سلام دوستان
بچه ها اصفهان چیز(مشر... )از کجا باید بگیریم؟
پیام خصوصی بدین بهم
ممنون میشم
فقط جای دقیق بگین بهم
خیابان سیدعلی خان وارد میشی 20 متر جلو .. دست چپ خیابون یه ساختمان سفید بزرگ هست برو بالا به دربونش بگو مش ... میخوام
سلام دوستان
بچه ها اصفهان چیز(مشر... )از کجا باید بگیریم؟
پیام خصوصی بدین بهم
ممنون میشم
فقط جای دقیق بگین بهم
خیابان سیدعلی خان وارد میشی 20 متر جلو .. دست چپ خیابون یه ساختمان سفید بزرگ هست برو بالا به دربونش بگو مش ... میخوام
داری مسخرم میکنی؟
من اصفهانی نیستم
واقعی میگی اینو؟
پس چرا تو پست بعدت سعادت میخنده به حرفت؟
من کمک خواستم
آقا قربون شکلت انتظار داری بیان تو پی تی به شما بگن از کجا مشروب بخری؟ :lol: باید بگردی برای شروع از سوپرمارکت ها شروع کن
احمدآباد گوشی رو میندازن به آدم !
فردوسی پیشنهاد میشه
باز احمد آباد میفهمی بهت میندازن و میخری
فردوسی میخری بعد میفهمی بهت انداختن
در کل دوجاش یه طوره
باز احمد آباد میفهمی بهت میندازن و میخری
فردوسی میخری بعد میفهمی بهت انداختن
در کل دوجاش یه طوره
منظور من از انداختن ، قیمت نبود
توی احمدآباد به باطری گوشی هم رحم نمیکنن ، باطری های اصلی گوشی رو با باطری های معمولی عوض میکنن و 1000 تا کار دیگه
اما توی فردوسی از این خبرا نیست
خوب بیاید بگید یه دیزی سرای خوب کجا رو پیشنهاد میکنید.مجردی.متاهلی همه جوره بشه رفت
و اینکه یه کافی شاپ گنده و مناسب که توش بشه تولد گرفت
مطمئن نیستم اما فکر کنم شناسنامه و کارت ملیسیم کارت همراه اولم مشکل ارسال و دریافت sms داره زنگ زدم مرکز مخابرات گفتن باید سیم کارت بیاری برای تعویض حواسم نبود نپرسیدم چه مدارکی لازمه برای تعویض و فردا قراره برم-کسی می دونه چه مدارکی لازمه برای تعویض سیم کارت؟
چند روزه سیم کارت جدید تحویل میدند؟
ممنون-سند که داره مشکل پیدا کردنشهمطمئن نیستم اما فکر کنم شناسنامه و کارت ملی
اگه سند خط رو هم داری ببر نداری که هیچ