GraphX
Registered User
البته خیلی ازین شرکتا هست ... جای خاصی رو میخوایند ؟
نه فقط قيمتاش و كيفيتش مناسب باشه
البته خیلی ازین شرکتا هست ... جای خاصی رو میخوایند ؟
دادا اگه خوب بگردی آره میشه خرید چرا نمیشه , منتها من نمیدونم شما چه گیری به رباط و بزرگمهر و شمال شهر دادید؟
پیشنهاد من برای خرید خونه بنگاههای اطراف حکیم نظامی , توحید , حسین آباد سربزن توی محله های این محدوده موارد خوبی رو میشه پیدا کرد
سلام
دست گلت درد نكنه
خبر نداري قيمتاش چطوريه ؟
همشهریا یکی از دوستام میخواد تاتو رو بدنش بزنه.
نمیدونید تو اصفهان یا دور و بر کسی هست این کاره باشه؟
آدرس یا شماره تلفن؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
این جور چیزها مرکزشون رهنان (رهنون) هست. برو دروازه تهران، خیابان امام ***** را بگیر مستقیم برو تا به اون اتوبان هواییه برسی. مسیرتو از زیرش ادامه بده. حدود 500 متر که بری جلو دست چپت تابلو ورودی خیابون مشخصه!من مدت زیادی نیستش ساکن اصفهانم، میخوام یه صندلی کامپیوتر بخرم، جای خوبی رو سراغ ندارین؟
انگاری میگفتن میخوان وازش کنن. من که یه ماهی هست نرفتم سمت آب ولی احتمالش هست وا شده باشه!هفته دیگه اومدیم اصفهان ! حیف زاینده رود خشک شده
حواست کجاست !انگاری میگفتن میخوان وازش کنن. من که یه ماهی هست نرفتم سمت آب ولی احتمالش هست وا شده باشه!
چتربازی اصفهان جواب نمیدهحواست کجاست !
می خوام چتر بچه ها بشم ، حیف اصفهانی بازی در می یارند ! شاید رفتم پادگان عمو مایک
بفهم ، مجبورم ! می فهمی مجبورمچتربازی اصفهان جواب نمیده
خب بنده از این تریبون استفاده می کنم و اعلام میدارم که آنفلونزای ناجوری گرفتم. دکتر گفته یه هفته باید تو خونه قرنطینه بشی. البته منظور خاصی نداشتما همینجوری گفتمبفهم ، مجبورم ! می فهمی مجبورم
خوب دوستان اعلام آمادگی کنند
دادا میزنی بعدش پشیمون میشی , اول بشین کامل فکر کن که طرح چی میخوای
ثانیا زدی اگه جای تابلو باشه از استخدام تو مراکز دولتی خبری نیست
اگرم بخوای نظامی بشی که دیگه هیچی
یکی دو نفری هستند طرف خاقانی میزنند کارشون رو دیدم خوبه منتها آدرس ازشون ندارم