• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن سیگاریهای پی تی (شعبه ۲)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
کاپیتان بلک اصل کم گیر میاد - من یه بسته گرفتم 6 تومن بدرد نخورد زده بود made in usa

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
تو ایران هست دوستم خریده 13 تومن وسوسه شدم بگیرم نخی 650 تومن میوفته عمرا به کسی تعارف کنم.

داش علی به ما هم تعارف نمیکنی راستی داداش خیلی وقته نیومدی چهار راه شاپور یه دودی بگیریم
در ضمن ارزونترین قلیون تهران تو محله ماست قلیون میوه ای 1000 تومان خواستید از قیمتها عکس بگیرم براتون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تو ایران هست دوستم خریده 13 تومن وسوسه شدم بگیرم نخی 650 تومن میوفته عمرا به کسی تعارف کنم.

چه خبره؟ قبلا با پول یک نخ این یک پاکت سیگار میشد خرید!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
البته تعجبی هم نداره پاکتی 13 تومان.کمتر بود باید تعجب کرد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقا تو خوابگاه ارشدا همه سیگار میکشیدن جز من! :lol:

اصن یه وضعی بود امتحانام بود همه داغون تو کار سیگار بودن تعارف میزدن بهم از هم قرض میگرفتن دود گرفته بود اتاقهارو! :D

رفیقم میگفت تو پس چکار میکنی‌ وقتی‌ سیگار نمی‌کشی؟!

گفتم به توکه که میکشی نگا می‌کنم :lol:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
داش علی به ما هم تعارف نمیکنی راستی داداش خیلی وقته نیومدی چهار راه شاپور یه دودی بگیریم
در ضمن ارزونترین قلیون تهران تو محله ماست قلیون میوه ای 1000 تومان خواستید از قیمتها عکس بگیرم براتون

داداش ما که با شما خیلی حال میکردیم شما دیگه قابل نمیدونی شدی گنده بازار تبلت:lol:
راستی جون هر کس دوز داری هر قلیون 3 تومن بیا از من بگیر نرو اونجا 1 تومن قلیون بکش معلوم نیست بجای توتون چه پشگلی میده به کامتون کاش پشگل باشه لا اقل طبیعیه .

alarmtan2 after baned

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان سیگاری کجایید؟؟ فکر کنم همتون رفتین تو کار ترک با این وضع مسخره سیگارای آشغال:D

سلام داداشی یادت میاد که؟ایشالا:دی اصلا وقتی این تاپیکو دیدم که دوباره راهش انداختی انگار دنیا رو بهم دادم مگه اینکه تو یه فکری بکنی.

خب بهترینش چیه؟
یه چیزی که خیلی خیلی خوب باشه :دی
ترجیحا طعم دار!
کمل کاکائویی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا