• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
حالا بالاخره ما بديم يا نديم؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شما بدید حتما. شوخی بردار نیست به خدا. قاطی قاطیه یارو!

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینا چه بدید چه ندید بعدا زور گیری می کنن .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینا چه بدید چه ندید بعدا زور گیری می کنن .
فرقش تو همین زورگیریست. این که چه چیز را ازتون زورگیری کنن ;))

راستی میکرو آنجلو تایید صلاحیت شده اومده تو تاپیک اصفهانیا؟! D:

persia_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به ایصفیونیای گل و گلدون
به هرکی میدید خوب بدید
منم میدم خوبشم میدم:)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام به ایصفیونیای گل و گلدون
به هرکی میدید خوب بدید
منم میدم خوبشم میدم:)
مخلص بروبچز باصفای تیرون‌ (مراد همان تهران است با لهجه شیرین اصفهانی!)
دااشمون هم این کاره است!

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فرقش تو همین زورگیریست. این که چه چیز را ازتون زورگیری کنن ;))

راستی میکرو آنجلو تایید صلاحیت شده اومده تو تاپیک اصفهانیا؟! D:
:rolleyes:
عطا می دونه من کجایی ام

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام بر همه همشهریا
اینجا همه این کاره هستن :دی

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
شهر خوبی دارین اما مردمتون رعایت حال بقیه رو نمیکنن،حداقلش اینه که تا حالا من گیر بددد آدمایی تو اصفهان افتادم که حسابی دل ما رو خط خطی کردن و یه جورایی ما رو به ساز خودشون نواختن. امیدوارم که بقیتون اینجوری نباشید. - از طرف یه دانشجو

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شهر خوبی دارین اما مردمتون رعایت حال بقیه رو نمیکنن،حداقلش اینه که تا حالا من گیر بددد آدمایی تو اصفهان افتادم که حسابی دل ما رو خط خطی کردن و یه جورایی ما رو به ساز خودشون نواختن. امیدوارم که بقیتون اینجوری نباشید. - از طرف یه دانشجو

بگو کی بوده بریم دهنشو آسفالت کنیم :p
دانشگاه اصفهان درس خوندی ؟؟ دختر بوده ؟؟
من که خوب آدمی هستم :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه بار تو یه تاپیک دیگه همین بحث شد. از این موارد برای غریبه هایی که میان تو اصفهان پیش میاد ولی جدا آدم خوب هم توشون زیاد پیدا میشه. نمونه اش من و حامد!

persia_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخلص بروبچز باصفای تیرون‌ (مراد همان تهران است با لهجه شیرین اصفهانی!)
دااشمون هم این کاره است!

چاکرم داداش
این سری همه این کاره ان :دی

منم یه بار اومدم اصفهان خیلی خوب بود
از کسی بدی ندیدم
اصفهانیهای پی تی هم که همشون بالای بالان
حامد و عطا و مایکل و...
ارادت داریم خدمتشون

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
بگو کی بوده بریم دهنشو آسفالت کنیم :p
دانشگاه اصفهان درس خوندی ؟؟ دختر بوده ؟؟
من که خوب آدمی هستم :D

البته، تا 2 سال دیگه مهمون شهر شما هستیم! نه دانشگاه صنعتی هستم! نه بابا دختر کجا بود مال این حرفا نیستم :(
یادم نمیره که حدود 2-3 هفته پیش رفتم خونمون،تهران، که یه حال و هوایی عوض کنم! دیدم همه تو تهران سبز شدن( طرفداران موسوی) گفتم منم یه شال سبز بزنم! یه دستبند سبز هم بستم و بعد از چند روز برگشتم اصفهان. ساعت 5.30 رسیدم ترمینال کاوه بعد رفتم دروازه تهران اونجا واستادم که برم خانه اصفهان(اونجا خونه گرفتم) . تو اصفهان این سبز بازیا و این نوع تبلیغ تازه راه افتاده بود خلاصه 1-2 تا موتور سوار از کنارم رد شدن و کلی هم بد و بیرا گفتن منم جوابشونو دادم! بعد یه هو زدن رو ترمز! منم فرار نکردم خداییش! گفتن: چی گفتی؟ من گفتم: تو چی گفتی؟ اونم یقمو گرفت(گمونم از این بسیجی الکیا بود) منم هیچی نگفتم! یکم واستادم که برن که شر ازمون بگذره اما رفیقشون با یه موتور دیگه اومد گفت چه خبره؟ اونم که قیافه سبز ما رو دید، یه نگاه به من انداختو با موتورش یه جورایی منو زیر گرفت :eek: با لاستیک جلوش زد به ران پای راستم!!!! خلاصه من از شدت درد افتادم رو زمین :D سوسول نیستما اما دردم اومد خدایی. منم تک بودم نمیشد کاری کنم. کاراته بازم نیستم. خلاصه اینم از فیلم هندی ما!! اما رفیقای خیلی خوبی تو اصفهان دارم که اصفهانی هستن. از این نو آدما همه جا چیدا میشه اما نه به اندازه اصفهان اونم به خاطر یه سری دلایل که خارج از بحثه​

