• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
6 تا رای آوردی ... عمرا اول بشی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
3b93df0fdf.jpg

755ea3da5c.jpg

28320474a7.jpg

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بچه های اصفهان

در چه حالید ؟ چی کار می کنید ؟ چه برنامه ای تو عید دارید ؟ مسافرت می رین ؟ :)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بچه های اصفهان

در چه حالید ؟ چی کار می کنید ؟ چه برنامه ای تو عید دارید ؟ مسافرت می رین ؟ :)

نه حامد جان دل و دماغ عيد برام هست نه پول مسافرت فقط ميتونم براي ديگران آرزوي موفقيت كنم.
مهمترين برنامم اينه كه يه خواب خوبي برم

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
همشهرياي عزيز عيدتون به طور اختصاصي مبارك

بابا نزاريد تاپيك بره اون فايينا زشته به خدا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همشهرياي عزيز عيدتون به طور اختصاصي مبارك

بابا نزاريد تاپيك بره اون فايينا زشته به خدا

عید شما هم مبارک

راست میگی به خدا ... کاریران اصفهانی پی تی ماشاالله کم نیستن ولی هیچ کدوم تو این تاپیک نمیان :f34r:

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
من اومدم
عیده همه مبــــــــــارک @};-

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
من 10 بار تالا اين تاپيكو از تو چاه در آوردم ولي بازم ميفته اون تو حيفه با اين همه پست

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چطوره به همه برو بکس اصفهانی پ.خ بزنیم بگیم بیان تو این تاپیک ؟!! :f34r::p

تعدادشون هم زیاده :wacko:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
مسؤول واحد پاسخگویی دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان گفت: این دفتر با اعزام بیش از پنج هزار و پانصد کارشناس پاسخگو به مدارس استان و پاسخگویی به پانزد هزار سؤال کتبی، تلفنی و اینترنتی فعال بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام محمد قیصری، مسؤول واحد پاسخگویی دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان در دیدار چهل نفر از کارشناسان پاسخگو و مربیان کودک و نوجوان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه اصفهان با اشاره به شروع به فعالیت این واحد از سال 83، گفت: این واحد با بهره گیری از هفتاد و سه کارشناس، در سه بخش اعزام کارشناس به مدارس، پاسخگویی تلفنی و کتبی فعالیت خود را پیگیری می کند.
وی ادامه داد: در طول این پنج سال 5761 کارشناس به 1665 مدرسه دبیرستان، راهنمایی و بعضا دانشگاهها در استان اصفهان اعزام شدند که تنها در سال گذشته از 54670 پرسش از کارشناسان این دفتر انجام شد که چهل در صد آن مربوط به مسائل اجتماعی، بیست ویک درصد احکام، و در رتبه های بعدی مسائل اعتقادی، اخلاقی و قرآن و حدیث قرار داشت.
مسؤول واحد پاسخگویی دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان به دریافت 2819 نامه کتبی در طول پنج سال فعالیت واحد پاسخگویی این دفتر، اظهار داشت: در مجموع 14930 پرسش در بخش های احکام، عقاید و قرانی توسط کارشناسان دفتر پاسخ داده شده است.
وی اضافه کرد: بخش تلفنی این مرکز نیز تا نیمه اول سال جاری مشغول به فعالیت بود که به دلیل برخی مسائل فعالیت ان متوقف شد و همچنین در دفتر اصفهان پاسخگوی اینترنتی نیز انجام می شود.
حجت الاسلام قیصری در ادامه مشخص نبودن وضعیت واحد پاسخگویی در ساختار دفتر، فقدان دوره های کارگاهی و دوره های تخصصی برای کارشناسان، عدم وجود گروههای علمی و پژوهشی و نبود نرم افزاری در جهت تسریع در امر پاسخ گویی را از مهمترین موانع واحد پاسخگویی دفتر تبلغات اسلامی حوزه علمیه اصفهان دانست.
در ادامه چهار نفر از کارشناسان و مربیان کودک و نوجوان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه اصفهان به ایراد نقطه نظرات، مسائل، مشکلات و پیشنهادهای خود در این زمینه پرداختند.

