ای ول. VIP دیگه؟ ۴ تاشو من میخوامبلیط سیرک ایتالیا 35000تومانه-حدود 10 تا بلیط تخفیف 60% سیرک دارم که اگه با این بلیط وارد بشید هزینه ورود =8400تومان میشه هر کی خواست pm بده
یاعلی مدد
بلیط سیرک ایتالیا 35000تومانه-حدود 10 تا بلیط تخفیف 60% سیرک دارم که اگه با این بلیط وارد بشید هزینه ورود =8400تومان میشه هر کی خواست pm بده
یاعلی مدد
والا من خودم به خاطر سفارش مشتریا متاسفانه وقت رفتن نداشتم و vip نپرسیدم حدود 23 تایی بود دادم به خانواده و اقوام و دوستان فقط این 10 تا مونده اما یه تعدادی pm زودتر از شما دریافت کردم, اگه چیزی براتون بمونه بهتون میدمای ول. VIP دیگه؟ ۴ تاشو من میخوام
اگه بمونه چشمآقا 1 شو من میخوام
شاید شما خیلی رفته باشی و از دیدن دوباره سیرک سیر شدی-اما بعضی ها هنوز نرفتن و خیلی دوست دارن موقعیت جور بشه برن تماشاسیرک ؟!!
دیدن شیر و خرس که مثل سگِ خونگی جینگولک بازی در میارن چه لذتی داره ؟؟
چه جذابیتی داره دیدن شیری که مثل بچه گربه رامش کردن ؟؟؟
بگذریم ...
پ.ن : تا صفحه 10 گفتگوی آزاد گشتم . نبودیم ! :wacko:
آخرش از گوگل تاپیکو جستم
اینم دو تا عکس تر و تازه از رودخونه ی خشک
.
کارتینگ که فکر کنم 1 جا بیشتر نباشه توی اصفهان که همون سه راه حکیم نظامی هست ، شهدای ارتشسلام
بچه ها کسی اصفهان پینت بال یا کارتینگ رفته یا نه؟
کدوم باشگاهش خوبه؟دختر پسر میشه قاطی بره؟قیمتشاش چطوریه؟
سلام
من میخوام یه مغازه موبایل فروشی به اضافه فروش کامپیوتر تو محلمون بزنم
از اصفهانی های عزیز کسی میتونه راهنماییم کنه قطعات و چیزهایی که برای فروشگاهم لازمه رو از کجا به قیمت مناسب میتونم بخرم
به نظرتون برای خرید گوشی و لوازم جانبیش برم تهران خرید کنم یا همین اصفهان جایی پیدا میشه که قیمت همکار خوب بده
کامپیوتر چی ؟ کجای اصفهان ارزون پیدا میشه مثلا تو هفته یکی دو تا سیستم سفارش داشته باشم قیمت مناسب بهم میدند
ممنون میشم راهنماییم کنید