• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
شرکت مهراد - خیابون رحیم ارباب
خیلی کارشون عالیه ، پیشنهاد میکنم یه سری بزن
متاسفانه شماره تلفنش رو گم کردم

سلام عزیز

این خیابون رحیم ارباب کجاست ؟ همینه که میخوره به توحید مدرسه راهنمایی ارباب داخلشه ؟!

با تشکر

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام عزیز

این خیابون رحیم ارباب کجاست ؟ همینه که میخوره به توحید مدرسه راهنمایی ارباب داخلشه ؟!

با تشکر

نه

شما از شیخ صدوق برو توی شیخ مفید و مستقیم برو چهارراه هم رد کن میرسی به رحیم ارباب
از سجاد هم میتونی بری

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا من تا چند روز دیگه شروع میکنم به dvd زدن-فکرایی هم تو سرمه

فقط مونده پک کردنش-چه جوری پکش میکردی ؟الان بخوام dvd هامو پک کنم چند در میاد؟

این پک پلاستیکیا رو نمیدونید کجا و چند میفروشند ؟
بذار الان یه نمونه کارهامونا اسکن می کنم میذارم. اون موقع هر پک حدود 30 تومن در میومد. یه 10-20 هزار تومنی هم هزینه فیلم و زینک میشد. البته اگه سایز غیرمتداول نخوای باید زینک برات درست کنن وگرنه اگه از همون زینک های خودشون بخوای استفاده کنی همون فیلم کافیه.

http://www.4shared.com/file/s2bXk0Q4/pack.html

Last edited:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
توی اینترنت و فروم ها خیلی ها هستن قبول می کنن
توی همین سایتم باید باشه
افراد مورد اعتماد زیادن

قبلا" نزدیک فلکه فیض اینترنت اطاق بازرگانی به صورت وایرلس اونجا رایگان بود یکی از دوستان 20 گیگ دانلود کرد :!!!!!

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
چند تا پت شاپ خوب معرفی کنید

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
بذار الان یه نمونه کارهامونا اسکن می کنم میذارم. اون موقع هر پک حدود 30 تومن در میومد. یه 10-20 هزار تومنی هم هزینه فیلم و زینک میشد. البته اگه سایز غیرمتداول نخوای باید زینک برات درست کنن وگرنه اگه از همون زینک های خودشون بخوای استفاده کنی همون فیلم کافیه.

http://www.4shared.com/file/s2bXk0Q4/pack.html

دمت گرم دیدم خیلی خوب بود یعنی هر یکی از این پکا الان فکر کنم 100 تومن در بیاد درسته ؟

بعد این 10-20 هزار تومانی که گفتی چی هست ؟فیلمو زینک چیه و به چه دردی میخوره ؟یعنی واسه هر سری پک یه زینکو فیلم میخواد ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دمت گرم دیدم خیلی خوب بود یعنی هر یکی از این پکا الان فکر کنم 100 تومن در بیاد درسته ؟

بعد این 10-20 هزار تومانی که گفتی چی هست ؟فیلمو زینک چیه و به چه دردی میخوره ؟یعنی واسه هر سری پک یه زینکو فیلم میخواد ؟
خواهش می کنم :)

شرمنده الان به یاهو مسنجر دسترسی ندارم.

ببین عزیز شما برای هر کار چاپ که داشته باشی نیاز به فیلم + زینک داری. زینک را یه جورایی قالب و فرم چیزی که میخوای چاپ کنی تصور کن (مثلا باز شده یکی از همین پک های سی دی و دی وی دی). فیلم هم تصویریه از گرافیکی که قرار چاپ بشه و برای هر کار مجزا حتما بهش نیاز داری. ولی زینک را می تونی از زینک های آماده خود چاپخونه ها استفاده کنی.

5-6 سالی هست که دیگه کار نمی کنیم قیمت روزشو ندارم ولی با توجه به نرخ تورم و ... باید همین حدود باشه که گفتی (برای هر پک 100 تومن). فیلم و زینک هم اون سال هر کدومشون یه 10 تومنی هزینه اش بود.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند :)

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
خواهش می کنم :)

شرمنده الان به یاهو مسنجر دسترسی ندارم.

