Nirvanna
Registered User
ادرس؟....
کجا میشه رفت داوطلبانه خون داد؟
کجا میشه فرم اهدای عضو رو پرکرد؟
کدوم مراکز بهزیستی یا خانه سالمندان قبول میکنن مثلا هفته ای یه روز داوطلبانه بریم کمک یا کتاب بخونیم .کلا کار داوطلبانه
هتل عالی قاپو دیگه! چهارباغ پایین/عباسی بعد از خیابان عباس آباد. البته شما قبلش یه سری بزن ببین همون باشه که می خوایا!ادرس؟....
تخت سلیمان بد نیست. حکیم نظامی، بغل خاقانی.بچه شما چیایخونه کجا میریند بیشتر ؟ البته مخاطبم بر و بچ قلیون کش هستش
از خودم میگم :
فردوسی سر نیکبخت - دوسیب توحید میانی - بوستان هم نظر غربی خبود که نمیدونم چی شد جمع کرد
تخت سلیمان بد نیست. حکیم نظامی، بغل خاقانی.
جای دنج هم میخوای برو پارک کوهستان بهارستان!
خانم مانم که توش راه نمیدن ولی محیطش خوبه. بزرگه. آدم ناجور نمیاد توش. همه جوونای امروزی و معمولی هستن مثل خودمون. قلیونهاشونم خوبه. خوشمزست، چاقه، گلو را هم نمیزنه. فقط دوغشو دوست نداشتم. دی:تخت سلیمان را تعریفشا شنیدم ، محیطش چطوریه ؟ قلیوناش خوبه ؟
جای دنج با مونث و اینا وقتی میخواییم بریم میریم رستوران آلاچیق توی مرق ريال قلیوناشم بدک نیست.
خانم مانم که توش راه نمیدن ولی محیطش خوبه. بزرگه. آدم ناجور نمیاد توش. همه جوونای امروزی و معمولی هستن مثل خودمون. قلیونهاشونم خوبه. خوشمزست، چاقه، گلو را هم نمیزنه. فقط دوغشو دوست نداشتم. دی:
این آلاچیقو دیدم یه بار دو تا جوون خوش تیپ دارن دست در دست هم میرن سمتش! پس قضیه اینه. مرسی اطلاعات
بله کیفیتش خوبه.آره تخت سلیمان رو که میدونم خانم و اینا راه نمیدن ، فقط از لحاظ کیفیتی پرسیدم .
یه سری آلاچیق بزن ، نوکرتم
باغ ارم واسه متاهلی خوبه
همیشه داره
در مورد مجردی هم
آتش توی میر هست : بعد از پل هوائی میر
لحظه ها شیخ صدوق شمالی
بین نیکبخت و سعادت اباد هست
بهشت توی نظر غربی ( البته اینجا بچه زیاد هست ! )
دو سیب هم بد نیست خلوت باشه قلیون خوب می ذاره توحیده
کجاس دقیق ؟باغ ارم واسه متاهلی خوبه
اینم من جای بدرد بخور پیدا نکردم .کمک کنیدکجا میشه رفت داوطلبانه خون داد؟
فکر کنم آسمانو می گیده چایخونه هست بعد از پل هوایی میر به سمت 4راه نظر خیلی خزوخیل ، توش نرفتم ولی هر وقت از درش رد میشم یه نوحه ای چیزی گذاشته
چایخونه کوروش توی کاخ سعادت آباد هم قبلا رفتم زیاد بهم حال نداد .
لحظه ها را نرفتم .
چایخونه بهشت کجای نظر غربیه ؟ چرا من ندیدمش تا حالا ؟
اتوبان ذوب آهن بعد از پل درچهکجاس دقیق ؟
چند تا چایخونه خوب واسه متاهلی هم بهمون بگید دیگه البته غیر از ازادگان توی میدون امام
اینم من جای بدرد بخور پیدا نکردم .کمک کنید
http://www.goldiransvc.ir/CRMSite/Mod_Core/Pub/PopUp/PopUp_AscList.aspx?city=17سلام دوستان
لطفاً آدرس یک تعمرگاه مجاز lg صوتی تصویری رو بمن بدید ،مرسی
از گوگل تشکر کنید. به هر حال خواهش میکنم! :happy:ممنون