• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب ... برو بکس اصفهانی بیان بگن کجای اصفهان میشینن

من طرفای چهارباغ بالا میشینم :rolleyes:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان اصفهانی من میتونم یک سوال بپرسم ناراحت نمیشید ؟

Captive

لایک‌ها
16,665

باشه! شما به عنوان نماینده اجازه دادی دیگه !
balloons.gif

دوستان چرا اصفهانی های عزیز! لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!

این حکمتش چیه؟؟ میشه منم بدونم..ممنون میشم!
toyou.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
balloons.gif

دوستان چرا اصفهانی های عزیز! لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!

toyou.gif

چون بی فرهنگن :hmm: ... من که اصلا از این کار خوشم نمیاد ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
البته من جاهای دیگه هم دیدم این کارو می کنن

Captive

لایک‌ها
16,665
البته من جاهای دیگه هم دیدم این کارو می کنن

والا من اگه باشم که کارم رو ول میکنم و میرم .... و اینکه توی بیشتر شهر ها هست،مگه میشه نباشه..خب اذیت میکنن و با هم دیگه میخندن :cool: اما خب واقعا اصفهان درصد بیشتری رو داره!

پس شما هم قبول داری!؟؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
والا من اگه باشم که کارم رو ول میکنم و میرم .... و اینکه توی بیشتر شهر ها هست،مگه میشه نباشه..خب اذیت میکنن و با هم دیگه میخندن :cool: اما خب واقعا اصفهان درصد بیشتری رو داره!

پس شما هم قبول داری!؟؟؟

آره ... آدم نخاله همه جا پیدا میشه :D

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
balloons.gif

toyou.gif

عزيزم اين جكه مثه جكايي كه همه شهرا دارن . شما از اين موردي كه گفتي چند تا ميتوني مثال بزني؟

Captive

لایک‌ها
16,665
عزيزم اين جكه مثه جكايي كه همه شهرا دارن . شما از اين موردي كه گفتي چند تا ميتوني مثال بزني؟

سلام و درود!

برادر عزیز بنده عرض کردم!

لااقل از اصفهانی هایی که من دیدم و باهاشون در ارتباط بودم میتونم به جرات بگم که 99% شون! وقتی ازشون میپرسی مثلا فلان آدرس کجاست؟ ( به عمد اشتباه میدن ) و کلی هم کیف میکنن!

اونوقت شما میگی چکه"؟؟؟ ( البته من اصلا قصد جسارت ندارم،) در این مورد هم نه تنها خودم بلکه هر از گاهی از دوستان هم میپرسم،اونها هم همین عقیده رو دارند!

فقط یه چیزی رو یواشکی بهتون بگم!ما جک در مورد تبریزی های عزیز خیلی داریم،حتا خودم هم وقتی بچه بودم ازشون میپرسیدم که چرا انقدر واسه شماها جک میسازند!(باور نمیکردم) تا روزی که به چشم دیدم اینا همش واقعیت داره،به قول خودشون اینا جک نیست خاطرست،به هر حال من شیرازی هستم!توی شیراز هم هم آدم خوب هست هم آدم بد! اما یه خصلت هایی هست که میگن مثلا 80% شیرازی ها اینطورین مثلا اهمیت ندادن به مسائل مهم و ....

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
balloons.gif

toyou.gif
اینو کی گفته ؟!
اصلا اینجوری نیست ، اگرهم اشتباه بهت آدرس دادن دلیل بر کنف کردن شما نبوده ، فکر نکنم مرض داشته باشند!!

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
منم تا حالا همچین موردی ندیدم که آدرس اشتباه به کسی داده بشه , شاید بعضی ها این کار رو بکنن اونم شاید مثلا بلد نباشه آدرس رو میخواد ضایع نشه :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
اینو کی گفته ؟!
اصلا اینجوری نیست ، اگرهم اشتباه بهت آدرس دادن دلیل بر کنف کردن شما نبوده ، فکر نکنم مرض داشته باشند!!

بنده عرض کردم، خودم دوست اصفهانی دارم!یک بار توی یک مجتمع مسکونی بودیم،یک آقایی اومد و آدرس پرسید وقتی جواب دادم و رفت..اون دوستمون گفت :eek: چرا بهش گفتی ( اونجان ) چند ثانیه گیج شدم گفتم نکنه اشتباه بهش گفته بودم، بعد گفت که نه بابا بهش میگفتی ( اونجاست ) تا کلی بخندیم..تو خود اصفهان هم این قضیه بارها برای دوستان خودم و اقوام پیش اومده!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بنده عرض کردم، خودم دوست اصفهانی دارم!یک بار توی یک مجتمع مسکونی بودیم،یک آقایی اومد و آدرس پرسید وقتی جواب دادم و رفت..اون دوستمون گفت :eek: چرا بهش گفتی ( اونجان ) چند ثانیه گیج شدم گفتم نکنه اشتباه بهش گفته بودم، بعد گفت که نه بابا بهش میگفتی ( اونجاست ) تا کلی بخندیم..تو خود اصفهان هم این قضیه بارها برای دوستان خودم و اقوام پیش اومده!

والا چه عرض كنم !!!:eek:

به دوستتون سلام ما رو برسونيد.:hmm:

Captive

لایک‌ها
16,665

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بچه های اصفهانی پی تی بیان برنامه چهارشنبه سوری شون رو بگن ... معمولا کجاها میرید و چی کار میکنید ؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بچه های اصفهانی پی تی بیان برنامه چهارشنبه سوری شون رو بگن ... معمولا کجاها میرید و چی کار میکنید ؟

من با دوستان تاحالا تو شهر 4 شنبه سوري نداشتيم . هميشه ميريم يه جايي تو بيابون واونجا هر غلطي دلمون بخاد ميكنيم. تا نه مزاحم كسي بشيم و نه برامون درد سر بشه . اما واقعا بيابون و متركونيما بيشترم سعي ميكنيم حال كنيم تا آسيب ببينيم.از لاستيك بگير آتيش ميزنيم تا ككتول مولوتف و ترقه دس ساز . پيشنهاد ميكنم يه بارم شما بيرون از شهر 4 شنبه سوري كنين اگه بيشتر حال نداد .
يه قليون با يه سيستمم ببريد واي كه چه حالي ميده.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من با دوستان تاحالا تو شهر 4 شنبه سوري نداشتيم . هميشه ميريم يه جايي تو بيابون واونجا هر غلطي دلمون بخاد ميكنيم. تا نه مزاحم كسي بشيم و نه برامون درد سر بشه . اما واقعا بيابون و متركونيما بيشترم سعي ميكنيم حال كنيم تا آسيب ببينيم.از لاستيك بگير آتيش ميزنيم تا ككتول مولوتف و ترقه دس ساز . پيشنهاد ميكنم يه بارم شما بيرون از شهر 4 شنبه سوري كنين اگه بيشتر حال نداد .
يه قليون با يه سيستمم ببريد واي كه چه حالي ميده.

ولی من از جاهای شلوغ خوشم میاد ، اونجا که دختر پسرا جمع میشن...
ترقه انداختن زیر پای دخترا حال میده
245.gif

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
ولی من از جاهای شلوغ خوشم میاد ، اونجا که دختر پسرا جمع میشن...
ترقه انداختن زیر پای دخترا حال میده
245.gif

منظورم از بيابون پشت كوه نبودا !
منظورم يه جاي خلوت بود . از پليس بازيش بدم مياد. جايي كه ما ميريمم دختر مختر پيدا ميشه :happy:

بالا