Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
.
دکتر پوست خوب تو اصفهان ؟
ترجیحا خانم
kooft
yani migi ghable amal doos bedari naboodam ?!
سلام حامد جان
من هم میخواهم دماغم رو عمل کنم.
زیبایی و انحراف با هم
دنبال یه دکتر خوب میگردم که کارش تایید شده باشه.
دکتر خوب سراغ داری؟
مرسی
سلام، ممنون از راهنماییت
اتفاقا من از علیپور نوبت گرفتم ، برای چی دکتر خوبی نیست؟
پسرا را که میگن خوب عمل میکنه
بله انحراف هم دارم یعنی تیغه ی بینیم مشکل داره
شما دکتر بهتری سراغ دارید؟
این سوالی مارم جواب بدین ثواب دارد جانی میتی
حامد مماغتو عمل کردی؟ پیش کی رفتی؟ جنسیت که تو کارایی پزشک تاثیر نداره؟ چون برای خودم نمی خوام!
حامد جون یه عکس از قبل و بعد عملت میتونی بذاری؟من یک ماه پیش عمل کردم ، تحقیق هم کرده بودم
ببینید من نگفتم علیپور دکتر بدیه ، من یه ویزیت پیش علیپور رفتم (بعد از 8 ماه تو نوبت موندن!) دست گذاشت روی بینیم و گفت انحراف بینیت خوب نمیشه ها !
فقط قوس بینیت صاف میشه !
من نمیدونم این علیپور واسه چی این همه اسم و رسم در کرده ... روزی 18 تا عمل میکنه !!!
کارش بد نیست ، اما اندازه اسم و رسمش نیست . واسه عمل های سنگین و بینی هایی که انحراف هم دارن خوب نیست ... اینا همش نظر شخصی منه و هیچ گونه عواقب احتمالی پذیرفته نمیشه ! :دی
من ترجیح دادم پیش یه دکتر متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنم ... به خاطر همین پیش دکتر شریعت رفتم که متخصص گوش حلق بینی هست ... یکی از آشنا پیشش عمل کرده بود و راضی هم بود
یه ویزیت رفتم پیشش ... خیلی خوب و خوش اخلاق نشست باهام حرف زد
زیاد معروف نیست توی جراح های بینی چون روزی 2 3 تا عمل بیشتر نمیکنه . عصرا هم توی مطب مریض ویزیت میکنه
من از عملم تا الانش که راضی بودم ... درد نداشتم ، کبودی نداشتم . از فرم خود بینی هم تا این لحظه راضیم
من نمیگم پیش فلان دکتر عمل کنید و پیش فلان دکتر عمل نکنید ... اما اینو میگم که به اسم و رسم دکترا توجهی نکنید
تحقیق کنید حتما ... از کسایی که عمل کردند حتما سوال کنید ، اونی که تصمیم نهایی رو میگیره خودتون هستید :happy:
والا عکس که نمیشه اینجا گذاشت ! :دیحامد جون یه عکس از قبل و بعد عملت میتونی بذاری؟
البته اگه دوست داری (فقط بینیت مشخص باشه کفایت میکنه) D:
بدینوسیله ما نیز خواهان عَسک از دُماغ حامد هستیم ...
من سینوزیتم خیلی بهتر شده و گرنه الان باید به فکر عمل بودم . الان برا عمل ، بدون بیمه چقدر آدمو پیاده میکنن؟(درمان انحراف_ متوسط قیمت)
.
اینکه دقیقا چیه نمیدونماین انحراف بینی که میگن دقیقا چی هست؟
سن خاصی داره عمل بینی؟
مثلا از یه سنی بگذره دیگه نمیشه عمل کرد؟
رفقا چایخونه سراغ دارید که بشه خانوادگی رفت ؟
والا عکس که نمیشه اینجا گذاشت ! :دی
میفهمی چی میگم
عسک نداریم
بیمه عمل زیبایی رو قبول نمیکنه ، با انحراف نمیدونم ... ما که حدود یک و هفصد هشتصد پیاده شدیم
بستگی به دکترش داره
اینکه دقیقا چیه نمیدونم
اما میدونم سن خاصی نداره
من یک ماه پیش عمل کردم ، تحقیق هم کرده بودم
ببینید من نگفتم علیپور دکتر بدیه ، من یه ویزیت پیش علیپور رفتم (بعد از 8 ماه تو نوبت موندن!) دست گذاشت روی بینیم و گفت انحراف بینیت خوب نمیشه ها !
فقط قوس بینیت صاف میشه !
من نمیدونم این علیپور واسه چی این همه اسم و رسم در کرده ... روزی 18 تا عمل میکنه !!!
کارش بد نیست ، اما اندازه اسم و رسمش نیست . واسه عمل های سنگین و بینی هایی که انحراف هم دارن خوب نیست ... اینا همش نظر شخصی منه و هیچ گونه عواقب احتمالی پذیرفته نمیشه ! :دی
من ترجیح دادم پیش یه دکتر متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنم ... به خاطر همین پیش دکتر شریعت رفتم که متخصص گوش حلق بینی هست ... یکی از آشنا پیشش عمل کرده بود و راضی هم بود
یه ویزیت رفتم پیشش ... خیلی خوب و خوش اخلاق نشست باهام حرف زد
زیاد معروف نیست توی جراح های بینی چون روزی 2 3 تا عمل بیشتر نمیکنه . عصرا هم توی مطب مریض ویزیت میکنه
من از عملم تا الانش که راضی بودم ... درد نداشتم ، کبودی نداشتم . از فرم خود بینی هم تا این لحظه راضیم
من نمیگم پیش فلان دکتر عمل کنید و پیش فلان دکتر عمل نکنید ... اما اینو میگم که به اسم و رسم دکترا توجهی نکنید
تحقیق کنید حتما ... از کسایی که عمل کردند حتما سوال کنید ، اونی که تصمیم نهایی رو میگیره خودتون هستید :happy:
اگه تو شهر میخوای چایخونه چاه حج میرزا هست
میدون امام چاه حج میرزا
دکورش هم قشنگه
دوستان همشهری، نیازمند آپ سبزتان هستیم. تاپیک فروش رفته اون زیر زیراااا. امضا را دریابید. پیشاپیش ممنان ام
دوستان دکتر غدد خوب کسی سراغ نداره؟