- نوشتهها
- 1,586
- لایکها
- 377
بعد تو تاپیک خودمون میگم بروبکس همشهری دلشون بوسوزه برا :دی
چاکریمممنون از توضیحت فکر کنم درست میگی حسابگرن وگرنه برای خودتون خیلی خوب خرج میکنید ماشین های اخرین مدل گوشی های high end و............
در مورد این جنگ بینه تهرانی ها با اصفهانی ها هم نظری ندارم چون خودم تا حالا با اصفهانی بر خورد نکردم حسابی که ببینم چه جورین برای همین قضاوت هم نمیکنم ولی هر چی تهرانی یا از شهر های دیگه مثله شمالی ها و یا شهره کردی ها پرسیدم ( چون با اینا زیاد سرو کار داشتم البته خودم برای هیچ کودوم از این شهر ها نیستم :blushدله خوشی از اصفهان نداشتن شاید ادرسه اشتباه بهشون دادن
راستی ارفانم با حاله بچه اصفهانه دیگه
دقیقا فرزاد جان
اصفهانیا خیلی حسابگرن خیلی خوشم میاد از این خصلتشون علت پیشرفتشون هم همینه جدی میگم من که عاشق این خصوصیتشونم
اما واااااای ادرس یعنی من بمیرم ادرس بگیرم دیگه از یک اصفهانی :دی کلی خاطره دارم :دی
ياد يه جك هم افتادم :
ميگن اصفهانيه تصادف كرده بوده ، وسط خيابون داشته هوار ميزده كه وااي ماشين ، حيف ماشينم بود ، و....
افسره مياد ، بهش ميگه اينقدر حرص برا ماشينت خوردي كه متوجه نشدي مچ دست چپت قطع شده؟
اصفهانيه يه نگاه به دستش ميكنه و ميگه :
يا حضرتي عباس ، ساعتــــم
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییسر سه راه حکیم نظامی یکی هست مرکزشه
پاساژ آزادی هم همینطور از اونجا بگیر
بعدش هم یه فرقی از اصفهان تا تهران باید باشه چون اینا همشون از تهران میخرن .
سلام دوستان اگه یه coffee net که پروژه های دانشجویی خوب انجام میده آدرس بدید ممنون میشم
داریوش داوریاون سوال قبلی ما رو که کسی جواب نداد..:دی
حالا عزیزان اصفهانی یه دندانپزشک خوب برای اردتودنسی معرفی نمایید.....
مخلص همه......
داریوش داوری
متخصص ارتودنسی. کلینیک دنداپزشکی فجر. سه راه حکیم نظامی (تقاطع غیرهم سطح شهدای غزه!! اگر می خواهید با دنبال کردن تابلوها پیداش کنید).
بله کارش خوبه. خواهرم پیش ایشون دندوناشو ارتودنسی کرد و الان هم دندوناش صاف صافه!کارش خوبه؟؟مطمئنه؟خودتون بیمارش بودید؟
ممنونم....
اصفهانیها، کی میدونه اداره ثبت احوال کجاست؟
من به لا دسی آقاش رای میدم. اون طوریم نی به فرم "هیش طوریم نی" را من خیلی استفاده می کنم! دی: