• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اسپا و کارتن و اینا رو ول کنید !

این قضیه که میگن توی ***** شهر اتفاق افتاده رو شندید ؟! شایعه اس یا واقعیته ؟
سده؟ سده را نیمیدونم. ولش کن اصلا! اون هلی کوپتره که تو قلعه شور افتاده بود را دوستم که بهارستان میشینن دود و صداشو شنیده بود! دی:
چی شده حالا؟ قمه زدن؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اسپا و کارتن و اینا رو ول کنید !

این قضیه که میگن توی ***** شهر اتفاق افتاده رو شندید ؟! شایعه اس یا واقعیته ؟

سده چی شده ؟ بگو بدونیم
فقط میگی اون قضیه ، حد اقل یه آماری چیزی :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اینجور که پیداس هیشکی نشنیده ! پس احتمال اینکه شایعه باشه خیلیه :)

اینجا نمیشه گفت :D بعد من بگم یعنی شایعه پراکنی کردم

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اینجور که پیداس هیشکی نشنیده ! پس احتمال اینکه شایعه باشه خیلیه :)

اینجا نمیشه گفت :D بعد من بگم یعنی شایعه پراکنی کردم

بگو من آمارشو میتونم در بیارم ، یکی از همکلاسیای دانشگاهیم مال ***** شهره ازش میپرسم .
بگو آقا بگووووووووو :santa:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
الان زنگ میزنم بچه ها ***** شهر :دی

جدی چی شده؟ اینجا که صدا نیومد :D

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
چیطور شده سده ؟
یه ندا بدید فردا آماره دقیق در میارم براتون :دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حامد حاشیه ساز اعدام باید گردد
905.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
عجب ... همه اصفانیا پیداشون شد ! :D

هیچی بابا
من از 4 5 نفر این چند روز اخیر شنیدم که چند شب پیش یه عده جوون ***** شهری به چند تا زن که با شوهرهاشون رفته بودن باغ و شب اونجا موندن تجاوز کردند (جلوی چشم خانواده و همسراشون)
حالا جزئیات داستان از بس دهن به دهن شده (یک کلاغ چل کلاغ) هر کی یه جور تعریف میکنه اما اصل داستان همینه که گفتم
حالا آمارشو بگیرید ببینید درسته یا شایعه اس :)

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
در حالی که خبر انحراف تونل متروی اصفهان در اردیبهشت ماه سال 88 بازتاب گسترده‌ای به همراه داشت، این پروژه برای دومین بار در نزدیکی سی و سه‌ پل به خاطر انحراف متوقف شد. به گزارش مهر، در حالی که انتشار خبر انحراف تونل مترو اصفهان در نزدیکی سی و سه پل در شهریور ماه سال 88 بازتاب گسترده‌ای پیدا کرده و ضعف فنی و مدیریتی را در سازمان قطارشهری شهرداری اصفهان آشکار ساخت شنیده‌ها حاکی از انحراف مجدد تونل شرقی مترو اصفهان در رینگ‌های ابتدایی پس از آغاز کار مجدد است. این انحراف در تاریخ 26 اردیبهشت ماه سال جاری رخ داده و هم‌ اکنون دستگاه TBM در پیاده رو مقابل هتل سوییت متوقف است. این انحراف در رینگ شماره 2760 رخ داده که باعث شده دستگاه حدود 11 سانتیمتر منحرف شود که پس از آگاهی از این اتفاق تیم ناظر شرکت مشاور پیشنهاد می کند جک‌هایی در دو طرف زده شده سپس یکی از جک‌ها برداشته شود تا فشار وارده TBM را به مکان اصلی باز گرداند و پیش بینی می شد با این اقدام این فاصله به سه سانتیمتر کاهش یابد حال آنکه فشار خاک باعث شد نتیجه‌ای برعکس پیش‌بینی‌ها به وجود آید و انحراف از 110 میلیمتر به 210 میلیمتر یا 21 سانتیمتر افزایش یابد.

وی ادامه داد: بعد از رخ دادن انحراف قبلی در حدود دو سال گذشته هم‌اکنون پس از هر دو رینگ پیشروی موقعیت از طریق دوربین کنترل می شود به همین دلیل این بار پس از 11سانتیمتر TBM متوقف و از ادامه انحراف جلوگیری شد هرچند اقدامات پیشگیرانه در نهایت سبب شد تا میزان انحراف، 10سانتی متر دیگر اضافه شود.

