• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . 10 تا گلد فیش خیلی خوشگل و بزرگ دارم تو حوضمون . 2 ساله دارمشون حدودا 3 ساله هستن و هر سالم تخم ریزی می کنن.واسه جوجه کشی هم مناسب هستن ! رنگهای طلایی و سفید و مشکی و قرمز . متاسفانه داریم اسباب کشی می کنیم و دیگه حوض نداریم :(. هر کس که بخواد و بتونه ازشون نگه داری کنه می دم بهش. اگه کسی استخر یا حوض داره می تونه بیاد اینا رو بگیره

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
میگن چهارراه نظر ریخته پایین ( یعنی تونل مترو نشست کرده ) کسی اون ورا بوده تائید کنه ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
حتماً یوسف جان

سلام . 10 تا گلد فیش خیلی خوشگل و بزرگ دارم تو حوضمون . 2 ساله دارمشون حدودا 3 ساله هستن و هر سالم تخم ریزی می کنن.واسه جوجه کشی هم مناسب هستن ! رنگهای طلایی و سفید و مشکی و قرمز . متاسفانه داریم اسباب کشی می کنیم و دیگه حوض نداریم :(. هر کس که بخواد و بتونه ازشون نگه داری کنه می دم بهش. اگه کسی استخر یا حوض داره می تونه بیاد اینا رو بگیره

سلام
چند می خوای بفروشی ؟ نگهداریشون سخته ؟ فصل خم ریزیشون کیه ؟
عکس هم بزاری عالی میشه

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
میگن چهارراه نظر ریخته پایین ( یعنی تونل مترو نشست کرده ) کسی اون ورا بوده تائید کنه ؟
بالاترین - موضوع داغ: تونل در حال ساخت متروی اصفهان فروریخت
[h=3]تونل در حال ساخت متروی اصفهان فروریخت[/h]طبق گفته شاهدان حوالی ساعت 6 عصر روز گذشته در خیابان چهارباغ بالای اصفهان و نزدیک چهارراه نظر، به ناگاه آسفالت وسط خیابان متورم شده و شروع به بالا آمدن می‌کند. طی ساعاتی آسفالت وسط خیابان ترک خورده و نزدیک به نیم متر بالا می‌آید، سپس از ترک‌های ایجاد شده، مخلوطی از آب و گل کف‌آلود فوران می‌کند و حفره‌ای به مساحت تقریبی 20 مترمربع میان خیابان به وجود می‌آید. شاهدان با تلفن به آتش‌نشانی موارد را به اطلاع رسانده و اکیپ‌هایی از نیروهای امدادی در محل حاضر شده پس از بستن راه پرتردد چهارباغ بالا - که از شاهرگ‌های عبور و مرور مسافران نوروزی است - شهرداری اصفهان اقدام به پر کردن مترو می‌کند. لازم به ذکر است در مسیر تونل‌های شرقی و غربی متروی اصفهان بارها و بارها فرو نشست و یا ریزش‌هایی رخ داده که دو فرونشست سال گذشته در مقابل سی و سه پل بسیار خبرساز شده بود. این فرونشست‌ها پس از انحراف اول دستگاه حفار متروی اصفهان (تی.بی.ام) رخ داده بود. با وجود تمامی این فرونشست‌ها در مسیر مترو مسئولان شهری مصمم هستند که مسیر شرقی – غربی متروی اصفهان را نیز از زیر میدان نقش جهان و برخی بناهای تاریخی این شهر عبور دهند!

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
چند می خوای بفروشی ؟ نگهداریشون سخته ؟ فصل خم ریزیشون کیه ؟
عکس هم بزاری عالی میشه

نه بابا فروش چیه . می دم در راه خدا هر کس خواست بیاد صلواتی ببره . خونمون هم هشت بهشت شرقی (همون شاهزید خودمون!) والا تخم ریزی که دیدم از آخر زمستون تا آخر تابستون همش تخم می ریزن ! اما تو این 2 ساله فقط یه جوجه ازشون عمل اومده ! ظاهرا روش داره که من بلد نیستم . عکس ندارم ازشون اما تضمین می کنم هر کس دیده پسندیده ! نگهداریشون هم سخت نیست فقط تو حوض که هستن حوضو به گند می کشن ! اما قشنگن . یه بسته غذای ماهی هم براشون می خرم 2 تومن تا 3 ماه سرشون گرمه .از آبان تا فروردین هم غذا نمی خوان . ما حوض بزرگ داشتیم دیدم حیفه خالی بمونه خریدمشون . خودمم خیلی دوستشون دارم حیف که داریم از اینجا می ریم.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
طرف سوال های شب اول قبرشو هم جواب داده :D می گی حتما !

