• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
برای خرید گیتار راهنمایی می کنید کجا برم بخرم ؟
کلا واسه گیتار و لوازم وابسته بهش برو بازار انقلاب

از برو بچه ها یکی یه طلاسازی خیلی خوب وکاردرست میخوام ، یه انگشتر استیل دارم میخوام توشو 3-2 کلمه بنویسم. چند جا رفتم مطمئن نبودن از کارشون که رو استیل جواب بده یا نه
چند نفر هم بازار زرگرا رو معرفی کردن. جایی رو میشناسین که کارش خوب باشه؟؟؟

یه لوازم قنادی فروشی خیلی توپ و ترجیحا ارزون فروش هم نیاز دارم معرفی کنید ممنون میشم:rolleyes:

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
کلا واسه گیتار و لوازم وابسته بهش برو بازار انقلاب

از برو بچه ها یکی یه طلاسازی خیلی خوب وکاردرست میخوام ، یه انگشتر استیل دارم میخوام توشو 3-2 کلمه بنویسم. چند جا رفتم مطمئن نبودن از کارشون که رو استیل جواب بده یا نه
چند نفر هم بازار زرگرا رو معرفی کردن. جایی رو میشناسین که کارش خوب باشه؟؟؟

یه لوازم قنادی فروشی خیلی توپ و ترجیحا ارزون فروش هم نیاز دارم معرفی کنید ممنون میشم:rolleyes:
واسه اون کار باید بری بازار زرگرا
لوازم قنادی خوب و ارزون هم داریوش خیابون اهلی بهترین لوازم قنادی فروشی هست که دیدم خیلی کامله.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
واسه اون کار باید بری بازار زرگرا
لوازم قنادی خوب و ارزون هم داریوش خیابون اهلی بهترین لوازم قنادی فروشی هست که دیدم خیلی کامله.
خدا خیرت بده جوون:D

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
متاسفانه مسابقه شتاب 400 متر روز جمعه در تخت جمشید باعث مرگ یک نفر و مجروح شدن سه نفر شده:(

اما ماجرا ازین قرار بوده:
جنسيس ها بعد از استارت و گذشتن از خط پايان دوباره شروع به كل كل ميكنند و همين هيوندايي كه چپ كرد پاش رو دوباره ميزاره روي گاز و ادامه ميده. لازم به ذكر هست كه خط پايان تا ورودي پاركينگ تخت جمشيد و محل وقوع حادثه بيش يك كيلومتر فاصله داره. بعد از رسيدن جنسيس مذكور به پاركينگ تعادل خودش رو از دست ميده و دستي ميكشه و چپ ميكنه و چهار نفر رو مورد اصابت قرار ميده و آب سرد كن رو از جا ميكنه و روي سقف به اين شكل كه ميبينيد مي ايسته.
در خط استارت به دو تا ماشين تذكر ميدند كه ESP رو در حالت روشن قرار بدند اما يكي از راننده ها سر پيچي ميكنه و خاموش ميكنه و همين عامل باعث ميشه توي چند متر اول جلو بيافته. بعد از گذشتن از خط پايان جنسيسي كه باخته بوده دستي ميكشه و 360 ميزنه ، و اوني كه برده بوده،(ESP خاموش) همين هيوندايي كه چپ كرد پاش رو دوباره ميزاره روي گاز و ادامه ميده. لازم به ذكر هست كه خط پايان تا ورودي پاركينگ تخت جمشيد و محل وقوع حادثه حدود يك كيلومتر فاصله داره. بعد از رسيدن جنسيس مذكور به پاركينگ دستي ميكشه كه حركت 360 درجه بزنه اما با برخورد به جدول فلكه تعادل خودش رو از دست ميده و چپ ميكنه و چهار نفر از جمله دو دختر و دو پسر رو مورد اصابت قرار ميده و آب سرد كن و ميله پرچم رو از جا ميكنه و روي سقف مي ايسته. كارشناس راهنمايي و رانندگي سرعت جنسيس رو 225 كيلومتر اعلام كرده كه واقعا جاي تعجب داره. و صاحب ماشين هم 4 روز بوده ماشين رو خريداري كرده بوده

IMG_5000.JPG

IMG_5169.JPG

IMG_5175.JPG

IMG_5181.JPG

alsjgfihgf.jpg

این دوتا ماشین رو حتما تو ستارخان دیدین

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
دوستان بورس گوشي هاي چيني كجاست ؟;)

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
سلام کاکو ها چه خبر ؟ :D
سلامتی
همه چیز گویا در امن و امان است:wacko:
شما چه خبرها شیرازی های گل گلاب :blush:
میگم بچه ها من میخوام یه کارت دی وی بی اکسترنال از مارک کیوباکس ترجیحا 5922 بگیرم کسی سراغ داره شیراز کجاحضوری دارن واسه فروش ؟ اگه مشکلی هست تو پ خ بگید
یک دنیا ممنونتون میشم:wub::fez:

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
سلامتی
همه چیز گویا در امن و امان است:wacko:
شما چه خبرها شیرازی های گل گلاب :blush:
میگم بچه ها من میخوام یه کارت دی وی بی اکسترنال از مارک کیوباکس ترجیحا 5922 بگیرم کسی سراغ داره شیراز کجاحضوری دارن واسه فروش ؟ اگه مشکلی هست تو پ خ بگید
یک دنیا ممنونتون میشم:wub::fez:
منبعشو بهت میگم کجاست:cool:
از چهارراه مشیر به سمت قاآنی که میری سمت راست، دومین پاساژ همین که وارد بشی همه مغازه ها کارشون لوازم ماهوارست.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام شیرازی های عزیز، صبحه دیگه کم کم ؛ بیدار بشین...

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
ميگم هنوز هيچ سينمايي اين شيش و بش رو نزده رو پرده؟

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
سوئی شرت خوب از کجا می خرید؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سوئی شرت خوب از کجا می خرید؟
الان نخر ، بگذار آخر این هفته یا اول هفته دیگه بخر !
منبیشتر خزید هامو از مرکز خرید میکنم ( 1 مغازش دوستمه ) ... اما آفتای هم چیزهای خوشکلی داره

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
الان نخر ، بگذار آخر این هفته یا اول هفته دیگه بخر !
منبیشتر خزید هامو از مرکز خرید میکنم ( 1 مغازش دوستمه ) ... اما آفتای هم چیزهای خوشکلی داره
آقتاب چیزاش خوشکله ولی قیمتاش بیخوده
یه تی شرت 25 تونی رو میداد 60 تومن.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
آقتاب چیزاش خوشکله ولی قیمتاش بیخوده
یه تی شرت 25 تونی رو میداد 60 تومن.
باید بگردی دیگه ... من خودم 1 سوئی شرت پارسال از همین رفیقم برداشتم ، تازه منت هم گذاشت کلی :دی .. آفتاب قیمت اصلیش 5 تومن هم ارزونتر بود ، حالا با چونه و ... بماند !

بالا