• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حرف کی هست سایبر جان؟من نشنیدم که.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
منم نشنیدم !
کی ؟
کِی ؟!
کجا ؟!؟!

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
مخلصم.
از اون دستگاهاش نه ها.همون آدماش.دی...
نامرد خیلی زیاد گرفت.
سن فشار اومدن به چند جا به شدت پایین اومده.واسه همین نسیـــبه ما هم شده.دی...
:دی
آهان
والللللو اَی با اووو دسگاها ککار کِردی به ما هم یاد بده

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من اگر عفیف آباد برم توی اون کوچه پارک میکنم که با آسیاب قوامی میخوره.
اصولا پول مفت دادن به شهرداری زور داره.

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اصلا نداره .... من خودم شیرازو زیر و رو کردم مطب دکتر کرمانی ندیدم .... لااقل کامل راهنمایی کن .... خودتون تو شیراز کجا میرفتید مطب دکتر کرمانی ؟؟؟/ شاید نمایندگی داشته باشه؟؟؟؟؟؟ پرس و جو کن بیزحمت منو هم در جریان بذار .... خیلی احتیاج دارم .....

hessam جان عفیف آباد، مطب دکتر صالحی، همیشه هم شیرازه

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف کی هست سایبر جان؟من نشنیدم که.

معمولا اینطور اتفاقات رو تو رسانه های عمومی نمیگن.
هم همه گروگانها کشته شدن و هم 4 تا پلیس رو کشتن.
خونواده گروگانها پول خواسته شده رو که مبلغ خیلی زیادی هم بوده میخواستم بدن به گروگانگیرها ولی پلیس نزاشته...آخرش هم ...

hessam_110709

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hessam جان عفیف آباد، مطب دکتر صالحی، همیشه هم شیرازه

sسورنا جان من خونمون یه مدت اونجاها بود یه دکتر صالحی بود تو عفیف آباد متخصص کلیه و مجاری ادراری !!!!! اونو میگی ؟؟؟؟ کلیه چیکارش به تغذیه ؟؟؟!!!! جون عزیزت دقیق برام پیدا کن .... من که چیزی پیدا نکردم ... مگه نمیگی خودم و خانوادم رفتیم پیشش .... البته خود دکتر کرمانی که تهرانه اینا شعبات یا نمایندگی هستن .....

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
معمولا اینطور اتفاقات رو تو رسانه های عمومی نمیگن.
هم همه گروگانها کشته شدن و هم 4 تا پلیس رو کشتن.
خونواده گروگانها پول خواسته شده رو که مبلغ خیلی زیادی هم بوده میخواستم بدن به گروگانگیرها ولی پلیس نزاشته...آخرش هم ...
اوه.چه بد.گروگانها چند تا بودن؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
حرف پريروز ميشه الان
900 ميليون ميخواستن که اينا آماده کردن، پليس هم کلا محاصره کرده بوده ، ولی وای نساده که معامله انجام شه، بسته به رگبار.
که گروگانگيرا هم گروگان رو ميکشن و 2 تا پليس رو، گروگانگيرا هم 4 تاشون کشته ميشن،
بقيه رو هم ميگن گرفتن ....
بابا شما که شيرازيد جدی نميدونيد ؟! عجيبه !!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
جدی.تا این حد.چرا نگذاشتن معامله انجام بشه.
من نشنیده بودم.
ممنون که گفتی.
وکیله کی بوده حالا؟

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sسورنا جان من خونمون یه مدت اونجاها بود یه دکتر صالحی بود تو عفیف آباد متخصص کلیه و مجاری ادراری !!!!! اونو میگی ؟؟؟؟ کلیه چیکارش به تغذیه ؟؟؟!!!! جون عزیزت دقیق برام پیدا کن .... من که چیزی پیدا نکردم ... مگه نمیگی خودم و خانوادم رفتیم پیشش .... البته خود دکتر کرمانی که تهرانه اینا شعبات یا نمایندگی هستن .....

