• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سیم کارت ایرانسلم خود به خود مسدود شده نزدیک ترین نمایندگی ایرانسل به چهار راه تختی کجاست؟؟
ایرانسل تلفن پشتیبانی داره که بتونم تلفنی موضوع گذارش کنم و رفع مسدودیت بشه؟(درست مثل خرابی تلفن ثابت بشه پیغام گذاشت)
برای رفع مسدودیت هزینه می گیرن؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سیم کارت ایرانسلم خود به خود مسدود شده نزدیک ترین نمایندگی ایرانسل به چهار راه تختی کجاست؟؟
ایرانسل تلفن پشتیبانی داره که بتونم تلفنی موضوع گذارش کنم و رفع مسدودیت بشه؟(درست مثل خرابی تلفن ثابت بشه پیغام گذاشت)

برو دروازه تهران
اونجا مرکز خدمات امور مشترکین هست

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این دفتر خدمات ارتباطی ها هم کارهای ایرانسلو می کنن.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دقیقآ کجای دروازه تهرانه؟

Base ایرانسل یه ساختمان بزرگ در دروازه تهران ( اول خیابان فروغی میشه ) .. یه ساختمان آجری بزرگ هست ..

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این دفتر خدمات ارتباطی ها هم کارهای ایرانسلو می کنن.
برای رفع مسدودیت هم کار می کنند؟
همراه اول پرسیدم نمی تونن ایرانسل نپرسیدم(البته بعید می دونم بتونن سیم کارت قطع و وصل کنند)
فقط خود مرکز ایرانسل قادر به این کار هست

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برای رفع مسدودیت هم کار می کنند؟
همراه اول پرسیدم نمی تونن ایرانسل نپرسیدم(البته بعید می دونم بتونن سیم کارت قطع و وصل کنند)
فقط خود مرکز ایرانسل قادر به این کار هست

من حقیقتش تکمیل ثبت نام و بسته بازگشت انجام دادم تو این خدمات ارتباطیا ولی رفع مسدودیت نه. اگه میدونید انجام نمیدن که حتما نمیدن دیگه! امور مشترکینش هم تقریبا اینجایی هست که مشخص کردم تو عکس:

62391419978644999774.jpg

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من حقیقتش تکمیل ثبت نام و بسته بازگشت انجام دادم تو این خدمات ارتباطیا ولی رفع مسدودیت نه. اگه میدونید انجام نمیدن که حتما نمیدن دیگه! امور مشترکینش هم تقریبا اینجایی هست که مشخص کردم تو عکس:

62391419978644999774.jpg
ممنون از لطفت

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
دوستان کسی جایی از این مدل کیبرد دیده ؟ Key Board A4TECH KV-300H
rocz0555pvhzidfqk0qegjfuKV-300H.jpg

مارک یا مدل دیگه ای هم بود اشکال نداره ولی کلیدهاش به همین شکل باشه ! مثل لپ تاپ های ASus !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

مارک یا مدل دیگه ای هم بود اشکال نداره ولی کلیدهاش به همین شکل باشه ! مثل لپ تاپ های ASus !

فکر نمیکنم چیزی باشه که گیر نیاد
بازارهای کامپیوتر طالقانی و پگاه رو سر زدی؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

مجتمع پگاه یه مغازه داره فقط A4Tech میفروشه! یه سر بزن اگه نرفتی.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

