منم كه بد بخت معتاد. نه؟
خوبه تاپيكو من از گور كشيدم بيرونا !!!
شما که تاج سری!!!منم كه بد بخت معتاد. نه؟
خوبه تاپيكو من از گور كشيدم بيرونا !!!
اون پستاي اول و من خوندم خيلي سوسول بازي بود ادم ميخوند ياده اين بچه مثبتا ميوفتاد.
پايه ايد يه خرده خلاف كنيم؟
بريم سمت زينبيه يا امير آباد ( نجف آباد)؟
گذری منظورت بود ديگه؟ 8 تومان چی شد؟زاینده رود هم دوباره پر آب میشه نترس . گزری است .
دو روز پيش رفته بودم امير آباد يارو عين بز داشت وسط فلكه حشي*ش ميفروخت !!! گفتم بابا اينا ديگه كين.
خلاف سنگينه ما اينه كه وقتي ميرم مهموني پاهامو دراز ميكنم
امیر آباد دیگه کجاست ؟ :f34r:
سلام همشهریها. به به تاپیک اصفهانیها هم که داریم. چرا زودتر نگفته بودین؟!
فوتبالدوستان عزیز فردا حمایت از "ذوب آهن" برای زدن پوز این تهرانیهای پرادعا را فراموش نکنید.
منم از راه دانشگاه میرم با دوستام. کلاس ندارم ولی عوضی ها ورداشتن استاد پایان نامه ام را خودشون عوض کردن انداختن با بدترین فرد ممکن (دکتر بوذ... buzz=ctrl+g!!!). باید برم خشتکشون را بکشم سرشون! راستی به نظرتون 10:30- 11 برسیم ورزشگاه خوبه؟ پر که نمیشه تا اون موقع؟زدن پوز رو هستم بدجور ...
حیف که داشگاه هستم وگرنه می رفتم![]()
سلام همشهریها. به به تاپیک اصفهانیها هم که داریم. چرا زودتر نگفته بودین؟!
فوتبالدوستان عزیز فردا حمایت از "ذوب آهن" برای زدن پوز این تهرانیهای پرادعا را فراموش نکنید.
حتما.هستم بد جور ولي من تو خونه پوزرو ميزنم![]()
وسط نيست، بالاتره. به سمت تيران.وسط نجف آباد.
ملومه خلاف كار نيسي كه نميدوني كجاست!
منم از راه دانشگاه میرم با دوستام. کلاس ندارم ولی عوضی ها ورداشتن استاد پایان نامه ام را خودشون عوض کردن انداختن با بدترین فرد ممکن (دکتر بوذ... buzz=ctrl+g!!!). باید برم خشتکشون را بکشم سرشون! راستی به نظرتون 10:30- 11 برسیم ورزشگاه خوبه؟ پر که نمیشه تا اون موقع؟
وسط نيست، بالاتره. به سمت تيران.