخوای جاهایی مثل نقش جهان و منارجنبون و باغ پرندگان و اینا بری که اینقدر تو شهر علامت و تابلو و فلش و اینا هست که راحت پیدا میکنی (مخصوصا توی این روزا) کافیه یه نقشه از یکی از این کیوسک ها بگیری ... همین
واسه خواب اگه میخواین خونه بگیرین که همه جوره و همه قیمتی هست ... اگه میخواین از کمپینگ هایی که توی شهر برای مسافر ها درست کردن استفاده کنین مثل باغ غدیر که اونم کاری نداره (پیشنهاد میکنم خونه بگیرین ، حالش بیشتره!)
اگه حالشو داری بشین این تاپیکو بخون ، خیلی چیزا دسنگیرت میشه http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=149257

خوش بگذره ;)

مرسی بابت اطلاعاتی که بهم دادین
اومدی قزوین جبران میکنم ! فقط از جنوب نیای تو ها دور بزن از شمالش بیا تو ! جنوبش خطریه ! کوچه بن بست هم زیاد داره !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مرسی بابت اطلاعاتی که بهم دادین
اومدی قزوین جبران میکنم ! فقط از جنوب نیای تو ها دور بزن از شمالش بیا تو ! جنوبش خطریه ! کوچه بن بست هم زیاد داره !

چی کار کنیم دیگه ، مهمون نوازی اصفهانی ها که خیلی معروفه ! ما هم مهمون نوازیم دیگه :D

اوه ! از تو هم ممنونم بابت اطلاعات بسیار ارزشمندی که دادی .. خدایی خیلی مهم بود ... حتما از شمال میایم ، ارزشش رو داره ! :f34r:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
میگم شما اصفهانی بودی و ما نمیدونستیم ؟!
کی من؟:blink:نه بابا فقط مسافرت اصفهان اومدم .اخه شماها که ساکن اونجاین انگاری جاهای دیدنیشو ندیدن
جدا برای چی نرفتین ببین؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کی من؟:blink:نه بابا فقط مسافرت اصفهان اومدم .اخه شماها که ساکن اونجاین انگاری جاهای دیدنیشو ندیدن
جدا برای چی نرفتین ببین؟

آخه هفته ای 10 بار یا بیشتر از بغل 33پل رد شی دیگه برات عادی نمیشه ؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جدا برای چی نرفتین ببین؟

شما خودت یه روز الکی پا میشی بری واسه تفریح آثار باستانی های شهرتو ببینی ؟

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
به قول حامد بارون!
خدا کنه امسال هم وضع بارندگی خوب باشه . اصلا هر سال خوب باشه هر سال بهتر از پارسال

بالا