يادش بخير
يك توي تاكسي نشسته بودم و يه سوييشرت تنم بود. از تاكسي پياده شدم. چند قدم ورداشتم دستم كردم تو جيبم. اما پشيمون شدم كه چرا دست كردم تو جيبم. آخه گوشيم از جيبم افتاده بود و .....
سريع رفتم خونه و به گوشيم زنگ زدم. اما طرف گوشي رو ورنداشت بعد از چند دقيقه هم گوشي رو خاموش كرد. من هم ناراحت بودم از اينكه طرف ميخواد گوشي رو كش بره. تا يك ساعت مدام داشتم تماس ميگرفتم كه اگه گوشي رو روشن كرد من باهاش صحبت كنم. اما فورا چيزي به خاطرم رسيد كه خوشحالم كرد و اون اينكه او طرف ديگه نميتونه با سيم كارت من تماس بگيره چون واسه سيم كارت كد گذاشته بودم و اگه دوباره بخواد روشن كنه كد رو بايد وارد كنه.
به هر حال خاطره اي بود كه اگه سال ديگه تو دانشگاه موضوع انشا "تابستان خود را چگونه گذرانده ايد: مطرح شد من اين رو بنويسم. اما ربط اين موضوع به اين تاپيك اينه كه گوشي من زيمنس بود. يادش بخير كه چه حالي بهمون نداد و چه اذيت هايي نكرد. چه آهنگهايي که تو پیست باهاش گوش نمیکردیم. چه بسیار روزهایی که گوشی رو درمیاردم و میدیدم ه زده Error simcard و من با یک بار خاموش و روشن کردم و شاید هم تکان دادن سیم کارت مشکل رو حل میکردم.
اما دوستان در کل من این گوشی رو خیلی دوست دارم و به زودی هم میرم شکایت کنم تا دزدش پیدا بشه. واقعا امکانات فوق العاده ای داره. هرچند که الان گوشی های جدیدتر و با امکانات به مراتب بیشتری وارد بازار شده اما در کل خیلی دوستش دارم. نکته دیگه اینه که آمار بسیار بالایی در خرابی داره. ولی باز........
یه دمو هم واسه موقعی که گوشی روشن میشه ساخته بودم که خیلی قشنگ شده بود.
راستی اگه دوربین دیجیتالی داشته باشین که خروجی ایردا داشته باشه میتونین مستفیما عکسها رو بین گوشی و دوربین ردوبدل کنین. همچنین برای ریختن فایل روی گوشی میتونین از نوت بوکهایی که ایردا دارن استفاده کنین.
در کل من دوسش دارم.
حالا یه چیزی خارج از بحث بگم که یه ذره بخندین.
من در حال حاظر از Alcatel Club db استفاده میکنم. حتما بارها این متن رو که "خیلی بزرگه همیشه از شلوارم میزنه بیرون روم نمیشه درش بیارم و .... " رو شنیدین. باید بگم که این مطلب در مورد من صدق میکنه. یه بار گوشی از دستم افتاد دیگه روشن نشد. بازش کردم و یه ذره با مدارهاش ور رفتم و دوباره سر هم کردم اما بازم درست نشد. یه فکری به ذهنم رسید که مطمئن بودم عملیه و جواب میده. گوشی رو از فاصله 2 متری ول کردم رو زمین. ورداشتمش رو روشنش کردم. با کمال خوشحالی از اینکه میتونم این قضیه رو به صورت یک جک واسه دوستام تعریف کنم شاهد روشن شدن گوشی بودم.
این داستان رو توی تاپیک "جک جک" قید کنین.
موفق باشید