• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
شاندرمن؛ دروازه تهران (میدان جمهوری)
خانه کنتاکی؛ چهارباغ بالا (روبروی کارخونه زمزم)، چهارباغ پایین (بغل سید علی خان)
بیگ مک؛ خاقانی
ایرانیان (یه چیزی تو همین مایه ها!)؛ شیخ بهایی
همینا فعلا یادم میاد! ولی اون 2 تا اولی خیلی خوبن.

پ.ن: آهاان! یه جا هم چند وقت پیش رفتیم تو چهارباغ بالا، بعد خانه کارگر و قبل مجتمع پارک، همون دست خیابون، پله میخوره میره پایین. فست فود بزرگی نیست ولی جای خیلی تر و تمیز و دنجیه. غذاشم خیلی خوبه.

خانه کنتاکی خیلی کیفیتش اومده پایین ... یه شعبه توی خورشید داره اون بهتره

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همشهریان عزیز
روز بارونیتون بخیر!

پیتزایی و ساندویچی خوب تو اصفهان چی هست؟
پدر بزرگ و جمیرا و شمال شهر و پیتزا پیتزا و پیتزا شب و رز و کلی دیگه رو امتحان کردم جالب نبودن

پیتزا وندیکا توی شیخ صدوق فبلا ازش می گرفتم خیلی خوب بود

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
هنوز جایی حراجی نزدن؟
حراجی لباس منظورمه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خانه کنتاکی سر سید علی خان رو رفتم بد نیست
یک کنتاکی دیگه هم آذر هست اونم خوبه

------------
دوستان رستوران ترکیه ای آتایار تو سپاهان شهر چه طوره؟
غذاهاش قیمتش محیطش؟

البته چون من علاقه خاصی به مرغ دارم تا حالا کنتاکیشو امتحان نکردم :D پیتزاش پارسال که رفتم خوب بود :D آتایارم یکی از دوستام رفته بود بدش نیومده بود. بیشتر از این چیزی نمیدونم!

خانه کنتاکی خیلی کیفیتش اومده پایین ... یه شعبه توی خورشید داره اون بهتره

اخیرا نرفتم. حقیقتش چند ماهیه که فرصت پیتزا بیرون خوری پیدا نمی کنم. زنگ میزنم از سر کوچه مون میارن برام :D