حوامس به تاریخ نبود :D

نه بابا فروش چیه . می دم در راه خدا هر کس خواست بیاد صلواتی ببره . خونمون هم هشت بهشت شرقی (همون شاهزید خودمون!) والا تخم ریزی که دیدم از آخر زمستون تا آخر تابستون همش تخم می ریزن ! اما تو این 2 ساله فقط یه جوجه ازشون عمل اومده ! ظاهرا روش داره که من بلد نیستم . عکس ندارم ازشون اما تضمین می کنم هر کس دیده پسندیده ! نگهداریشون هم سخت نیست فقط تو حوض که هستن حوضو به گند می کشن ! اما قشنگن . یه بسته غذای ماهی هم براشون می خرم 2 تومن تا 3 ماه سرشون گرمه .از آبان تا فروردین هم غذا نمی خوان . ما حوض بزرگ داشتیم دیدم حیفه خالی بمونه خریدمشون . خودمم خیلی دوستشون دارم حیف که داریم از اینجا می ریم.

ما تو خونه حوض بزرگ داریم
پخ بده تا هماهنگی کنیم

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام

از دوستان کسی اطلاع از قیمت کارگاه در شهرک امیر کبیر داره؟ کارگاهها متری چقدره ؟

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239

منم اعلام آمادگی می کنم چندتاشون را بگیرم. ما هم تو خونمون یه حوض بزرگ داریم که می‌تونم توش نگهشون دارم. همسایه هم هستیم (بزرگمهر). اگه ان شاء الله یه روزی هم باز صاحب خونه حوض دار شدید می تونی بیای پس بگیری.

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من میخوام تا چند وقت دیگی بینیم را عمل کنم (پسر هستم)
بینیم هم گوشتی هستش
به نظرتون پیش کی عمل کنم؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

از دوستان کسی اطلاع از قیمت کارگاه در شهرک امیر کبیر داره؟ کارگاهها متری چقدره ؟

دوست عزیز قیمت ها بسیار بالاست ... تقریباً با مغازه های بر توحید یکیه ;)
بستگی به جاش داره البته ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دوستان من میخوام تا چند وقت دیگی بینیم را عمل کنم (پسر هستم)
بینیم هم گوشتی هستش
به نظرتون پیش کی عمل کنم؟
سعی کن دکتری که پیشش عمل میکنی متخصص گوش حلق بینی هم باشه

زیاد هم به اسم و رسم دکترا اعتماد نکن مثل همین علیپور

انحراف هم داری ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این تاکسی های اول سعادت آبادو دقت کردید چی میگن...؟ طوقچی احمدآقا بزرگه :lol: (طوقچی، احمدآباد، بزرگمهر)!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این تاکسی های اول سعادت آبادو دقت کردید چی میگن...؟ طوقچی احمدآقا بزرگه :lol: (طوقچی، احمدآباد، بزرگمهر)!

خوشی زده زیر دلشون . اینقدر تو روز کاسبن که ساعت 7 شب یه دونشون دیگه نیست .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوشی زده زیر دلشون . اینقدر تو روز کاسبن که ساعت 7 شب یه دونشون دیگه نیست .

آخ گفتی. یه سری خسته و کوفته، چهارسوق سر طالقانی وایساده بودم ساعت 9 شب، منتظر تاکسی که تا دروازه دولت ببرتمون. یعنی 45 دقیقه طول کشید تا یکی پیدا شد سوارمون کرد. اشکم داشت درمیومد دیگه :eek: . کلا وضعیت حمل و نقل عمومیمون اسفناکه!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها کسی جایی برای اموزش تراشکاری نمیشناسه که مدرک هم بده
البته تراشکاری معمولی بلدم یه مقدار تخصصی باشه
ترجیحا خود شهر اصفهان باشه
پیشاپیش ممنون

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
سعی کن دکتری که پیشش عمل میکنی متخصص گوش حلق بینی هم باشه

زیاد هم به اسم و رسم دکترا اعتماد نکن مثل همین علیپور

انحراف هم داری ؟

سلام حامد جان

من هم میخواهم دماغم رو عمل کنم.
زیبایی و انحراف با هم

دنبال یه دکتر خوب میگردم که کارش تایید شده باشه.
دکتر خوب سراغ داری؟

مرسی

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوال دیگه هم داشتم

دنبال خونه میگردیم برای رهن و اجاره

یه مورد پیدا کردم خیابون سپهسالار که فقط به دلیل (مفت آباد :دی) مورد پسند واقع نشد

2 تا مورد هم پیدا کردم خیابون مهر و مهر آباد

نظرتون راجع به خیابون مهر و مهر آباد چیه؟

مرسی

بالا