• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
لووووووول
شما چرا به چهارراه میگید میدون؟:D((طرف میگفت میدون بعدی ما تا ته خیابون میرفتیم بر می گشتیم میدونی نمی دیدیم بعد فهمیدیم چهار راه منظورشه !دریغ از یک تابلو))
چرا کباب هاتون رو با سیخ جیگر میگیرید؟:blink:

چرا بالای در توالت عمومی می نویسید رایگان؟:دی((انصافا شهرتون تمیزه))

چرا حرم سرا می ریم پول میگیرن مسجد شاه هم میریم پول میگیرن؟:wacko:

یه 4 روزی اصفهان بودیم و 4 روز هم شیراز به نظر مردمشون از تهران شاد تر هستند . تنها ساعت 2 نصو شب بود که کنار زاینده رود میرفتم
با چند تا جوون رفیق شدم و تعریف و قلیون کشیدن:lol:
ببین ایراد ندارن از شهرمون بگیرن چه گیرهای خنده داری میدنا!:D

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
لووووووول
شما چرا به چهارراه میگید میدون؟:D((طرف میگفت میدون بعدی ما تا ته خیابون میرفتیم بر می گشتیم میدونی نمی دیدیم بعد فهمیدیم چهار راه منظورشه !دریغ از یک تابلو))
چرا کباب هاتون رو با سیخ جیگر میگیرید؟:blink:

چرا بالای در توالت عمومی می نویسید رایگان؟:دی((انصافا شهرتون تمیزه))

چرا حرم سرا می ریم پول میگیرن مسجد شاه هم میریم پول میگیرن؟:wacko:

یه 4 روزی اصفهان بودیم و 4 روز هم شیراز به نظر مردمشون از تهران شاد تر هستند . تنها ساعت 2 نصو شب بود که کنار زاینده رود میرفتم
با چند تا جوون رفیق شدم و تعریف و قلیون کشیدن:lol:
برادر من برو دعا کن تو کل جهان آدرس اصفهانی معروفه که سر کاریه
واسه اینکه قبلا مامورهای شهرداری پول میگرفتن این رو نوشتن که کسی باج نده

ببین ایراد ندارن از شهرمون بگیرن چه گیرهای خنده داری میدنا!:D

والا :f34r:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
برادر من برو دعا کن تو کل جهان آدرس اصفهانی معروفه که سر کاریه
واسه اینکه قبلا مامورهای شهرداری پول میگرفتن این رو نوشتن که کسی باج نده

والا :f34r:

می دونم یه استاد ریاضی اصفهانی داشتیم واقعا در بحث کردن استاد بود 40 نفر رو میزاشت سر کار:happy:
اصلا به عشق همین شوخی هاش میرفتیم سر کلاس

سر مزار این بنده خدا رفتید؟ خرده سنگ رو سنگ ایستاده قبر ایشون می چسبید:eek:
icems105msbh0zjsywz4.jpg

نفهمیدم قضییش چیه:eek:
فک کنم سال بعد به عنوان جاذبه های توریستی گردش گری پولی بشه:p

بذار بیام تهران یه حالی ازشون بگیرم :دی

از راه هوایی که نمی تونی بیای دیپورت میشی باید با لنچ و قایق موتوری قاچاقی بیای:D
قدمت رو چشم
مخلصه هر چی اصفهانی و شیرازیه:D

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها Isfahan درسته یا Esfahan ؟! برای ثبت دامین میخوام خیلی هم مهمه :f34r:

هر کی یه چیز میگه بعضی ها میگن هر دوتاش , بعضی ها میگن I بعضی ها E

مثلا سایت شهرداری و خیلی از مراکز دولتی اصفهان با I دامینش ثبت شده
داخل مپ گوگل با E نوشته شده , گیج شدم :wacko:
در این باره بین علما اختلاف هست ! جالبه که توی فیس بوک هر دو رو با هم نشون می ده و سرچ که می زنی نتایج هردو رو نشون می ده​

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان چند تا مغازه DVD خام فروشی با قیمت مناسب معرفی کنید؟؟دیروز 1بسته پرینکو قرمز خریدم دونه 190 پام در اومد بی معرفت فروشنده گرون داد-
حالا تهران قیمت کردم170بود اعصابم خورد شد

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخواستم چندتا سوال بپرسم چون تا حالا با اصفهانی سرو کله نزدم و نمیدونم چه جورین
چرا میگن خصیصن ؟
چرا تهرانی ها با اصفهانی ها بدن ؟
اصفهانی هم با تهرانی ها بدن ؟
چرا میگن بری اصفهان ادرس بپرسی اشتباه بهت میگن ؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام من میخواستم چندتا سوال بپرسم چون تا حالا با اصفهانی سرو کله نزدم و نمیدونم چه جورین
چرا میگن خصیصن ؟
چرا تهرانی ها با اصفهانی ها بدن ؟
اصفهانی هم با تهرانی ها بدن ؟
چرا میگن بری اصفهان ادرس بپرسی اشتباه بهت میگن ؟
والا هر شهری این چیزا رو داره ولی خسیس نیستن حسابگر هستن و زرنگ . خدا شاهده برای کاری اومده بودم تهران تابستون ما تشنگی داشتیم میمردیم سر ظهر یه مغازه هم باز نبود یه آب سرد کن ندیدیم ما . حالا تابستون بیا اصفهان دم هر مغازه یه آب سرد کن هست حد اقلش .
چون کلاه سرشون نمیره و زرنگن تهرانی ها بدشون میاد ازشون اتفاقا اصفهانی ها هم بدشون میاد اما اینا همش حرف الکیه شاید چند نفر این حرفا رو زدن اینجوری جا افتاده وگرنه من با چند تا تهرانی هم دوست هستم هم کار میکنم آدمای بدی نیستن ولی در کل اینجوری جا افتاده
مسئله آدرس پرسیدن رو قبول دارم نمیدونم چرا :دی