ببین عزیز شما برای هر کار چاپ که داشته باشی نیاز به فیلم + زینک داری. زینک را یه جورایی قالب و فرم چیزی که میخوای چاپ کنی تصور کن (مثلا باز شده یکی از همین پک های سی دی و دی وی دی). فیلم هم تصویریه از گرافیکی که قرار چاپ بشه و برای هر کار مجزا حتما بهش نیاز داری. ولی زینک را می تونی از زینک های آماده خود چاپخونه ها استفاده کنی.

5-6 سالی هست که دیگه کار نمی کنیم قیمت روزشو ندارم ولی با توجه به نرخ تورم و ... باید همین حدود باشه که گفتی (برای هر پک 100 تومن). فیلم و زینک هم اون سال هر کدومشون یه 10 تومنی هزینه اش بود.

خوی بس فقط باید فیلمو بگیرم یه حدود 10 هزار تومن

پس برا من که نمیصرفه از هر کدوم بخوام 10 تا بزنم این جوری با هزینه فیلمش هر پک 1000 تومن پام میفته--راه دیگه ای نیست ارزون تر بیفته ؟مثلا پرینتی چیزی

پس واسه پک dvd هام چی کار کنم ؟پک ساده ازینا که پلاستیکیه باز میشه از وسط کجا میتونم بخرم -این جوری پکش کنم ؟جایی نیست پک خالی بازی بفروشه ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوی بس فقط باید فیلمو بگیرم یه حدود 10 هزار تومن

پس برا من که نمیصرفه از هر کدوم بخوام 10 تا بزنم این جوری با هزینه فیلمش هر پک 1000 تومن پام میفته--راه دیگه ای نیست ارزون تر بیفته ؟مثلا پرینتی چیزی

پس واسه پک dvd هام چی کار کنم ؟پک ساده ازینا که پلاستیکیه باز میشه از وسط کجا میتونم بخرم -این جوری پکش کنم ؟جایی نیست پک خالی بازی بفروشه ؟
نه بابا! کار چاپخونه ای مال تیراژ بالاس نه 10 تا دونه. ببین از این سی دی خام فروش ها تو مجتمع پگاه (زیر پل هوایی میر) چند تایی هست. شاید اونا راه حلی سراغ داشته باشن.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
توی اینترنت و فروم ها خیلی ها هستن قبول می کنن
توی همین سایتم باید باشه
افراد مورد اعتماد زیادن

قبلا" نزدیک فلکه فیض اینترنت اطاق بازرگانی به صورت وایرلس اونجا رایگان بود یکی از دوستان 20 گیگ دانلود کرد :!!!!!
مشکل اصلی اینه باید حضوری تست کنم و هارد با پست به خاطر خطرات احتمالی حاضر نیستم پست کنم
ضربه می خوره مکافات میشه
فقط تو اصفهان باشه

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
نه بابا! کار چاپخونه ای مال تیراژ بالاس نه 10 تا دونه. ببین از این سی دی خام فروش ها تو مجتمع پگاه (زیر پل هوایی میر) چند تایی هست. شاید اونا راه حلی سراغ داشته باشن.

آره همین دیگه گرون میفته پام

چاپ نمیصرفه الان واسم

پرینت هم فکر کنم گرون بیفته

ممنون از کمکت

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
مشکل اصلی اینه باید حضوری تست کنم و هارد با پست به خاطر خطرات احتمالی حاضر نیستم پست کنم
ضربه می خوره مکافات میشه
فقط تو اصفهان باشه

سناتور جان مگه adsl نداری ؟مگه چند گیگه اگه کمه بگو تا خودم برات دانلود کنم

چی هست ؟لینک مستقیمه ؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
این دفتر پلیس +10 سه راه سیمین دقیقا کجاست ؟
تا کی باز هست ؟

.
ببین از سه راه سیمین که میای سمت دستگرد ایستگاه اتوبوس سیمین نه یه ایستگاه بعدش یه خشکبار فروشیه بغلش میشه پلیس +10 اصولا تا 1.5 ظهر هستن
دقیقا میشه سر کوچه سید عظیم که یه میوه فروشی هم هست اونور کوچه
اگه نفهمیدی بگو دقیق تر توضیح بدم

بالا