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چاکرم داداش

از کسی بدی ندیدم
حامد و عطا و مایکل و...
ارادت داریم خدمتشون
موفق باشی. اصفهان میای خوش بگذره. D:

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه من اصلیتم خوزستانی هست و تو اصفهان سکونت دارم . ولی در کل اصفهانی نیستم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نه من اصلیتم خوزستانی هست و تو اصفهان سکونت دارم . ولی در کل اصفهانی نیستم .
e پس دانلودت تموم نشده. چاکر مردمان خونگرم خوزستان. مال کجاش هستین؟ اونجا فامیل زیاد داریم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

البته، تا 2 سال دیگه مهمون شهر شما هستیم! نه دانشگاه صنعتی هستم! نه بابا دختر کجا بود مال این حرفا نیستم :(
یادم نمیره که حدود 2-3 هفته پیش رفتم خونمون،تهران، که یه حال و هوایی عوض کنم! دیدم همه تو تهران سبز شدن( طرفداران موسوی) گفتم منم یه شال سبز بزنم! یه دستبند سبز هم بستم و بعد از چند روز برگشتم اصفهان. ساعت 5.30 رسیدم ترمینال کاوه بعد رفتم دروازه تهران اونجا واستادم که برم خانه اصفهان(اونجا خونه گرفتم) . تو اصفهان این سبز بازیا و این نوع تبلیغ تازه راه افتاده بود خلاصه 1-2 تا موتور سوار از کنارم رد شدن و کلی هم بد و بیرا گفتن منم جوابشونو دادم! بعد یه هو زدن رو ترمز! منم فرار نکردم خداییش! گفتن: چی گفتی؟ من گفتم: تو چی گفتی؟ اونم یقمو گرفت(گمونم از این بسیجی الکیا بود) منم هیچی نگفتم! یکم واستادم که برن که شر ازمون بگذره اما رفیقشون با یه موتور دیگه اومد گفت چه خبره؟ اونم که قیافه سبز ما رو دید، یه نگاه به من انداختو با موتورش یه جورایی منو زیر گرفت :eek: با لاستیک جلوش زد به ران پای راستم!!!! خلاصه من از شدت درد افتادم رو زمین :D سوسول نیستما اما دردم اومد خدایی. منم تک بودم نمیشد کاری کنم. کاراته بازم نیستم. خلاصه اینم از فیلم هندی ما!! اما رفیقای خیلی خوبی تو اصفهان دارم که اصفهانی هستن. از این نو آدما همه جا چیدا میشه اما نه به اندازه اصفهان اونم به خاطر یه سری دلایل که خارج از بحثه​

اونجایی که تو هستی این مسائل خیلی شدیدتره تا جنوبش

چاکرم داداش

از کسی بدی ندیدم
حامد و عطا و مایکل و...
ارادت داریم خدمتشون

چاکریم ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

آخی چی غصه پرغصه ای. از این عوضی ها همه جا هست. همونطور که حامد گفت شمالش بیشتره. اگه می تونی بیا طرف جنوب شهر خونه بگیر. آدمهای خیلی خیلی نرمالتری داره. البته از خیابان ارتش بیشتر به سمت غرب نرو چون دوباره میری تو همون ... بازار! خیابان وحید هم یه خرده بده!

بالا