متاسفانه توی شهر به این بزرگی، غذای خوب کم داریم. تجربیات من: پیتزا وندیک (شیخ صدوق جنوبی) خیلی به شدت تایید میشه. قبلا سالن نداشت. الان مغازه دودهنه شده و سالن داره برای نشستن. یه مغازه هم کنارش داره که فستفودشه و تا حالا امتحان نکردم. فرامرز (شیخ صدوق جنوبی- روبروی وندیک) قبلا اصلا توش خبری نبود! با تغییر دکوراسیون و پاتوق شدن دوستان در و داف و پارک چندتا ماشین مدل بالا روبروش، اخیرا شلوغی و شهرتی بهم زده، پیتزای معمولی ای داره. سوپرساندویچ ش را هم یه بار خوردم خوشم نیومد. گپ (مرداوبج- بغل کافه گپ) تعریفشو شنیدم ولی امتحان نکردم! آپدیت: امتحان شد مالی نیست ایرانا (شیخ بهایی- سر کوچه فردوسی) رسما آشغال میده دست مردم. پیتزا پیتزا (بوستان سعدی) به شدت آشغال! ایرانیان (مطهری) هم مالی نیست. پیتزا شب (آپادانا دوم) در کل پیتزای خاص و خوشمزه ای داره، جنس خوب میده دست مردم. چند وقتیه یه کم کیفیتش افت کرده. اگه ازش پیتزای خیلی خوب میخواین، سعی کنید روزهای تعطیل ازش پیتزا نخرین! قیمتش هم رقابت میکنه. فست فود اپل خیابان میر (حدفاصل پل هوایی تا 4راه نظر) ساندویچ و هات چیپس ش به شدت تایید میشه. شمال شهر (میر) اول پیتزاش خیلی خیلی خوب بود. الان افت کرده شدید پیتزا شاپ (حکیم نظامی) جزو اولینها بوده. کثیف (بهداشت محیط و آشپزخانه) و بی کیفیت. غذاش مالی نیس سوران (هشت بهشت + شیخ صدوق شمالی) پیتزاش خوب نیست. تا یکسال پیش برگر و بقیه چیزاش خوی بود. حالا را نمیدونم! پدر خوب (چهارباغ بالا - اوسان) در اوایل کارش پیتزا و ساندویچ خیلی خوبی داشت، الان اصلا! یک دو سه (میر) تا یکسال پیش ساندویچ خوبی داشت. الان را نمیدونم؟! اسنک نمو (آپادانا اول)، اسنکش تایید میشه. ساندویچ سرد بیمزه (شیخ صدوق شمالی) بدک نیست. خوبه رستوران هتل اسپادانا (آیینه خانه) در ابتدا (بعد از تغییر دکوراسیون هتل) خیلی خوب بود. اردور و دسربار داره. دفعه آخری که رفتم غذاش بد شده بود. کماکان دسربارش پیشنهاد میشه. رفتار گارسون های دهاتیش جالب نبود. نیکان (میر) کیفیت رویایی قبل را نداره ولی غذاش خوبه. اردور هم داره. مرتبا هم کارت تخفیف و... میده. هرساعت هم از افراد حاضر قرعه کشی میکنه. اگه توی فیسبوک هم فرندش بشین، به قید قرعه، 10تومن بهتون کارت غذا میده (من جفت تخفیفها را تا حالا گرفتم!) زاگرس (کوه صفه) نسبت به لوکس بودن و قیمتش از غذاش راضی نبودم. اردور متنوعی نداره. دسربار هم داره. برای کلاس گذاشتن بدک نیس. شهرزاد (عباس آباد - حدفاصل چهارباغ و شمس آبادی) یه رستوران به تمام معنا. غذای خوب و به قیمت. پارکینگ هم داره. سرش خیلی شلوغه. اردور و دسربار نداره. شب نشین (آتشگاه) خودم نرفتم. ولی میگن: در و دکور بسیار زیبا. خیلی شلوغ.گرون. غذای معمولی. از موقعی که میشینید تا اتمام غذا هم 1ساعت مهلت دارید! مجردی هم راه نمیده