يعني اينقده اصفهانيا داقونند؟:lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اصفهان چه خبر ؟ شلوغه ؟ چقدر مسافر اومده ؟
من مسافرتم خبر ندارم :happy:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اصفهان چه خبر ؟ شلوغه ؟ چقدر مسافر اومده ؟
من مسافرتم خبر ندارم :happy:

من خوده اصفهان نيسم ماله اطرافم اما 2-3 روز پيش رفته بودم مثل پارسال شلوغ نيست (بهتر كه نيست )
اما خوب طرفاي نقش جهان داش ميتركيد

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من خوده اصفهان نيسم ماله اطرافم اما 2-3 روز پيش رفته بودم مثل پارسال شلوغ نيست (بهتر كه نيست )
اما خوب طرفاي نقش جهان داش ميتركيد

منم چند روزی رفتم مشهد ... حسابی شلوغ بود :wacko:

ولی خدایی هیج جا اصفهان خودمون نمیشه :D:p

دیروز که رسیدم دیدم از چهار راه آبشار تا پل خواجو این طرف و اون طرف خیابون ماشینا دوبله پارک کردن :wacko: همشون مسافر بودن ...

طرفای باغ غدیر هم که اصلا نمیشه رفت :wacko::wacko: من نمیدونم چرا میگی شلوغ نیست ! :f34r:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
منم چند روزی رفتم مشهد ... حسابی شلوغ بود :wacko:

ولی خدایی هیج جا اصفهان خودمون نمیشه :D:p

دیروز که رسیدم دیدم از چهار راه آبشار تا پل خواجو این طرف و اون طرف خیابون ماشینا دوبله پارک کردن :wacko: همشون مسافر بودن ...

طرفای باغ غدیر هم که اصلا نمیشه رفت :wacko::wacko: من نمیدونم چرا میگی شلوغ نیست ! :f34r:

پارسال خيلي خفن تر بود امسال ملت بيشتر زدن سمت جنوب

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
3 ميليون گردشگر تا 5 فروردين ماه وارد اصفهان شدند
طبقه دوم ميدان امام براي بازديد مسافران نوروزي بازسازي شد

طبقه دوم ميدان امام اصفهان با برپايي نمايشگاه عكس اصفهان قديم، براي بازديد مسافران نوروزي مرمت و بازسازي شده است.

محسن مصلحي معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان اصفهان در گفت‌وگويي با خبرنگار گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: تا پايان روز پنجم فروردين ماه نزديك به سه ميليون گردشگر نوروزي به استان اصفهان وارد شده‌اند كه از اين ميزان، حدود يك ميليون نفر در فضاهاي پيش‌بيني شده اسكان و پذيرايي شده‌اند.

وي ادامه داد: در استان اصفهان به‌طور متوسط هر شب امكان اقامت 200 تا 250 هزار نفر در مراكز رسمي‌اقامتي استان مانند هتل‌ها، هتل اپارتمان‌ها، كمپ‌ها موقت،‌ خانه‌هاي استيجاري و مدارس فراهم مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: در نوروز امسال بيش از يك ميليون نقشه و بروشور در ميان مسافران نوروزي توزيع خواهد شد.

معاون گردشگري سازمان فرهنگي و گردشگري استان اصفهان يادآور شد: براي اولين بار امسال نقشه‌ي مسيرهاي گردشگي منطقه‌ي مركزي كشور شامل معرفي مسيرها و محورهاي گردشگري استان‌هاي اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختياري، يزد و اراك تهيه و توزيع شده است كه امكان انتخاب مقاصد ديگر گردشگري را براي مسافران فراهم مي‌كند.

مصلحي همچنين به ارسال پيام كوتاه و بلوتوث در معرفي جاذبه‌هاي گردشگري اصفهان بر روي تلفن‌هاي همراه مسافران ورودي اشاره كرد و گفت: امكان دانلود نقشه‌هاي گردشگري استان از طريق تلفن‌هاي همراه نيز فراهم شده است.

به گفته‌ي وي، در بناهاي تاريخي و سايت طبيعي استان اصفهان بيش از هزار راهنماي گردشگري با لباس‌هاي فرم و منقش به آرم سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مسافران نوروزي را راهنمايي مي‌كنند.

معاون گردشگري سازمان فرهنگي و گردشگري استان اصفهان، با بيان اين كه نسبت به مدت مشابه سال قبل ورود گردشگران به بناهاي تاريخي 15 تا 20 درصد افزايش داشته است گفت: بيشترين بازديد كنندگان نوروزي اوقات خود را در كاخ چهلستون و باغ فين كاشان گذرانده‌اند، به طوري كه روزانه 20 هزار نفر از اين دو مكان ديدن كرده‌اند.

وي درباره‌ي دريافت شكايت‌هاي مردمي‌نيز گفت: شش مورد شكايت مردمي‌ از چهار هتل و دو واحد بين راهي داشته‌ايم كه بلافاصله رسيدگي و ضمن پرداخت پول مسافران با متخلفين برخورد شده است.

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

بالا