• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همشهریان اصفهانی مواظب خودتون باشید و جاهای دور ور اصفهان برای پیک نیک یا مسافرت تو این چند روز مخصوصآ منطقه پل شهرستان نرید
شیر نر سیرک پرشین واقع در پل شهرستان از قفس فرار کرده و هنوز پیداش نکردند
مواظب باشید و به دوستانتان اطلاع رسانی کنید
:blink:

منبع خاصی دارید ؟!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:blink:

منبع خاصی دارید ؟!
این خبر خیلی جاها پخش شده
اگه توقع داری تو اخبار بشنوی اصلآ منتظر نباش چون این خبر جزء بی عرضگی مفهوم دیگه ای نداره-یه عده نگهبان عرضه نگهداشتن یه شیر داخل قفس ندارن

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بر همشهری های عزیز

کافی نت پر سرعت برای دانلود سراغ ندارید؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فندک زیپو میخوام . جایی سراغ ندارید ؟ zippo

2xF_8AcU_TG0YI_AItE5t9B4l-1BlmkjXURf3VXLGdM-BmBpNiF82sDS11XtY_5gUaoUf2K3IT5ATcawpOBVNmzirTmuxdyc20UGiJ5b6c1I5plGXJOgEz7rIc5_96UMceov679Wy_hQMDia6ruTF-VwP-OxPfe8pUovShXxFdgp3yqzFhXAqraGV4f7uLsDwhfsZQVcbWiG61CaxMP4jBTH53GE3pbqoocTsm7oS_TU1pSpBl6NV2qZ_r7mIx_e7DmlYWlGZ6ecYcaMZQGXteHzdH4YRipVU3pPtpr_cW_31ssoK5l9VxLfrijZ3w

.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
کارتینگ که فکر کنم 1 جا بیشتر نباشه توی اصفهان که همون سه راه حکیم نظامی هست ، شهدای ارتش
فیمتشم 10 12 تومنی باید باشه (خیلی وقته نرفتم)
با دخترم میشه رفت ، هم کارتینگ هم پینت بال
اون روز که میشد با دختر بری مرد .... دیگه جداش کردند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مجتمع مریم یه سر بزن

گالری مسعود توی خاقانی

تو مجتمع پارک توی بازار کویتی ها اینجا که همشون کفش فروشیند یکی کلکسیونشو داره یه سری بهش بزن

از جمیع دادا ها ممنونم .
سایت چاره داره ، اما خب خرید از نزدیک چیز دیگه ایه .

.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها کسی آشنا و پارتی توی اداره ارشاد یا وزارت ارشاد نداره
یه مجوز کانون آگهی و تبلیغات نیاز دارم اگه کسی بتونه جور کنه برام یا کسی رو بهم معرفی کنه از خجالتش در میام

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
بچه ها کسی آشنا و پارتی توی اداره ارشاد یا وزارت ارشاد نداره
یه مجوز کانون آگهی و تبلیغات نیاز دارم اگه کسی بتونه جور کنه برام یا کسی رو بهم معرفی کنه از خجالتش در میام

سلام
اون تاپیکت رو توی بازارچه دیدم ولی وقت نکردم جواب بدم
من هم با یکی از آشناهامون دنبال اینکار بودیم و اصلا شرایطی مثل اینا که شما میگید رو نداشت (حدود 1 سال پیش)
ارشاد به ما گفت فقط گواهی عدم سوء پیشینه و یه سری موارد دیگه هست که باید کامل بشه ولی نه امتحانی و نه هیچی
در هر صورت من چون چند وقت دنباله همین کار بودیم یه سری پرسجو کردم و گفتند میتنونید اگه یه شرکت ثبت شده دارید مجوز اینکار رو به صورت الحاقیه روی ثبت شرکتتون درخواست بدید که البته یه سری شرایط داشت(البته ما هم از همین طریق رفتیم جلو)
در هر صورت مثله اینکه خیلی قوانینش فرق کرده
راستی اگه میتونی امشب برو نمایشگاه چاپ و ...(نمی دونم تاریخ پایانش کی هست) اونجا به غرفه داره واسه اینه که میخواند برای کانونهای تبلیغاتی اتحادیه بزنند. حتما یه سر برو اونا شاید بتونند بهتر راهنماییت کنند.
امیدوارم کمکت کرده باشم چون من خودم هم به این کارا علاقه دارم رفته بودم دنبالش و تنها دلیلی که دیگه نرفتم دنبالش این بود که خدمت نرفته بودم
قربانت امبن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام
اون تاپیکت رو توی بازارچه دیدم ولی وقت نکردم جواب بدم
من هم با یکی از آشناهامون دنبال اینکار بودیم و اصلا شرایطی مثل اینا که شما میگید رو نداشت (حدود 1 سال پیش)
ارشاد به ما گفت فقط گواهی عدم سوء پیشینه و یه سری موارد دیگه هست که باید کامل بشه ولی نه امتحانی و نه هیچی
در هر صورت من چون چند وقت دنباله همین کار بودیم یه سری پرسجو کردم و گفتند میتنونید اگه یه شرکت ثبت شده دارید مجوز اینکار رو به صورت الحاقیه روی ثبت شرکتتون درخواست بدید که البته یه سری شرایط داشت(البته ما هم از همین طریق رفتیم جلو)
در هر صورت مثله اینکه خیلی قوانینش فرق کرده
راستی اگه میتونی امشب برو نمایشگاه چاپ و ...(نمی دونم تاریخ پایانش کی هست) اونجا به غرفه داره واسه اینه که میخواند برای کانونهای تبلیغاتی اتحادیه بزنند. حتما یه سر برو اونا شاید بتونند بهتر راهنماییت کنند.
امیدوارم کمکت کرده باشم چون من خودم هم به این کارا علاقه دارم رفته بودم دنبالش و تنها دلیلی که دیگه نرفتم دنبالش این بود که خدمت نرفته بودم
قربانت امبن

ممنون دوست عزیز
والا من زیاد تحقیق کردم ولی فرقی نداره شخص حقیقی و حقوقی آخرش باید شرایط رو داشته باشی
مثلا پایان خدمت
5 سال سابقه کار و یا لیسانس چند تا رشته مثل گرافیک

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
ممنون دوست عزیز
والا من زیاد تحقیق کردم ولی فرقی نداره شخص حقیقی و حقوقی آخرش باید شرایط رو داشته باشی
مثلا پایان خدمت
5 سال سابقه کار و یا لیسانس چند تا رشته مثل گرافیک

آشنا دارم ولی به تو نمیدم :lol:

بالا