عزیزم منظورم اینه که توی همون مطب دکتر صالحیه! افتاد حالا!!!
تا پارسال که ما همین شیراز میرفتیم پیشش، مطمئنی رفته تهران؟ فکر نمی کنم رفته باشه

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم جریانش رو نصفه و نیمه شنیده بودم ولی نمی دونستم این شکلی اتفاق افتاده، در ضمن فکر میکردم یه نفر کشته شده، محل درگیری کجا بوده حالا؟

hessam_110709

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم منظورم اینه که توی همون مطب دکتر صالحیه! افتاد حالا!!!
تا پارسال که ما همین شیراز میرفتیم پیشش، مطمئنی رفته تهران؟ فکر نمی کنم رفته باشه

اصلا دکتر کرمانی تاحالا شیراز نیومده ...... از اولش هم تهران بود و هست .... بقیه هم نمایندگی اون هستند .... اینو که دیگه مطمئنم ./.... پیش کی رفتی پس ؟؟؟؟ :دی

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا دکتر کرمانی تاحالا شیراز نیومده ...... از اولش هم تهران بود و هست .... بقیه هم نمایندگی اون هستند .... اینو که دیگه مطمئنم ./.... پیش کی رفتی پس ؟؟؟؟ :دی

hessam جان دکتر کرمانی همیشه شیراز بوده (جدیدا ازش خبر ندارم) و همون طور که گفتم من و چند نفر از خونواده و اقوام، همگی تحت نظر ایشون **** غذایی داشتیم، تمام نسخه ها و کتاب ها و نرم افزارهایی که به من داده بود رو هم الان دارم، نمی دونم شما کدوم دکتر کرمانی رو میگی که همیشه تهران بوده!!! به هر حال متاسفم که نتونستم کمکت کنم...

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
بچه ها من ته توي قضيه رو دراوردم!
اون وكيله كه كشته شده اسمش اقاي حسامي بوده!
اون مبلغ هم 900ميليون نبوده بلكه اونا به 30تا راضي شده بودن اما چون پليس ميخواسته باندشونو دستگير كنه بدون رضايت خانواده طرف وارد عمل ميشه و بعد از 3ساعت درگيري توي كوه و كشته شدن چند نفر قضيه تموم ميشه!

پ.ن=اينم از پليس ما....!

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همیشه و همه جای دنیا اولویت با جون گروگان هاست، به هرقیمت... متاسفم :hmm:

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متن خبر از روزنامه ی اعتماد (من به بی طرفی قسمت آخرش شک دارم، قضاوت با خودتون)

پس از دستگيري متهمان در يک درگيري مسلحانه فاش شد
جزييات جنايت هاي شبکه مخوف اشرار کوهستان

