• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
این جور مسایل همه جای ایران زیاد پیش میاد
دیگه بعضی جاها بیشتر بعضی کمتر
***** شهر هم جو مذهبی داره و من موندم چرا شهر هرچی سنتی و مذهبی میشه عقب مونده تر میشن

ریگی قبلا توی فلاورجان و قهدریجان زندگی میکرده و باباش هم ذوب آهنی بوده .... یعنی واااااای بر ما

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
من يه مدت خميني سيتي كار مي كردم هفته اول شروع كارم تو يه پارك نزديك محل كارم سر يه پسر يه نفر يه نفر ديگه رو كست
چند وقت بعدشم طرفو اعدام كردن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
همشریان عزیز! کسی میدونه بخوام برم ملک شهر - خیابان 17 شهریور با این اتوبوسا می تونم برم؟ کجا باید پیاده شم؟ در طول زندگی پربرکتم تا حالا ملک شهر نرفتم!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من يه مدت خميني سيتي كار مي كردم هفته اول شروع كارم تو يه پارك نزديك محل كارم سر يه پسر يه نفر يه نفر ديگه رو كست
چند وقت بعدشم طرفو اعدام كردن

متاسفانه ما هم در کنار همون ***** شهر زندگی میکنیم. ولی انقدر ها هم بزرگش نکنید. تو محله ی ما یه چند پله بدتر از سده(***** شهر) هست.البته به ما آسیبی نرسیده خدا رو شکر :D:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همشریان عزیز! کسی میدونه بخوام برم ملک شهر - خیابان 17 شهریور با این اتوبوسا می تونم برم؟ کجا باید پیاده شم؟ در طول زندگی پربرکتم تا حالا ملک شهر نرفتم!

با اتوبوسهای صفه-ملک شهر برو . ایستگاهاشم صفه خ توحید میدون انقلاب درواز دولت و .. هست .
99% فکر میکنم خ 17 شهریور هم میرن.

.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
رضا صادقی هم پارسال کنسرت داشت 50 تومان بود فکر کنم

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
معمولا" قیمت کنسرت ها زیاده. رضا صادقی هم پارسال بلیتش حول و هوش همین قیمت ها بود.
40 تومن بود

من اکثر کنسرت ها را می رم
هیچ کس مثل این نمی ارزه نسبت به قیمتا
خدا قسمتتون نکنه من محمد اصفهانی رفتم افتضاح بود همه چیش یعنی داشت گریم می گرفت 30 خورد های هم پول دادم
چه می شه کرد توی این خراب شده حساب کردم توی این یک ماه که همش رفتم دانشگاه فقط 200 هزار پول بنزین دادم مجبور نبودم ... ( اعصابم خرده بد جور اگه بنزین 100 تومن بود می شد 30 تومن حداقل با این پول می شد یه شام چند نفره با کنسرت رفت )
در کل که بخوای حساب کنی هیچ کدوم نمی ارزه
فکر من دبی کنسرت ابی لیلا فروهر کامران هومن حسن جون رفتم با 60 هزار تومن اونم 5 6 ساعت !!!

اینا به ساعتم نمی رسه این کجا اون کجا محاله کنسرت به 2 ساعت برسه از شروع مراسم تا خروج از سالن
اکثر کنسرت ها به جز اونائی که که تو سینماست یا همین سالن رودکی مفت نمی ارزه و شدید خر تو خره بعدشم اصولا" نمی ذارن درست اجرا کنن و سرتهشو هم میارن
اصفهان کنسرت خیلی سخته برگذار می شه

یه ماه پیش کنسرت شکیرا ابوظبی بود 200 تومن بلیط متوسطش بود

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
واااااااااای بچه ها امشب تو توحید چه خبر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توحید و نظر مامور ترکونده بود و همه را از دم میگرفتند .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گیر بازاره دیگه شهرمون. کلا مسععول های عزیز نموده اند داخل و در نمیارن! جدی اصلا ریلکس نیستن. خیلی از شهرهای بزرگ دیگه واقعا اینطوری نیست. فامیل داشتیم آرایشگاه داشت اسمشو گذاشته بود اسپانیا گیر داده بودن بهش که این ترویج فرهنگ بیگانه است! تازه جایی هم نبود که دم چشم باشه. آخه آدم چی بگه به اینا...:eek:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
الان بهترین باشگاه بدن سازی اصفهان کدوم باشگاهه ؟

بالا