هرچند میزان انحراف فعلی (11 سانتیمتر) در مقایسه با میزان انحراف سال 88 که در اثر حفاری اشتباه 40 متر انحرافی در حدود شش متر ایجاد شد ناچیز است ولی با توجه به تجربه اتفاق تلخ قبل رخداد آن غیرقابل توجیه است. در هر صورت انتظار می‌رود تا دستگاه‌های متولی با نظارت بیشتر بتوانند به بهترین نحو تونل متروی اصفهان را حفاری نمایند.

کارشناسان VMT به اصفهان می‌آیند: همچنین شنیده‌ها از احتمال بازدید کارشناسان شرکت VMT آلمان که نقشه‌برداری این پروژه را به عهده داشته‌اند طی روزهای آینده حکایت دارد.

انحراف مجدد تونل متروی اصفهان ناچیز و قابل جبران است: در این خصوص یکی از اعضای شورای شهر اصفهان نیز گفت: این انحراف در حد 25 سانتیمتر است که البته قابل جبران است.

غلامرضا شیران ادامه داد: این انحراف در حد فاصله ایمنی جانبی تونل مترو بوده است که می توان این مشکل را مرتفع کرد.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: می توان در سگمنت گذاری تونل متروی اصفهان این مشکل را حل کرد و جبران مشکل کرد.

انحراف ایجاد شده از دستگاه‌های متولی قابل قبول نیست: شیران در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در هر صورت این انحراف ایجاد شده از جانب دستگاه‌های نظارتی قابل قبول نیست. این عضو شورای شهر اصفهان همچنین یادآور شد که این انحراف در همان محوری محقق شده که پیش تر نیز شاهد انحراف بودیم.

پ.ن: یه تونل نمی تونن مثل آدمیزاد حفر کنن. مملکته داریم؟!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
علی همزمان پست زدیم
مال من رفت صفحه قبل ... بخونید

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
عجب ... همه اصفانیا پیداشون شد ! :D

هیچی بابا
من از 4 5 نفر این چند روز اخیر شنیدم که چند شب پیش یه عده جوون ***** شهری به چند تا زن که با شوهرهاشون رفته بودن باغ و شب اونجا موندن تجاوز کردند (جلوی چشم خانواده و همسراشون)
حالا جزئیات داستان از بس دهن به دهن شده (یک کلاغ چل کلاغ) هر کی یه جور تعریف میکنه اما اصل داستان همینه که گفتم
حالا آمارشو بگیرید ببینید درسته یا شایعه اس :)

شایعه هست ، زنگ زدم پرسیدم ! یک کلاغ چهل کلاغ شده ! اصفهانی ها خوراکشونه

البته من میگم احتمال زیاد درسته ... این چند روز من هر جا رفتم بحث این قضیه بود ، من نمیدونم چطور شما چیزی نشنیدید !

و الانم که اینو پیدا کردم...
http://www.imna.ir/IMNA/NewsDetails/?o_id=13900316014

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
البته من میگم احتمال زیاد درسته ... این چند روز من هر جا رفتم بحث این قضیه بود ، من نمیدونم چطور شما چیزی نشنیدید !

و الانم که اینو پیدا کردم...
http://www.imna.ir/IMNA/NewsDetails/?o_id=13900316014

متاسفانه ، متاسفانه حق با شما هست حامد جان ! ( تاسف به خاطر کار انجام شده )

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
آقا این ***** و شهر و قهدریجان اصلا خیلی خطرناکه ... من که به شخصه جرات ندارم هیچ وقت اون طرفا برم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا این ***** و شهر و قهدریجان اصلا خیلی خطرناکه ... من که به شخصه جرات ندارم هیچ وقت اون طرفا برم .
یه سری با رفیقم سوار بر موتور رفته بودیم رهنون، برگشتنی راهو عوضی رفتیم نفهمیدم چه طور شد سر از ***** شهر دراوردیم. پسر اصلا یک حس عجیبی داشتم تا اومدیم در بیایم از اونجا. محیط خوفناکی داره. جووناشم تیریپ خوفی دارن
127fs3556139.gif

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
این جور مسایل همه جای ایران زیاد پیش میاد
دیگه بعضی جاها بیشتر بعضی کمتر
***** شهر هم جو مذهبی داره و من موندم چرا شهر هرچی سنتی و مذهبی میشه عقب مونده تر میشن

بالا