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
متاسفانه توی شهر به این بزرگی، غذای خوب کم داریم. تجربیات من: پیتزا وندیک (شیخ صدوق جنوبی) خیلی به شدت تایید میشه. قبلا سالن نداشت. الان مغازه دودهنه شده و سالن داره برای نشستن. یه مغازه هم کنارش داره که فستفودشه و تا حالا امتحان نکردم. فرامرز (شیخ صدوق جنوبی- روبروی وندیک) قبلا اصلا توش خبری نبود! با تغییر دکوراسیون و پاتوق شدن دوستان در و داف و پارک چندتا ماشین مدل بالا روبروش، اخیرا شلوغی و شهرتی بهم زده، پیتزای معمولی ای داره. سوپرساندویچ ش را هم یه بار خوردم خوشم نیومد. گپ (مرداوبج- بغل کافه گپ) تعریفشو شنیدم ولی امتحان نکردم! آپدیت: امتحان شد مالی نیست ایرانا (شیخ بهایی- سر کوچه فردوسی) رسما آشغال میده دست مردم. پیتزا پیتزا (بوستان سعدی) به شدت آشغال! ایرانیان (مطهری) هم مالی نیست. پیتزا شب (آپادانا دوم) در کل پیتزای خاص و خوشمزه ای داره، جنس خوب میده دست مردم. چند وقتیه یه کم کیفیتش افت کرده. اگه ازش پیتزای خیلی خوب میخواین، سعی کنید روزهای تعطیل ازش پیتزا نخرین! قیمتش هم رقابت میکنه. فست فود اپل خیابان میر (حدفاصل پل هوایی تا 4راه نظر) ساندویچ و هات چیپس ش به شدت تایید میشه. شمال شهر (میر) اول پیتزاش خیلی خیلی خوب بود. الان افت کرده شدید پیتزا شاپ (حکیم نظامی) جزو اولینها بوده. کثیف (بهداشت محیط و آشپزخانه) و بی کیفیت. غذاش مالی نیس سوران (هشت بهشت + شیخ صدوق شمالی) پیتزاش خوب نیست. تا یکسال پیش برگر و بقیه چیزاش خوی بود. حالا را نمیدونم! پدر خوب (چهارباغ بالا - اوسان) در اوایل کارش پیتزا و ساندویچ خیلی خوبی داشت، الان اصلا! یک دو سه (میر) تا یکسال پیش ساندویچ خوبی داشت. الان را نمیدونم؟! اسنک نمو (آپادانا اول)، اسنکش تایید میشه. ساندویچ سرد بیمزه (شیخ صدوق شمالی) بدک نیست. خوبه رستوران هتل اسپادانا (آیینه خانه) در ابتدا (بعد از تغییر دکوراسیون هتل) خیلی خوب بود. اردور و دسربار داره. دفعه آخری که رفتم غذاش بد شده بود. کماکان دسربارش پیشنهاد میشه. رفتار گارسون های دهاتیش جالب نبود. نیکان (میر) کیفیت رویایی قبل را نداره ولی غذاش خوبه. اردور هم داره. مرتبا هم کارت تخفیف و... میده. هرساعت هم از افراد حاضر قرعه کشی میکنه. اگه توی فیسبوک هم فرندش بشین، به قید قرعه، 10تومن بهتون کارت غذا میده (من جفت تخفیفها را تا حالا گرفتم!) زاگرس (کوه صفه) نسبت به لوکس بودن و قیمتش از غذاش راضی نبودم. اردور متنوعی نداره. دسربار هم داره. برای کلاس گذاشتن بدک نیس. شهرزاد (عباس آباد - حدفاصل چهارباغ و شمس آبادی) یه رستوران به تمام معنا. غذای خوب و به قیمت. پارکینگ هم داره. سرش خیلی شلوغه. اردور و دسربار نداره. شب نشین (آتشگاه) خودم نرفتم. ولی میگن: در و دکور بسیار زیبا. خیلی شلوغ.گرون. غذای معمولی. از موقعی که میشینید تا اتمام غذا هم 1ساعت مهلت دارید! مجردی هم راه نمیده

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام

جایی هست فیلمای بلوری و سه بعدی بفروشن؟

من خودم قبلا از مجتمع کوثر میخوریدم ولی گرون شده جدیدا ...

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
متاسفانه توی شهر به این بزرگی، غذای خوب کم داریم.

تجربیات من:

پیتزا وندیک
(شیخ صدوق جنوبی) خیلی به شدت تایید میشه. قبلا سالن نداشت. الان مغازه دودهنه شده و سالن داره برای نشستن. یه مغازه هم کنارش داره که فستفودشه و تا حالا امتحان نکردم.

فرامرز (شیخ صدوق جنوبی- روبروی وندیک) قبلا اصلا توش خبری نبود! با تغییر دکوراسیون و پاتوق شدن دوستان در و داف و پارک چندتا ماشین مدل بالا روبروش، اخیرا شلوغی و شهرتی بهم زده، پیتزای معمولی ای داره. سوپرساندویچ ش را هم یه بار خوردم خوشم نیومد.

گپ (مرداوبج- بغل کافه گپ) تعریفشو شنیدم ولی امتحان نکردم!

ایرانا (شیخ بهایی- سر کوچه فردوسی) رسما آشغال میده دست مردم.

پیتزا پیتزا (بوستان سعدی) به شدت آشغال!

ایرانیان (مطهری) هم مالی نیست.

پیتزا شب (آپادانا دوم) در کل پیتزای خاص و خوشمزه ای داره، جنس خوب میده دست مردم. چند وقتیه یه کم کیفیتش افت کرده. اگه ازش پیتزای خیلی خوب میخواین، سعی کنید روزهای تعطیل ازش پیتزا نخرین! قیمتش هم رقابت میکنه.

فست فود اپل خیابان میر (حدفاصل پل هوایی تا 4راه نظر) ساندویچ و هات چیپس ش به شدت تایید میشه.

شمال شهر (میر) اول پیتزاش خیلی خیلی خوب بود. الان افت کرده شدید

سوران (هشت بهشت + شیخ صدوق شمالی) پیتزاش خوب نیست. تا یکسال پیش برگر و بقیه چیزاش خوی بود. حالا را نمیدونم!

