Hamed731
مدیر بازنشسته
راستی میدونستید Michael Angelo اصفهانیه؟
نه بابا !!
اینجا اصفهانی زیاد داره ولی نمیدونم چرا رو نمی کنن
راستی میدونستید Michael Angelo اصفهانیه؟
مهمه؟راستی مجتبی ... یکم از خودت بگو
زیاد نمیشناسمت![]()
چند سالته ؟ بچه کجا اصفهانی ؟ کدوم داشگاه میری ؟
![]()
مهمه؟
من که 23-24 تو این مایه هام , خودم دقیق نمیدونم :happy:
دانشگاه هم آزاد شهرضا میرم , لیسانس صنایع غذایی میخونم (لیسانس رو که میگم برا اینه که به هرکی میگم صنایع غذایی میگه فوق دیپلمی؟)
فعلا ساکن شهرضام برای دانشگاه راحتم
کارمم هم برنامه نویسیه , البته نه زیاد حرفه ای ولی شهریه دانشگاهو یکم خرجو برجم و در میاره![]()
زیاد شلوغ پلوغ نیستم
خواب رو خیلی دوست دارم
اگه کاری نداشته باشم از 24 ساعت 23 ساعتشو پای اینترنتم
اصلا درس رو دوست ندارم و هیچ وقت درس خون نبودم
نه بابا !!
اینجا اصفهانی زیاد داره ولی نمیدونم چرا رو نمی کنن![]()
مخلصمنه مهم که نیست .. گفتم بیشتر با هم آشنا بشیم .. اشکالی داره؟
مرسی که گفتی
پس اگه سفارش برنامه نویسی داشتیم بیایم سراغت ؟؟با چی برنامه نویسی میکنی ؟
مخلصم![]()
اگه سوادم بکشه , در خدمتتم
من تحت دات نت می نویسم , زبان برنامه نویسی #C و ++C و PHP و Java رو یکم بلدم ولی همه برنامه هامو با VB.net می نویسم ( چون هم با سینتکس هاش راحتم , هم کلا زبانش برای آدمی گشادی مثل من خیلی خوبه)
نه بابا , درسای صنایع غذایی که همش شیر و گوشت و سوسیس کالباسو , گاو و خر و این چیزاسببینیم اینا رو تو رشته صنعت غذایی بهتون یاد دادن ؟؟ :blink: یا خودت کلاس رفتی ؟؟
ایول ، کارت درستهنه بابا , درسای صنایع غذایی که همش شیر و گوشت و سوسیس کالباسو , گاو و خر و این چیزاس![]()
من کلا هیچیم به هیچیم نمی خوره
برنامه نویسی رو چون علاقه داشتم یاد گرفتم , براش کلاس هم نرفتم , کلا حالو حوصله درس و کتابو و کلاسو ندارم
همینجوری توی نت یاد گرفتم:happy:
ایول ، کارت درسته![]()
آره , اگه دوست داری تو هم بگوsIiiS تو از خودت بیشتر بگو .. اصلا اسمتم نمیدونم چیه :wacko: (البته اگه دوست داشتی بگو)
حامد تو هم بگو![]()
خر خونی هاحامد هستم
18-19 سالمه:wacko:
ترم 1 دانشگاه رشته کامپیوتر (چون فنی و حرفه ای بودم الان باید برا کاردانی بخونم)-دانشگاه مهاجر اصفهان
مثله خودت معتاد به اینترنتم هستم :wacko: وی بی و ++c هم کار کردم (البته نه به صورت حرفه ای)
خونمون هم طرفای خیابون چهارباغ بالا و خیابان میر هست
دیگه چی بگم ؟؟![]()
خر خونی ها![]()
آخه اینجوری که شنیدم مهاجر سطحش بالاست و خر خون ها اونجا قبول میشناگه خرخون بودم که اینقدر تو اینترنت نبودم ... الان توی امتحانات میان ترمه ولی من همش آنلاینم![]()
آخه اینجوری که شنیدم مهاجر سطحش بالاست و خر خون ها اونجا قبول میشن![]()
من که از اول درس خون نبودم , الانم دیگه بدتر شدم :lol:آره ... سطحش بالاس
برا کنکور خوندم قبول شدم ولی حالا که قبول شدم چیز گشاد بازی درمیارم نمی خونمهمین روزاس که بندازنم بیرون :lol:
من که از اول درس خون نبودم , الانم دیگه بدتر شدم :lol:
امتحان میانترم شیمی آلی داشتم , شبش ساعت 7 نشستم بخونم مهمون اومد
مهمونا ساعت 12 رفتن , تا 2 یکم نشستم خوندم , فرداش هم سر کلاس تنظیم بقیشو خوندم![]()
خوب این اتفاقات توی اصفهان افتاده دیگه:lol:
:lol:
پ.ن : الان موزمار میاد میگه درباره اصفهان حرف بزنین نه در مورد مسائل دیگه(تو تاپیک جنوبیا اینو گفته بود)بحثو ببریم تو اصفهان
هست ولی من ندیدم !خوب این اتفاقات توی اصفهان افتاده دیگه![]()
راستی کسی دیگه ای که با لهجه اصفهانی رپ بخونه به جز شاهین نیست؟