یه سوال دارم
برام خیلی جالبه میخوام بدونم که چند نفرتون تا الان تو هتل عباسی رفتین ؟!!!!!......
رستوانش رفتم ...یه سوال دارم
برام خیلی جالبه میخوام بدونم که چند نفرتون تا الان تو هتل عباسی رفتین ؟!!!!!......
یه کامپیوتر و حدود 6 عدد هارد وتعدادی قطعات , هست که میخوام بفروشمشون جایی رو سراغ دارین اینها رو بخرن ازم راحت و بی دردسر ؟
در جواب اون دوستانی که بازارچه اینجا رو پیشنهاد میدن بگم به دردسرش نمی ارزه اعتبارمم پایینه حال و حوصله اعتماد سازی و این چیزا رو ندارم
یه کامپیوتر و حدود 6 عدد هارد وتعدادی قطعات , هست که میخوام بفروشمشون جایی رو سراغ دارین اینها رو بخرن ازم راحت و بی دردسر ؟
در جواب اون دوستانی که بازارچه اینجا رو پیشنهاد میدن بگم به دردسرش نمی ارزه اعتبارمم پایینه حال و حوصله اعتماد سازی و این چیزا رو ندارم
مشخات و قیمت هارد ها رو pm بزن.یه کامپیوتر و حدود 6 عدد هارد وتعدادی قطعات , هست که میخوام بفروشمشون جایی رو سراغ دارین اینها رو بخرن ازم راحت و بی دردسر ؟
یه سوال دارم
یه سوال دارم
سلام
مخابرات اینترنت نامحدود نداره؟
کدوم شرکت نامحدود میده؟
کارم فوریه
ممنون میشم با قیمت و سرعت بگین
محدوده زینبیه
کسی آمار این خوابگاه های خود گردانو نداره ؟
کجا میشه اطلاعات گرفت ؟
دوم هم اینکه به خطوط فیبر نوری فقط adsl مخابرت میخوره یا که کسی جای دیگه میشناسه؟
طالقانی برو زیر زمین
اونجا من چنبار فروختم جنس اسم فروشگاه یادم نیست
ولی مفت میخرن
طالقانی 1 مغازه توی زیر زمین باز بود که اونم گفت نمیخره فکر کنم تعمیرات سخت افزار بودگفتن
طالقانی هست ولی واقعا مفت میخرن
هارد ها چند ترا/گیگ هستن ؟ من دنبال هاردم
اکسترنال 3.5 اینچ چه مدت کار کرده؟گارانتی داره؟اطلاعات چی داره؟طالقانی 1 مغازه توی زیر زمین باز بود که اونم گفت نمیخره فکر کنم تعمیرات سخت افزار بود
مجتمع پگاه هم فکر کنم طبقه بالا ش بود یه مغازه , اون کیان کامپیوتر هم که گفتن میرم ببینم چی میشه
هارد ها هم 3 تا 1 اکسترنال یکیش پاسپورتی همگی وسترن , یه 320 یه 500 اینترنال و یه 80 با باکس هارد . ولی اینترنتی نمیفروشمشون , میخوام جایی باشه که جلوم تستش کنه بعد اگه خواست ورش داره اینجوری بهتره به نظرم
این دوستان فعال در بازارچه هیچگدوم مغازه دار نیستن توی اصفهان ؟