Reza2kn
Registered User
بروبچ کسی میدونه کجا میتونم توت فرنگی خوشکل و خوش استیل گیر بیارم این موقع ؟؟
خیلی خیلی ضروریه!!! از این گل خانه ای ها گیر میاد؟؟
اگه هنوز باشه ایستگاه آلبالو چهارراه بنفشه باید داشته باشه.بروبچ کسی میدونه کجا میتونم توت فرنگی خوشکل و خوش استیل گیر بیارم این موقع ؟؟
بچه ها من دو شب می خوام بیام شیراز
بجز تخت جمشید و جاهای دیدنی جایی که بدرد جون ها بخوره که با دوست دخترم برم کجاست
جایی هست تو شیراز پاسور و چیپ پوکر داشته باشه
برای ناهار ، ببین در کل اگه پول برات مهم نیست ، تو همون چمران 1 شاطر عباس هست ، من غذاشو نخوردم :دی ... غذای شعبه دیگه اشو خوردم ، خوب بوده ، کباب و اینا داره ... همین هفت خان که بهت گفتم هم ناهار داره !!دستتون درد نکنه
جایی هم هست برا ناهار که غذا های با حال داشته باشه
بیشتر می خوام نزدیک چمران باشه
این لونا پارک و.ستاره برا پیاده روی یا شهر بازی؟
راستی جای سنتی که قلیون داشته باشه و با حال باشه جایی داره
نوشیدنی به پرسنل هتل بگیم می تونن جور کنن![]()
شما مایه دارین خو :دیشاطرعباس که گرون نیست، فکر کنم میخوای بری هتل چمران اگه اونجا رفتی بغلش برو چلو کباب نائب بخور خیلی هم خوشمزست.
من با سه تا دیگه می رم که مشکل پیش نیاد
هتل چمران می رم
یعنی شیراز بیام نوشیدنی نخورم
ولی بیشتر دو نفری هستیم جاهای دو نفریش رو بیشتر بگین!!
نائب بغل هتل چمرانه دیگه. البته از زیرمجموعه شاطرعباس هست. تو شیراز هیچ کبابی به پای شاطرعباس نمیرسه، رئیس اتحادیه هم هست.شما مایه دارین خو :دی
نائب دقیقا" کجا میشه !؟
من 1 بار تهرون رفتم غذاش رو خوردم ، هنوز مزش یادم هست :دی ... اگه همون نائب باشه ( شعبه اونا باشه ) که معرکس !!!
من با سه تا دیگه می رم که مشکل پیش نیاد
هتل چمران می رم
یعنی شیراز بیام نوشیدنی نخورم
ولی بیشتر دو نفری هستیم جاهای دو نفریش رو بیشتر بگین!!
ایضا بابا ابر به نظرم از بابابستنی هم بهتره . نعمت سنتیش زیاد خوب نبود. فالوده خوب میخواید اول دروازه سعدی کنار گلفروشیه یه مغازه خیلی کوچیکه فروشندش یه پیرمرده فالوده اصل میزنه.آقا، جااااااااااااااااااااانِ من کسی فالوده و بستنی میخوات آدرس پشت ارگ رو ندید :دی ... خداییش بستنیش دیگه مثِ قبل نیست ( همون قدیمیه رو من 1 بار رفتم ، بقیه اش رو هم تست کردم ) ، الان به نظرم نعمت و بابا بستنی خیلی بهتر بستنی و فالوده میزنند ( مخصوصا" فالوده )
باباابر و بابابستني نزديك به همه ، هر دوتاشو برو :ديچقدر ادرس فالوده ایی زیاد شد
من یکی می خوام برم بیشترم وقت نمی شه همون یهترین رو به توافق برسین به من بگین![]()