• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فقط یه کارت ملی میخواد بعضی جاها دیگه IR-TCI جواب نمیده و آنتن اش رو جمع کردن .. باید در هرحال Sim رو عوض کنید .. از من رو چند ساعته عوض کردن .. البته آشنا بود .
اگه طرف آشنا نباشه چند روزه سیم کارت تعویض می کنند؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگه طرف آشنا نباشه چند روزه سیم کارت تعویض می کنند؟

معمولا 1-2 ساعته میدن ... یا شاید همون لحظه .. تا جایی که فهمیدم اینها یه سری سیم کارت خام دارند که اشتراک شما رو روی اونها منتقل میکنند .. و سیم قبلی میسوزه .. اگر شماره تلفن یا چیز مهمی داخل SIM قبلی دارید اول کپی کنید جایی ..

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
فهمیدی به منم بگو :wacko:

دلیل بیشتر ترافیک های سطح شهر متاسفانه تایمگیری اشتباه چراغ ها هست

برنامه ریزی ، محاسبات و... حاصی براش انجام نمیشه و همینطور فرضی یه تایمی براش در نظر گرفته میشه و یا اینکه یه نفر سرباز می ایسته و هروقت احساس کرد یک طرف زیاد شلوغ شده چراغ را سبز می کنه و...

در صورتی که برای هر چهار راه نسبت به حجم رفت و امد در ساعتهای مختلف تایم درستی در نظر گرفته بشه مشکل ترافیک خیلی از خیابونها حل میشه

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5

برنامه ریزی ، محاسبات و... حاصی براش انجام نمیشه و همینطور فرضی یه تایمی براش در نظر گرفته میشه و یا اینکه یه نفر سرباز می ایسته و هروقت احساس کرد یک طرف زیاد شلوغ شده چراغ را سبز می کنه و...

در صورتی که برای هر چهار راه نسبت به حجم رفت و امد در ساعتهای مختلف تایم درستی در نظر گرفته بشه مشکل ترافیک خیلی از خیابونها حل میشه

خیام اتوبانه و چراغ قرمز نداره!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا من گواهینامه مو گم کردم :( از اون قدیمی 10 ساله ها بود. الان باید چیکار کنم؟ برم شهرک؟ باید آیین نامه رو امتحان بدم دوباره؟
164.gif

پ.ن: این ترافیک خیام هم ماییده مارو :( اینجوری نبود اون اولا. موندم چند سال پیش که نزده بودن این اتوبانو ملت چه گلی به سرشون میزدن. از حکیم نظامی و شریعتی و اینا بخوای بری که دیگه هیچی...

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5

اینا به کنار
یهو میبینه رو 60 ثانیه چراغ قرمزه خیالت راحت میشه میگی یه استراحتی پشت چراغ بکنیم
تا چشاتو میزاری رو هم ماشینا عقبی بوق
میبینی چارغه از 50 ثانیه یهو پریده رو 3 ثانیه
بعی اوقاتم برعکسه همین ماجرا یهو رو 5 ثانیه یه ده ثانیه ای گیر میکنه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
معمولا 1-2 ساعته میدن ... یا شاید همون لحظه .. تا جایی که فهمیدم اینها یه سری سیم کارت خام دارند که اشتراک شما رو روی اونها منتقل میکنند .. و سیم قبلی میسوزه .. اگر شماره تلفن یا چیز مهمی داخل SIM قبلی دارید اول کپی کنید جایی ..
و اینکه فقط خود سیم کارت ببرم یا با کارتی که سیم کارت وسطش قرار داره
منظورم عکس(کارت آبی رنگ)
A0183158.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
و اینکه فقط خود سیم کارت ببرم یا با کارتی که سیم کارت وسطش قرار داره
منظورم عکس(کارت آبی رنگ)
A0183158.jpg

ترجیحا پوکه (قاب بزرگه) را هم ببر با خودت + مدرک شناسایی

منم یه سری رفتم این دفتر خدماتی ها همون موقع سیم کارت جایگزینو بهم داد و یکی دو ساعت بعد هم فعال شد. طرف آشنا هم نبود!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آقا من گواهینامه مو گم کردم :( از اون قدیمی 10 ساله ها بود. الان باید چیکار کنم؟ برم شهرک؟ باید آیین نامه رو امتحان بدم دوباره؟
164.gif

پ.ن: این ترافیک خیام هم ماییده مارو :( اینجوری نبود اون اولا. موندم چند سال پیش که نزده بودن این اتوبانو ملت چه گلی به سرشون میزدن. از حکیم نظامی و شریعتی و اینا بخوای بری که دیگه هیچی...

