دوستان اصفهانی من میتونم یک سوال بپرسم ناراحت نمیشید ؟
باشه! شما به عنوان نماینده اجازه دادی دیگه !![]()
دوستان چرا اصفهانی های عزیز! لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!
این حکمتش چیه؟؟ میشه منم بدونم..ممنون میشم!![]()
البته من جاهای دیگه هم دیدم این کارو می کنن
والا من اگه باشم که کارم رو ول میکنم و میرم .... و اینکه توی بیشتر شهر ها هست،مگه میشه نباشه..خب اذیت میکنن و با هم دیگه میخندناما خب واقعا اصفهان درصد بیشتری رو داره!
پس شما هم قبول داری!؟؟؟
باشه! شما به عنوان نماینده اجازه دادی دیگه !![]()
دوستان چرا اصفهانی های عزیز! لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!
عزيزم اين جكه مثه جكايي كه همه شهرا دارن . شما از اين موردي كه گفتي چند تا ميتوني مثال بزني؟
لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!
اینو کی گفته ؟!باشه! شما به عنوان نماینده اجازه دادی دیگه !![]()
اینو کی گفته ؟!
اصلا اینجوری نیست ، اگرهم اشتباه بهت آدرس دادن دلیل بر کنف کردن شما نبوده ، فکر نکنم مرض داشته باشند!!
بنده عرض کردم، خودم دوست اصفهانی دارم!یک بار توی یک مجتمع مسکونی بودیم،یک آقایی اومد و آدرس پرسید وقتی جواب دادم و رفت..اون دوستمون گفتچرا بهش گفتی ( اونجان ) چند ثانیه گیج شدم گفتم نکنه اشتباه بهش گفته بودم، بعد گفت که نه بابا بهش میگفتی ( اونجاست ) تا کلی بخندیم..تو خود اصفهان هم این قضیه بارها برای دوستان خودم و اقوام پیش اومده!
والا چه عرض كنم !!!
به دوستتون سلام ما رو برسونيد.:hmm:
بزرگیتونو میرسونمبحث رو همینجا تموم میکنیم!
اصفهانی های عزیز خوش و خرم باشند!
یا حق![]()
بچه های اصفهانی پی تی بیان برنامه چهارشنبه سوری شون رو بگن ... معمولا کجاها میرید و چی کار میکنید ؟
من با دوستان تاحالا تو شهر 4 شنبه سوري نداشتيم . هميشه ميريم يه جايي تو بيابون واونجا هر غلطي دلمون بخاد ميكنيم. تا نه مزاحم كسي بشيم و نه برامون درد سر بشه . اما واقعا بيابون و متركونيما بيشترم سعي ميكنيم حال كنيم تا آسيب ببينيم.از لاستيك بگير آتيش ميزنيم تا ككتول مولوتف و ترقه دس ساز . پيشنهاد ميكنم يه بارم شما بيرون از شهر 4 شنبه سوري كنين اگه بيشتر حال نداد .
يه قليون با يه سيستمم ببريد واي كه چه حالي ميده.
ولی من از جاهای شلوغ خوشم میاد ، اونجا که دختر پسرا جمع میشن...
ترقه انداختن زیر پای دخترا حال میده![]()