:blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از خوبی کن :من امدم يه خبر بد بدم زيمنس ديگه تلفن همراه نميسازه
من امدم يه خبر بد بدم زيمنس ديگه تلفن همراه نميسازه
بالاخره بعد از كش و قوس هاي فراوون ، زيمنس به طور رسمي اعلام كرد كه قصد متوقف كردن خط توليد موبايل رو نداره و بر عكس در صدد يافتن يه شريك براي ادامه فعاليت در قالب يه كمپاني جديد با يك نام جديده ( دقيقا همون كاري كه 4 سال پيش اريكسون انجام داد).
گفته مي شه مديران زيمنس در حال مذاكره با دو شركت LG و Toshiba هستند و احتمالا در آينده اي نه چندان نزديك شاهد محصولات جديدي با عنوان SL يا ST خواهيم بود.
به نقل از bahreyni :لازانيا جان :blink: :lol: :lol: :lol:
منم طرفدار پر و پا قرص زيمنسم
تا حالا 3 تا داشتم:
A 52
SL 45 i
S 55
كه با هيچ كدوم به اندازه SL 45 i حال نكردم
به نقل از rmb_ali :اقا ما هم بدون داشتن موبايل زيمنس عضو ميشيم به خاطر تلفن بي سيم زيمنس و جريان از اين قراره كه ما نميدونيم اين گوشي بيسيم چه جوري افتاده بود توي ظرفي كه سبزي هاي پاك كرده رو ميريختن توش و از همه جا بي خبر آب رو ش باز ميكنن و يه نيم ساعتي براي اينكه گلهاي سبزي ها خيس بخوره گذاشتيم بمونه بعد از نيم ساعت وقتي آب رو خالي كرديم تلفن از وسر يه مشت گل و ماسه خارج كرديم و ال سي دي اون بي شباهت به آكواريون نبود خالصه ما فاتحه رو براش خونديم (شما چي؟) ولي براي آخرين خداحافظي باطرياشو درآورديم و گذاشتيم خشك شد و الان در خدمت اسلام و مسلمين مشغول به انجام وظيفه ميباشد
بنابراين درود بر زيمنس
به نقل از bahreyni ::lol: :lol: :lol:
آقا فكر كنم تنها كارخونه اي باشه كه كنار گوشي موبايل اجاق گاز هم ميزنه :blink: :blink: :blink:
به نقل از cesoot :كلا گوشيهاي زيمنس يكي از مزحكترين ديزاينها و منو بنديها رو تو گوشيها داره :lol: :lol: :lol: آدم گوشي حاير ( خيلي مسخره است) يا پنتك ( از اون مسخره تر) بگيره زيمنس نگيره :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اومدم يه حالي بهتون بدم بدونين نوكيا ئي ها بيخ گوشتونن :happy: :happy:
6230 :wacko: :wacko:
1. ندارهبه نقل از Babak Tigerboy :سلام به همه دوستان
من ميخام SX1 بخرم اما اول باید جواب سوالامو بگیرم
1- تم داره یا نداره ؟
2- شنیدم صدای زنگش کمه حتی کمتر از 6600 و این یکی از مشکلاتشه چون کسی که همین گوشی رو داشت میگفت
3- چه جوری میشه فهمید گوشی اصل آلمانه یا چینیه ؟
4- چرا با این همه امکانات قیمتش پایینه ؟ 225 هزار تومنه اما 6600 نوکیا 280 تومنه
ممنون :f34r:
چرا اونوقت میشه مثل 6600به نقل از Babak Tigerboy :حتی اگر نرم افزار گوشی رو ارتقا بدیم سیمبیانش رو ارتقا بدیم باز هم نمیتونه تم داشته باشه ؟