پلیس + 10 مراجعه کنید .. یه تعهدنامه است پر میکنید .. عکس و اینها هم فکر کنم بخواد و یکی دو ماهه براتون میفرستن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

درسته اما خیام اتوبان ِ ، ولی ساعت هایی مثل حدود 1 ظهر رسما با یک خیابون از نظر ترافیک هیچ فرقی نداره !

اینا به کنار
یهو میبینه رو 60 ثانیه چراغ قرمزه خیالت راحت میشه میگی یه استراحتی پشت چراغ بکنیم
تا چشاتو میزاری رو هم ماشینا عقبی بوق
میبینی چارغه از 50 ثانیه یهو پریده رو 3 ثانیه
بعی اوقاتم برعکسه همین ماجرا یهو رو 5 ثانیه یه ده ثانیه ای گیر میکنه

گیر نمیکنه ! بر اساس ترافیک کار میکنه دیگه ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا نمایشگاه ماشین تو اصفهان کی هست . کسی تاریخشو داره

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پلیس + 10 مراجعه کنید .. یه تعهدنامه است پر میکنید .. عکس و اینها هم فکر کنم بخواد و یکی دو ماهه براتون میفرستن

آقا سپاسگذارم :)

حامد جون سپاسگذارم :) :دی

این یکی دو ماهو چیکار کنیم با این جریمه های وحشتناک... :eek:

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
درسته اما خیام اتوبان ِ ، ولی ساعت هایی مثل حدود 1 ظهر رسما با یک خیابون از نظر ترافیک هیچ فرقی نداره !

گیر نمیکنه ! بر اساس ترافیک کار میکنه دیگه ...

lمنظور از تایم گیری مناسب فقط یه چهار راه یا دو تا نیست باید مثلا از شرق به غرب و... کل اصفهان بر اساس محاسبه حجم ترافیک تایم گیری بشه

مثلا یه چهار راه اگه 25 ثانیه زیادی قرمز بمونه مواقعی که حجم ترافیک بالا هست سرعت رفت و امد میاد پائین و خیابون پر میشه حالا کسایی که از توی اتوبان میخوان بیان توی خیابون چون اون خیابون تایم راغ سبزش کم بوده خالی نشده جا نیست بیان و ترافیک به داخل اتوبان و خیابون ها اطراف سرایت میکنه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جون سپاسگذارم :) :دی

این یکی دو ماهو چیکار کنیم با این جریمه های وحشتناک... :eek:

چاکریم علیرضا جون :دی

جات خالی من که دیشب 20 تومن جریمه شدم !
خب جا پارک نبود ! :D

lمنظور از تایم گیری مناسب فقط یه چهار راه یا دو تا نیست باید مثلا از شرق به غرب و... کل اصفهان بر اساس محاسبه حجم ترافیک تایم گیری بشه

مثلا یه چهار راه اگه 25 ثانیه زیادی قرمز بمونه مواقعی که حجم ترافیک بالا هست سرعت رفت و امد میاد پائین و خیابون پر میشه حالا کسایی که از توی اتوبان میخوان بیان توی خیابون چون اون خیابون تایم راغ سبزش کم بوده خالی نشده جا نیست بیان و ترافیک به داخل اتوبان و خیابون ها اطراف سرایت میکنه

آهان ... دیگه ما تا اونجاهاشو فکر نکردیم ! :دی

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
چاکریم علیرضا جون :دی

جات خالی من که دیشب 20 تومن جریمه شدم !
خب جا پارک نبود ! :D

آهان ... دیگه ما تا اونجاهاشو فکر نکردیم ! :دی

با تو ارزون حساب کرده!:دی

امروز ماشینو 5 دقیقه احمد آباد پارک کردم 30 تومن جریمه شدم

بالا