باز سرو کله بچه های پر ادعای شیرازی پیدا شد. حتی تنگی هم خودشو شیرازی معرفی کرده. امان....:wacko:
ببين جرئت داري يه حرفي بزن همه ي بچه هاي سهل اباد ، قله ، پدنك، اوجوار، شيخعلي، شريف اباد،كوزه گري ،شيشه گري، دروازه قصاب خونه و...رو بر عليهت مي تازونم
ميپرسي چرا اين محله ها چون فعلا اين جاها نفوذ دارم بزار قدرتم زياد بشه شيراز و بر عليهت بسيج ميكنم
يه كاري ميكنم نام كاربريت و رمز ورودت يادت بره يه كاري ميكنم به استيل اذين بگي حميد استيلي
یکی دیگه هم میگفت تو شیراز سر ظهر رفتم دم مغازه گفتم فلان چیزو دارین گفت نه نداریم. گفتم اوناهاش اون بالا هست. یارو گفت آخه کاکو کی حال داره بره اون بالا اونو بیاره. برو از یه جای دیگه بگیر.:lol:
سلام دوستان..
بر و بچ باحال شیراز بیان اینجا و خودشون رو معرفی کنن
شایدتونستیم همکاری خوبی داشته باشیم...
ای ول. کارت درسته. عجب بسیجی بشه بسیج شیراز. از بس تنبلن. بگو بند و بساط قلیون و وافورشونم بیارن.
اینا عین واقعیته :
رفیق من شیراز سرباز بود. می گفت کافی نته ساعت 10:30 باز کرد ما رفتیم تو. ساعت 11 بیرون بارون گرفت. یارو گفت بسه دیگه تعطیله. بارون گرفته می خوام برم خونه.
یکی دیگه هم میگفت تو شیراز سر ظهر رفتم دم مغازه گفتم فلان چیزو دارین گفت نه نداریم. گفتم اوناهاش اون بالا هست. یارو گفت آخه کاکو کی حال داره بره اون بالا اونو بیاره. برو از یه جای دیگه بگیر.:lol:
شیراز یکی از جاهایی هست که من خیلی دوستش دارم...مردمی با صفا و خونگرم و مهمون نواز.
برا همه شیرازیهای مقیم پی تی آرزوی موفقیت میکنم.
افسوس که ss هستی وگرنه به عنوان شهروند افتخاری شیراز معرفی میشدی
راستی دیشب تیمت شیراز بود
همون تیمی که 6 تایی شدمنظورت از SS چیه؟
تیم استقلال یا نیروی SS گارد آلمان نازی ؟!
از اونجاتاپیک زیر خاکی رو از کجا بیرون آوردی؟؟؟
بی ادبمنم یه انجمن اهوازی راه بندازم
یه چیزی خواستم بگم ولی دیدم بی ادبیهسروش یادم بنداز بهت بگم
بی ادب
چجور به خودت اجازه دادی بیای تو تاپیک مردان شیراز زمین ؟
موضوع رو ویرایش کنید : تاپیک شیرازی ها - با وضو وارد شوید