دوستان اين واقع دردناک و تلخ گروگان گيری رو که در اطراف شيراز اتفاق افتاد و در اون يکی از وکيل های خوب شيراز کشته شد رو به همه تسليت ميگم
:دیمخلصم.
از اون دستگاهاش نه ها.همون آدماش.دی...
نامرد خیلی زیاد گرفت.
سن فشار اومدن به چند جا به شدت پایین اومده.واسه همین نسیـــبه ما هم شده.دی...
آقا اصلا نداره .... من خودم شیرازو زیر و رو کردم مطب دکتر کرمانی ندیدم .... لااقل کامل راهنمایی کن .... خودتون تو شیراز کجا میرفتید مطب دکتر کرمانی ؟؟؟/ شاید نمایندگی داشته باشه؟؟؟؟؟؟ پرس و جو کن بیزحمت منو هم در جریان بذار .... خیلی احتیاج دارم .....
حرف کی هست سایبر جان؟من نشنیدم که.
hessam جان عفیف آباد، مطب دکتر صالحی، همیشه هم شیرازه
اوه.چه بد.گروگانها چند تا بودن؟معمولا اینطور اتفاقات رو تو رسانه های عمومی نمیگن.
هم همه گروگانها کشته شدن و هم 4 تا پلیس رو کشتن.
خونواده گروگانها پول خواسته شده رو که مبلغ خیلی زیادی هم بوده میخواستم بدن به گروگانگیرها ولی پلیس نزاشته...آخرش هم ...
sسورنا جان من خونمون یه مدت اونجاها بود یه دکتر صالحی بود تو عفیف آباد متخصص کلیه و مجاری ادراری !!!!! اونو میگی ؟؟؟؟ کلیه چیکارش به تغذیه ؟؟؟!!!! جون عزیزت دقیق برام پیدا کن .... من که چیزی پیدا نکردم ... مگه نمیگی خودم و خانوادم رفتیم پیشش .... البته خود دکتر کرمانی که تهرانه اینا شعبات یا نمایندگی هستن .....
عزیزم منظورم اینه که توی همون مطب دکتر صالحیه! افتاد حالا!!!
تا پارسال که ما همین شیراز میرفتیم پیشش، مطمئنی رفته تهران؟ فکر نمی کنم رفته باشه
اصلا دکتر کرمانی تاحالا شیراز نیومده ...... از اولش هم تهران بود و هست .... بقیه هم نمایندگی اون هستند .... اینو که دیگه مطمئنم ./.... پیش کی رفتی پس ؟؟؟؟ :دی