7th Music Band - Ba To Mimoonam - 01 Ye Lahze Cheshmato Bebandدو تا موزیک به درد بخور به من معرفی می کردید جای دوری نمی رفتا، حتما بایستی اسم آی دیم رو دختر بذارم که جوابمو بدین
![]()
کل آلبوم رو دانلود کن ... قشنگه
7th Music Band - Ba To Mimoonam - 01 Ye Lahze Cheshmato Bebandدو تا موزیک به درد بخور به من معرفی می کردید جای دوری نمی رفتا، حتما بایستی اسم آی دیم رو دختر بذارم که جوابمو بدین
![]()
من نمیدونم سلیقه شما چطوره.ولی خودم 2 تا آهنگ جدید گرفتم که خیلی خوشم امده:
1.Juniors 5 - Mikhamet
Mehdi Asadi - To Gozashti Az Eshgh Na Man.2
ببین توی سرچ میتونی پیدا کنه وگر نه برات آپ کنم.
آهنگ حسین تهی.کلید: دانلود
بهترين منخصص پوست+ آدرسش هست.کسی میتونه کمکی کنه؟
یک متخصص خوب پوست هم به من معرفی کنید نه از این از خود راضی های بداخلاقاش . ممنون/بیمه هم قبول میکنن؟/
یکی از دوستام میخواد بیاد شیراز و دنبال بهترين منخصص پوست+ آدرسش هست.کسی میتونه کمکی کنه؟
یک متخصص خوب پوست هم به من معرفی کنید نه از این از خود راضی های بداخلاقاش . ممنون/بیمه هم قبول میکنن؟/
چشمعلتش وجود یه نفر بود که حالا در میان ما نیست.پیدا کنید پرتقال فروش را.ولی اینجا جار نزنید.
ميگم اين خدا داره به دولت ما پوزخند ميزنه : ميگه رفتيد اين همه ابر بارور كرديد زمستان 5 قطره بارون هم نيومد حالا بهار رو براتون زمستان...
بابا کمر بستی ما رو بن کنی؟دی...پرتقال فروش رو هم نتونستم پیدا کنم! خودت یواشکی بگو حامد جان!
در تایید فرمایشات ایشون همزمان با پیشبینی هواشناسی نماز بارون میخوند ولی بعضی موقع ها میگرفت بعضی موقع ها نهبارون که ایول داشت.خیلی حال داده تا امروز.یکم دیگه بزنه میشه مثل شمال.
بابا کمر بستی ما رو بن کنی؟دی...
جمعه ها یه کاری میکرد.
نماز جمعه و اینا.
من شوخی میکنما.
خدایا توبه.
کمک کن من بن نشم.
منظورت ناشی از تصادف هست یا از عوارض بعد از تصادف.شاید انتحاری بوده.دی...راستی امروز قبل از فلکه معلم روبرو پادگان امام حسین یه سمندی نبش بلوار بریدگیه رو کنده بود و تابلو بسیج و .. رو هم انداخته بود بعید میدونم رانندش زنده مونده باشه ؟
منظورم سرنشینان سمند بودجدی؟عجب.یه هفته پیش هم یک فروند سمند روبروی دارایی توی فرهنگ شهر چپیده بود.ولی تلفات نداشت فکر کنم.اون پیچه خیلی بد فرمه.
منظورت ناشی از تصادف هست یا از عوارض بعد از تصادف.شاید انتحاری بوده.دی...
بابا کمر بستی ما رو بن کنی؟دی...
جمعه ها یه کاری میکرد.
نماز جمعه و اینا.
من شوخی میکنما.
خدایا توبه.
کمک کن من بن نشم.
مگه میشه انتحاری هم ترتیب کسیو داد ؟ :دیهمچین بی ربط هم نمیگیا!!!:lol::lol:
اگه میدونستم بره اینجوری میشه، خودم انتحاری ترتیبش رو میدادم!!!:lol::lol::lol:
مگه میشه انتحاری هم ترتیب کسیو داد ؟ :دی
شایدم بشه !
ترتیب دادن داریم تا ترتیب دادن =))