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان چند تا مغازه DVD خام فروشی با قیمت مناسب معرفی کنید؟؟دیروز 1بسته پرینکو قرمز خریدم دونه 190 پام در اومد بی معرفت فروشنده گرون داد-
حالا تهران قیمت کردم170بود اعصابم خورد شد
سر سه راه حکیم نظامی یکی هست مرکزشه
پاساژ آزادی هم همینطور از اونجا بگیر
بعدش هم یه فرقی از اصفهان تا تهران باید باشه چون اینا همشون از تهران میخرن .

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا هر شهری این چیزا رو داره ولی خسیس نیستن حسابگر هستن و زرنگ . خدا شاهده برای کاری اومده بودم تهران تابستون ما تشنگی داشتیم میمردیم سر ظهر یه مغازه هم باز نبود یه آب سرد کن ندیدیم ما . حالا تابستون بیا اصفهان دم هر مغازه یه آب سرد کن هست حد اقلش .
چون کلاه سرشون نمیره و زرنگن تهرانی ها بدشون میاد ازشون اتفاقا اصفهانی ها هم بدشون میاد اما اینا همش حرف الکیه شاید چند نفر این حرفا رو زدن اینجوری جا افتاده وگرنه من با چند تا تهرانی هم دوست هستم هم کار میکنم آدمای بدی نیستن ولی در کل اینجوری جا افتاده

ممنون از توضیحت فکر کنم درست میگی حسابگرن وگرنه برای خودتون خیلی خوب خرج میکنید ماشین های اخرین مدل گوشی های high end و............
در مورد این جنگ بینه تهرانی ها با اصفهانی ها هم نظری ندارم چون خودم تا حالا با اصفهانی بر خورد نکردم حسابی که ببینم چه جورین برای همین قضاوت هم نمیکنم ولی هر چی تهرانی یا از شهر های دیگه مثله شمالی ها و یا شهره کردی ها پرسیدم ( چون با اینا زیاد سرو کار داشتم البته خودم برای هیچ کودوم از این شهر ها نیستم :blush:)دله خوشی از اصفهان نداشتن شاید ادرسه اشتباه بهشون دادن :D
راستی ارفانم با حاله بچه اصفهانه دیگه :rolleyes:

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
همشهری ها یه جای خوب برای چاپ لیبل روی دیسک معرفی کنید(قیمتش مناسب باشه)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ممنون از توضیحت فکر کنم درست میگی حسابگرن وگرنه برای خودتون خیلی خوب خرج میکنید ماشین های اخرین مدل گوشی های high end و............
در مورد این جنگ بینه تهرانی ها با اصفهانی ها هم نظری ندارم چون خودم تا حالا با اصفهانی بر خورد نکردم حسابی که ببینم چه جورین برای همین قضاوت هم نمیکنم ولی هر چی تهرانی یا از شهر های دیگه مثله شمالی ها و یا شهره کردی ها پرسیدم ( چون با اینا زیاد سرو کار داشتم البته خودم برای هیچ کودوم از این شهر ها نیستم :blush:)دله خوشی از اصفهان نداشتن شاید ادرسه اشتباه بهشون دادن :D

جنگ بین اصفهان و تهران !؟ :blink:
ما فقط یه جنگ بین اصفهان و تهران داریم اونم فقط توی فوتباله :D

والا من خودم خیلی رفیق تهرانی دارم ، تهرانی های زیادی هم دیدم دوست اصفهانی دارن :)
شاید قدیما اینجوری بوده ، نمیدونم

hannane2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم دوست تهراني زياد دارم
تهراني ها كلا خيلي خونگرم هستند
ولي در كل در تمام ايران كاسبها ميانه خوبي با اصفهاني ها ندارند يا سرشون رو كلاه ميگذارند يا اينكه توهين ميكنند البته اگر جوان باشند خيلي منطقي ومهربان هستندولي اگر....:blush:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من اصفهانی نیستم ولی اصفهانی ها را دوست دارم:D

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377

دقیقا فرزاد جان

اصفهانیا خیلی حسابگرن خیلی خوشم میاد از این خصلتشون علت پیشرفتشون هم همینه جدی میگم من که عاشق این خصوصیتشونم

اما واااااای ادرس یعنی من بمیرم ادرس بگیرم دیگه از یک اصفهانی :دی کلی خاطره دارم :دی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دقیقا فرزاد جان

اصفهانیا خیلی حسابگرن خیلی خوشم میاد از این خصلتشون علت پیشرفتشون هم همینه جدی میگم من که عاشق این خصوصیتشونم

اما واااااای ادرس یعنی من بمیرم ادرس بگیرم دیگه از یک اصفهانی :دی کلی خاطره دارم :دی
خاطره ات را بوگو:D

بالا