tabotekhali
Registered User
سلام
منم مهسا
23
شیرازیم
منم مهسا
23
شیرازیم
البته سحر رو بیشتر دوست دارم اونجوری شما صدام کنید بیشتر خوشم میاد
اول اينكه خوش اومديد!!!:happy:
در مورد اسمتون هم هرجور راحتين.!!!
ميبينم كه جمع شيرازيا داره روز به روز بيشتر ميشه...!
پيش به سوي فتح پي تي...!!!!![]()
سلام بچه هاي با مرام و با معرفت شيرازي . خيلي دوستتون دارم
سلام
منم مهسا
23
شیرازیم
امین جان و مهسا جان، خیلی خوش اومدید، امیدوارم بتونیم دوستای خوبی واسه هم باشیم:happy:
ممنون عزیزم
اما سحر صدام کنی بیشتر خوشم میاد
خودمونیما تو تایپیکهای دیگه بهت میگن تنگنا و تنگی و از این حرفاممنون عزیزم
اما سحر صدام کنی بیشتر خوشم میاد
خودمونیما تو تایپیکهای دیگه بهت میگن تنگنا و تنگی و از این حرفاحالا همشهریهای ما بهت میگن مهسا میگی خوشم نمیاد بهم بگید سحر ؟/
:lol: (شوخی بود)
در هر صورت خوش اومدی
عزیزم خودتو لو دادی که !کاکا والله دست رو دلمون نذار منو با یکی دیگه اشتباه گرفتن نمی دونن ما بچه شیرازیا ای چیزا تو مراممون نیست
عزیزم خودتو لو دادی که !
شیرازیا کی میگن کاکا !؟
میگن کاکو !
دیدی شیرازی نیستی !
به هر حال خوش اومدی !
من نمیدونم شما رو اشتباه گرفتن با تنگنا یا همون تنگنا شیرازی معروفی در هر صورت فکر کنم یه جا گفتی از تهران اومدی و شیراز دانشجویی پس شیرازی نیستیکاکا والله دست رو دلمون نذار منو با یکی دیگه اشتباه گرفتن نمی دونن ما بچه شیرازیا ای چیزا تو مراممون نیست
من نمیدونم شما رو اشتباه گرفتن با تنگنا یا همون تنگنا شیرازی معروفی در هر صورت فکر کنم یه جا گفتی از تهران اومدی و شیراز دانشجویی پس شیرازی نیستی
البته باید به بچه ها حق بدی چون پی تی تنگنا زیاد داره یه چند تا پست که بزنی دیگه کسی بهت نمیگه تنگنا و همه بهت میگن مهسا نه ببخشید سحر
بچه ها مترو شیراز نمیدونید کی تموم میشه ؟؟؟
مثل اینکه حالا حالاها باید صبر کرد
فکر کنم روزشمار هم گذاشته بودن نمیدونم الان هست یا نه ؟
در مورد قیمت اطلاعی ندارم، اما ببخشیدا، احیانا چرا اونجا !؟همشهريان عزيز!در مورد قيمت خونه اطلاعي دارين؟اين كه هي ميان تو روزنامه و تيليويزيون ميگن كه ارزون شده راسته بالاخره يا نه؟
الان خونه تو ابي وردي متري چنده؟
در مورد قیمت اطلاعی ندارم، اما ببخشیدا، احیانا چرا اونجا !؟
من 3 سال اونجا مدرسه میرفتم، اصلا محله خوبی نیست !!!
سلام.راستش توی wallpaper های موبایل این رو پیدا کردم.ولی خوب....دقت کنی واقعا همینه.مخصوصا وقتی بزرگ تر میشه آدم خیلی به این حرف میرسه.حامد جان درمورد آواتارت واقعا فکر میکنی زندگی اینه!!! اینم یه نظریست دیگه!
اتفاقا من از آواتارت درس گرفتم، چطور میتونیم زندگی مون رو از روزمرگی بیرون بیاریم، اصلا زندگی میکنیم واسه چی؟، چه جوری میتونیم یه زندگی هدفمند داشته باشیم...
آواتار تفکر برانگیزی بود...
اون قدرها هم بد نیست.اتفاقا به مرکز شهر خیلی نزدیکه.همه جا خوب و بد داره دیگه.واي!راست ميگي؟
چطور اخه؟از چه نظر؟
ما 5 ماه پيش اونجا يه خونه خريديم!!!تا 2ماه ديگه اماده ميشه!!!ولي از محله اش اطلاعي ندارم...!