پدر خوب (چهارباغ بالا - اوسان) در اوایل کارش پیتزا و ساندویچ خیلی خوبی داشت، الان اصلا!

یک دو سه (میر) تا یکسال پیش ساندویچ خوبی داشت. الان را نمیدونم؟!

اسنک نمو (آپادانا اول)، اسنکش تایید میشه.

ساندویچ سرد بیمزه
(شیخ صدوق شمالی) بدک نیست. خوبه

رستوران هتل اسپادانا (آیینه خانه) در ابتدا (بعد از تغییر دکوراسیون هتل) خیلی خوب بود. اردور و دسربار داره. دفعه آخری که رفتم غذاش بد شده بود. کماکان دسربارش پیشنهاد میشه. رفتار گارسون های دهاتیش جالب نبود.

نیکان (میر) کیفیت رویایی قبل را نداره ولی غذاش خوبه. اردور هم داره. مرتبا هم کارت تخفیف و... میده. هرساعت هم از افراد حاضر قرعه کشی میکنه. اگه توی فیسبوک هم فرندش بشین، به قید قرعه، 10تومن بهتون کارت غذا میده (من جفت تخفیفها را تا حالا گرفتم!)

زاگرس (کوه صفه) نسبت به لوکس بودن و قیمتش از غذاش راضی نبودم. اردور متنوعی نداره. دسربار هم داره. برای کلاس گذاشتن بدک نیس.

شهرزاد (عباس آباد - حدفاصل چهارباغ و شمس آبادی) یه رستوران به تمام معنا. غذای خوب و به قیمت. پارکینگ هم داره. سرش خیلی شلوغه. اردور و دسربار نداره.

شب نشین (آتشگاه) خودم نرفتم. ولی میگن: در و دکور بسیار زیبا. خیلی شلوغ.گرون. غذای معمولی. از موقعی که میشینید تا اتمام غذا هم 1ساعت مهلت دارید! مجردی هم راه نمیده

حرفات تایید ....
فقط شب نشین زیاد گرون نیست .
پیتزا وندیک را نرفتم که الان که شما گفتید یه تست میزنم .

ناتاشا_اتاوا

Registered User
لایک‌ها
24
یادش بخیر اصفهان شهر زیبایی بود ولی الان نه
زاینده خشک شده بچه های اصفهان ؟
کجایی زاینده رود

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ما بچه که بودیم تو این رودخونه آدم غرق میشد و میمرد .. الان کف اش رو پر شن کردن هر از گاهی یه مقدار آب رو باز میکنند و اکوسیستم کل این شهر و اینها نابود کردن ، چقدر ماهی و پرنده و .. مرد ! سر کار اینها .. همش هم میگن خشک سالی ، خشک سالی 200 تا سد بستن که هیچ توجیح اقتصادی نداره .. فقط برای پروژه عمرانی گرفتن و پول خوردن .. خلاصه بعضی مواقع آدم فکر میکرد کاش میمرد و این چیزها رو نمیدید ..

ناتاشا_اتاوا

Registered User
لایک‌ها
24
ما بچه که بودیم تو این رودخونه آدم غرق میشد و میمرد .. الان کف اش رو پر شن کردن هر از گاهی یه مقدار آب رو باز میکنند و اکوسیستم کل این شهر و اینها نابود کردن ، چقدر ماهی و پرنده و .. مرد ! سر کار اینها .. همش هم میگن خشک سالی ، خشک سالی 200 تا سد بستن که هیچ توجیح اقتصادی نداره .. فقط برای پروژه عمرانی گرفتن و پول خوردن .. خلاصه بعضی مواقع آدم فکر میکرد کاش میمرد و این چیزها رو نمیدید ..
اره واقعا کاش کی که میمردیم ولی باید ....

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من بعد از چند سال پول جمع کردن میخوام برم دنبال مدرک CCNA/CCNP
حالا میخواستم دوستانی که تجربه دارند بهم بگندکدوم آموزشگاه ها خوبه؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان کافی شاپ دنج نزدیکای انقلاب کجا رو پیشنهاد می کنید ؟

یکی هم توی پاساژ چهارباغه

اون زیر که کتاب فروش زیاده ته پاساژ یه کافی شاپه جای دنجی به نظر میاد

بالا