ArashMiniStar
Registered User
احتمالا مکبث بوده macbethسلام..
آقا من بچه بودم یادمه یه نفر از ترکیه سیگار آورده بود با طعم آلبالو بود و شکلات....نمیدونم اسمش چی بود ولی بوش هنون تو مغزمه..بویی به قشنگی اون بو نشنیدم! کسی میدونه چیپس بود؟
احتمالا مکبث بوده macbethسلام..
آقا من بچه بودم یادمه یه نفر از ترکیه سیگار آورده بود با طعم آلبالو بود و شکلات....نمیدونم اسمش چی بود ولی بوش هنون تو مغزمه..بویی به قشنگی اون بو نشنیدم! کسی میدونه چیپس بود؟
احتمالا مکبث بوده macbeth
این Macbeth بیشتر ضرر داره یا این Marlboro Filter Plus :blink:
دیگه دارن شورشو در میارن بهمن قرمز پاکتی شده 2 تومن
مارلبورو ایس چجوریاس یکی داشت تعریف میکرد ازش میخوام کم کم هجرت کنم به یه سیگار جدید با قدرت کشندگی بیشتر قیمتش شنیدم پاکتی 13 تومنه راسته ؟ اگه اینطوری باشه که باید پول بیشتری بس انداز کنم یک ماهش حدود 300 هزار تومن پول سیگارم میشه.
مارلبورو ایس چجوریاس یکی داشت تعریف میکرد ازش میخوام کم کم هجرت کنم به یه سیگار جدید با قدرت کشندگی بیشتر قیمتش شنیدم پاکتی 13 تومنه راسته ؟ اگه اینطوری باشه که باید پول بیشتری بس انداز کنم یک ماهش حدود 300 هزار تومن پول سیگارم میشه.
عمو تو که قلیون میزدی سیگاری نبودی...
نکن اينکارو
300 هزار ماهيانه بدي پول سيگار؟
البته اگه وضع ماليت روبراهه که هيچي
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
عمو والا سیگار یه چیز دیگست روزی یه پاکت میکشم سرفه نمیکنم یه قهوه خونه 2 تا پک میزنم همش تا صبح سرفه میکنم و بیچاره میشم .
بخدا چیز توفه ای ای نیست که دنبالش هستیدکی میتونه کاپیتان بلک گیر بیاره؟؟؟؟
پخ بدید اگه میتونید
شدیدا تایید میشه ...وضع مالیم یکم بهتر شده ولی اگه اینا بزارن .........
ولی سیگار ربطی به وضع مالی نداره عاشقش که بشی دیگه عشقتو نمیتونی ول کنی سیگار سیگار تا خود مرگ البته میدونم دارم اشتباه میگم ولی دیگه کاریه که شده یا نباید آلودش میشدم یا باید یه نذری چیزی کنم که به کل بزارمش کنار از بغل بردارمش. دعام کن
تو ایران اومده؟شما دیدید؟؟مارلبورو ایس چجوریاس یکی داشت تعریف میکرد ازش میخوام کم کم هجرت کنم به یه سیگار جدید با قدرت کشندگی بیشتر قیمتش شنیدم پاکتی 13 تومنه راسته ؟ اگه اینطوری باشه که باید پول بیشتری بس انداز کنم یک ماهش حدود 300 هزار تومن پول سیگارم میشه.
خب بهترینش چیه؟بخدا چیز توفه ای ای نیست که دنبالش هستید
بخدا چیز توفه ای ای نیست که دنبالش هستید
شدیدا تایید میشه ...
تو ایران اومده؟شما دیدید؟؟
کنت پاور بکش عالیه وقتی میترکونی نعنایی میشه .خب بهترینش چیه؟
یه چیزی که خیلی خیلی خوب باشه :دی
ترجیحا طعم دار!