62391419978644999774.jpg
ممنون رفتم اما فایده نداشت!!چون نامردا سیم کارتم باطل کردن و مفت مفت 18000تومنم پرید:(
سیم کارتی که 4.5 سال پیش زمانی که تازه 936 اومده بود خریدم نه تنها اون سال سیم کارت جایزه بهم ندادن بلکه الان خود سیم کارتی که بابت رند بودن شماره اون سال 18000تومن پول دادم به راحتی باطل کردند!!تازه 2000تومنم شارژ داشت که اونم پرید
دوستان جایی هست که بشه اعتراض کرد بلکه دوباره سیم کارتم فعال کنند؟؟؟
بازم به همراه اول بیشتر به مشتریا حال میده;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ممنون رفتم اما فایده نداشت!!چون نامردا سیم کارتم باطل کردن و مفت مفت 18000تومنم پرید:(
سیم کارتی که 4.5 سال پیش زمانی که تازه 936 اومده بود خریدم نه تنها اون سال سیم کارت جایزه بهم ندادن بلکه الان خود سیم کارتی که بابت رند بودن شماره اون سال 18000تومن پول دادم به راحتی باطل کردند!!تازه 2000تومنم شارژ داشت که اونم پرید
دوستان جایی هست که بشه اعتراض کرد بلکه دوباره سیم کارتم فعال کنند؟؟؟
بازم به همراه اول بیشتر به مشتریا حال میده;)

ای بابا... چرا؟ مدتش گذشته بوده؟ تو قوانین و شرایطشون چیزی گفته در موردش؟ البته حتمالا این کارشون طبق شروطی بوده که برای خودشون تعیین کردن و شما هم چاره ای جز پذیرفتنش نداشتی... بعید میدونم بشه کاریش کرد.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ای بابا... چرا؟ مدتش گذشته بوده؟ تو قوانین و شرایطشون چیزی گفته در موردش؟ البته حتمالا این کارشون طبق شروطی بوده که برای خودشون تعیین کردن و شما هم چاره ای جز پذیرفتنش نداشتی... بعید میدونم بشه کاریش کرد.
یه مدت نیازش نداشتم ازش استفاده نکردم اما الان که نیاز دارم ایرانسل اینطوری به مشتریاش حال میده-مدتش احتمالآ گذشته بوده
من می دونستم اگه یه مدت کار نکنیم قطعی داره اما باطل شدنش اصلآ نمی دونستم یعنی خود ایرانسل طی این چند سال اطلاعیه ای صادر نکرده بود
برای خودم می گفتم فوقش قطع میشه و وقتی بخوام با یه تماس یا حضوری برم خدمات ارتباطی راحت می تونم وصلش کنم!!
اصلآ فکرش نمی کردم به این راحتی بگن باید قید سیم کارت بزنی:blink:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه مدت نیازش نداشتم ازش استفاده نکردم اما الان که نیاز دارم ایرانسل اینطوری به مشتریاش حال میده-مدتش احتمالآ گذشته بوده
من می دونستم اگه یه مدت کار نکنیم قطعی داره اما باطل شدنش اصلآ نمی دونستم یعنی خود ایرانسل طی این چند سال اطلاعیه ای صادر نکرده بود
برای خودم می گفتم فوقش قطع میشه و وقتی بخوام با یه تماس یا حضوری برم خدمات ارتباطی راحت می تونم وصلش کنم!!
اصلآ فکرش نمی کردم به این راحتی بگن باید قید سیم کارت بزنی:blink:

نه، اعتباری هاش مدت دارن. یه چند ماهی که استفاده نکنی شماره ات حذف میشه از سیستم. ایرانسله دیگه! بپر یه دونه از این شماره جدیدها (0930، 0933) رندشو ثبت کن.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نه، اعتباری هاش مدت دارن. یه چند ماهی که استفاده نکنی شماره ات حذف میشه از سیستم. ایرانسله دیگه! بپر یه دونه از این شماره جدیدها (0930، 0933) رندشو ثبت کن.
حیف شماره رندش بود که به راحتی باید قیدش بزنم!! بر باعث بانیش....
برای ثبت نام بازم مثل قدیم فقط کپی شناسنامه می خواد؟
قیمت رندش همون 5000تومنه+جایزه هست؟؟

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان یه میتینگ پایه هستید بزاریم بریم یه بولینگی .پینت بالی چیزی؟

بالا