گروه حوادث؛ تحقيقات ويژه درباره اعضاي يک شبکه مخوف تبهکاري که با پناه گرفتن در مناطق کوهستاني استان فارس اقدام به قتل و آدم ربايي مي کردند جزيياتي از جنايات اين گروه را فاش کرد.به گزارش خبرنگار ما اين باند روز 25 فروردين ماه سال جاري در يک درگيري مسلحانه که 360 دقيقه به طول انجاميد، متلاشي شد. در جريان اين درگيري چهار نفر از متهمان کشته شدند و دو مامور پليس نيز به شهادت رسيدند. علاوه بر اين، 15 نفر از اعضاي گروه تبهکاري که به اشرار کوهستان معروف هستند، دستگير شدند و اکنون بازجويي ها از آنها همچنان ادامه دارد.روز 23 فروردين ماه هنگامي که يک وکيل دادگستري همراه برادرش براي سرکشي به مزرعه شان در اطراف شيراز رفته بود مورد هجوم سه مرد قرار گرفت و ربوده شد. يک روز بعد آدم ربايان ناشناس در تماس با خانواده اين وکيل که فرزند تاجري ثروتمند بود، اعلام کردند فقط در صورتي حاضر هستند گروگان شان را آزاد کنند که به آنها 900 ميليون تومان پول نقد پرداخت شود. بعد از اين درخواست گروگانگيران، پليس آگاهي شيراز در جريان ماجرا قرار گرفت و براي شناسايي آدم ربايان و نجات وکيل دادگستري وارد عمل شد. برادر مرد ربوده شده در توضيح ماجرا به ماموران گفت؛ سه گروگانگير سوار يک پژو 405 نقره يي رنگ بودند، هر سه سلاح داشتند و دو نفر از آنها نقاب به صورت زده بودند. آنها با تهديد سلاح برادرم را به زور سوار خودروشان کردند و گريختند.ذهن کارآگاهان با توجه به سرعت عمل گروگانگيران و نقشه يي که طرح ريزي کرده بودندمتوجه يک باند تبهکاري موسوم به اشرار کوهستان شد. اين شبکه از سال 83 با گرد هم جمع شدن از خلافکاران حرفه يي در شرق استان فارس تشکيل شده بود و متهمان منطقه کوهستاني خير حد فاصل شهرهاي فسا و استهبان را به عنوان محل سکونت خود انتخاب کرده بودند. آنان طي چهار سال گذشته چندين بار افراد ثروتمند را ربوده و با باج گيري از خانواده آنها ميليون ها تومان به جيب زده بودند. علاوه بر اين کارنامه اشرار کوهستان گوياي آن بود که اين افراد قتل هاي زيادي نيز مرتکب شده اند. اطلاعاتي که از اين گروه وجود داشت تاييد مي کرد آنها تعداد زيادي سلاح در اختيار دارند و در صورتي که احساس خطر کنند و خود را در حلقه محاصره ببينند از درگيري و راه اندازي کشتار هيچ ابايي ندارند. کارآگاهان پليس شيراز پس از آنکه مطمئن شدند گروگانگيري وکيل دادگستري توسط اشرار کوهستان انجام شده است وقت آن ديدند که به جرائم اين باند پايان بدهند به همين دليل عمليات ويژه يي را طرح ريزي کردند و در حالي که احتمال وقوع هر حادثه يي وجود داشت شش روز پيش به منطقه کوهستاني رفتند. آنان که محل اقامت اشرار را يافته بودند منطقه را به محاصره خود درآوردند و دقايقي بعد درگيري مسلحانه از جانب تبهکاران آغاز شد. آنها براي اينکه راه فرار خود را باز کنند به سوي ماموران آتش گشودند. اين درگيري مسلحانه ساعت 9 صبح آغاز شد و مبادله آتش تا 360 دقيقه بعد ادامه پيدا کرد. سرانجام ساعت 15 در حالي که دو مامور به نام هاي ستوان يکم عين الله محمدي و سرهنگ دوم هادي روستا به شهادت رسيده بودند، پليس موفق شد اشرار را خلع سلاح و وادار به تسليم کند. بعد از دستگيري 15 عضو اين باند ماموران جسد چهار نفر ديگر از متهمان را که در جريان درگيري کشته شده بودند به پايين ارتفاعات منتقل کردند.پس از آن ماموران براي پي بردن به سرنوشت وکيل دادگستري به جست وجو در آن محدوده پرداختند و جسد اين مرد را که هدف چندين گلوله قرار گرفته بود، پيدا کردند. بررسي هاي پزشکي نشان داد اين مرد پيش از آغاز عمليات پليس کشته شده است . پس از انهدام اين شبکه مخوف پرونده متهمان به شعبه 15 دادسراي جنايي شيراز ارسال و بازجويي هاي ويژه از متهمان آغاز شد. در جريان تحقيقاتي که تاکنون صورت گرفته دست داشتن متهمان در 12 فقره قتل و آدم ربايي طي سال هاي گذشته به اثبات رسيده و علاوه بر اين مشخص شده است اين گروه در سطح کلان اقدام به ترانزيت مواد مخدر مي کرد.

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه هاي با مرام و با معرفت شيرازي . خيلي دوستتون دارم

من امين 19 سالمه دانشجو رشته اقتصاد دانشگاه آزاد شيراز ترم 1. تهران هستم ولي دانشگاهم شيراز هست
خيلي خوشحالم كه اميدوارم با شما دوست اينترنتي بشم . بچه هاي شيراز همه جا خوبند و البته تهرانيها ازشون خيلي حساب ميبرند

شما هم خودتونو معرفي كنيد

من اگه اشكال نداشته باشه يه راهنمايي ميخوام ازتون : كجا لباس و شلوارهاي قشنگ داره . ميخوام 1-2تا شلوار جين بگيرم . كدوم مغازه برم ؟ تخفيف هم ميدند ؟

دسستتون درد نكنه . شما هم از خودتون بگيد

باي

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
khosh.gif
خوش آمـــــــــــدی
khosh.gif

بالا