• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
آخی چی غصه پرغصه ای. از این عوضی ها همه جا هست. همونطور که حامد گفت شمالش بیشتره. اگه می تونی بیا طرف جنوب شهر خونه بگیر. آدمهای خیلی خیلی نرمالتری داره. البته از خیابان ارتش بیشتر به سمت غرب نرو چون دوباره میری تو همون ... بازار! خیابان وحید هم یه خرده بده!

نظر خوبه؟ :D برادر مومن پول ندارم!
بعدشم میخوام نزدیک دانشگاه باشه! اول خواستم ***** شهر خونه بگیرم!!!!!!! که رفقا گفتن نه :blush: منم گفتم چشم
فک کنم بهترین گزینه همین خانه اصفهان باشه... اینجا دارم 2 میلیون پیش و ماهی 180 میدم :blink: - پنج طبقه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بعدشم میخوام نزدیک دانشگاه باشه! اول خواستم ***** شهر خونه بگیرم!!!!!!! که رفقا گفتن نه :blush: منم گفتم چشم
فک کنم بهترین گزینه همین خانه اصفهان باشه... اینجا دارم 2 میلیون پیش و ماهی 180 میدم :blink: - پنج طبقه

درسته .. قیمت ها خیلی بالاست
فقط اونجا که هستی زیاد با مردمش کل کل نکن ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نظر که خیلی خوبه! جدی با این قیمت این طرفها هم گیرت میاد. البته قضیه دور شدن از دانشگاه هم هست ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. میگم چه خبر از تو شهر؟ شلوغ پلوغ نشده مثل تهران؟ من که افتادم گوشه خونه حال بیرون رفتن هم ندارم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
انگار همه رفتن تظاهرات... کودتا شده تو کشورها!

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کجاس ماهم بریم یه تفریحی بکنیم ؟!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

البته، تا 2 سال دیگه مهمون شهر شما هستیم! نه دانشگاه صنعتی هستم! نه بابا دختر کجا بود مال این حرفا نیستم :(
یادم نمیره که حدود 2-3 هفته پیش رفتم خونمون،تهران، که یه حال و هوایی عوض کنم! دیدم همه تو تهران سبز شدن( طرفداران موسوی) گفتم منم یه شال سبز بزنم! یه دستبند سبز هم بستم و بعد از چند روز برگشتم اصفهان. ساعت 5.30 رسیدم ترمینال کاوه بعد رفتم دروازه تهران اونجا واستادم که برم خانه اصفهان(اونجا خونه گرفتم) . تو اصفهان این سبز بازیا و این نوع تبلیغ تازه راه افتاده بود خلاصه 1-2 تا موتور سوار از کنارم رد شدن و کلی هم بد و بیرا گفتن منم جوابشونو دادم! بعد یه هو زدن رو ترمز! منم فرار نکردم خداییش! گفتن: چی گفتی؟ من گفتم: تو چی گفتی؟ اونم یقمو گرفت(گمونم از این بسیجی الکیا بود) منم هیچی نگفتم! یکم واستادم که برن که شر ازمون بگذره اما رفیقشون با یه موتور دیگه اومد گفت چه خبره؟ اونم که قیافه سبز ما رو دید، یه نگاه به من انداختو با موتورش یه جورایی منو زیر گرفت :eek: با لاستیک جلوش زد به ران پای راستم!!!! خلاصه من از شدت درد افتادم رو زمین :D سوسول نیستما اما دردم اومد خدایی. منم تک بودم نمیشد کاری کنم. کاراته بازم نیستم. خلاصه اینم از فیلم هندی ما!! اما رفیقای خیلی خوبی تو اصفهان دارم که اصفهانی هستن. از این نو آدما همه جا چیدا میشه اما نه به اندازه اصفهان اونم به خاطر یه سری دلایل که خارج از بحثه​

شهر خوبی دارین اما مردمتون رعایت حال بقیه رو نمیکنن،حداقلش اینه که تا حالا من گیر بددد آدمایی تو اصفهان افتادم که حسابی دل ما رو خط خطی کردن و یه جورایی ما رو به ساز خودشون نواختن. امیدوارم که بقیتون اینجوری نباشید. - از طرف یه دانشجو

آدم عوضی همه جا پیدا میشه کاری به اصفهان و غیره نداره

خواستی یه بار پیش خودم تا یه حال اسایی بهت بدم تو کف بچه اصفهانی بمونی

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما الان تو تاپیک اصفهانیم . منظورم اصفهان هست .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
درگیری هایی در چهاراه نظر و دروازه شیراز و 33 پل به من گزارش شده !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درگیری هایی در چهاراه نظر و دروازه شیراز و 33 پل به من گزارش شده !!!
از منابع آگاه؟!

راستی سرعت شما هم افت کرده؟ برای من که افتضاح شده. عطا باید بگه با اون خط ۴ مگش!

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از منابع آگاه؟!

راستی سرعت شما هم افت کرده؟ برای من که افتضاح شده. عطا باید بگه با اون خط ۴ مگش!
آقا سرعت ریده . من دایل آپ و ای دی اس ال رو سری کردم ولی جواب نمی ده . با یه چیز پارگی تو نتستم الان این پست رو بدم :hmm:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا حسابی شلوغ شده. تهران که هنوز هم ملت تو خیابونان. تبریزیها هم گفتن فردا شروع می کنن. کانال zdf هم از قول هیلاری کلینتون گفت ما هنوز نتیجه انتخابات ایران را به رسمیت نمی شناسیم و باید بررسی بشه.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
از منابع آگاه؟!

اینطور که به نظر میاد کل شبکه اینترنت کل ایران رو دچار مشکل کردن

من دیروز تا حالا گرافم از 300 kb بیشتر نشده!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
گراف من همیشه بین 3000 تا 4000 بوده اما الان 300

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باید دیگه از الفاظ رکیک واقعا برای این وضعیت استفاده برد :rolleyes:
الان من بیچاره شدم تا این صفحه باز شد :hmm:

بالا