• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از xPlod :
آره، ميشه روش MP3 Player نصب كرد ولي اگه همچين چيزي وجود داشته باشه.
راستشو بخواي خيليا دارن سعي مي كنن يه نرم افزار MP3 Player از نوع J2ME / JAVA براي S65 پيدا كنن ولي متاسفانه تا امروز همچين موجودي رويت نشده.

با این میشه ؟

کد:
http://nokia.aydinz.com/applications/new/MP3Gravity.v1.4[1].zip

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
در مورد وشی های سیمبین و کلا خود سیمبین میشه توضیح بدید ؟ :blush:

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه sx1 دارم مي خواستم دو تا سوال مطرح كنم:
1- چجوري مي تونم يه فيل با پسوندmid رو يه جاي زنگ بزارم؟
2- من با نصب حدوده 10تا برنامه پيغام دچار کمبود حافظه شدم با اینکه همه برنامه هامم روی کارت128 مگی نصب کردم که 70مگش خالیه و وقتی تو manager میرم می بینم فقط بقل بعضی از برنامه ها ایکون مموری کارت هست(بقل بقیه ایکون تلفن )تازه مجموعه اونام میشه 2 مگ و هیچ گونه عکس یا mp3یا ویدیویی رو درایو c ندارم ؛ نمی دونم چیکار کنم چجوری بقیه تا 20 30 تا برنامه می تونن نصب کنن؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
يادش بخير
يك توي تاكسي نشسته بودم و يه سوييشرت تنم بود. از تاكسي پياده شدم. چند قدم ورداشتم دستم كردم تو جيبم. اما پشيمون شدم كه چرا دست كردم تو جيبم. آخه گوشيم از جيبم افتاده بود و .....
سريع رفتم خونه و به گوشيم زنگ زدم. اما طرف گوشي رو ورنداشت بعد از چند دقيقه هم گوشي رو خاموش كرد. من هم ناراحت بودم از اينكه طرف ميخواد گوشي رو كش بره. تا يك ساعت مدام داشتم تماس ميگرفتم كه اگه گوشي رو روشن كرد من باهاش صحبت كنم. اما فورا چيزي به خاطرم رسيد كه خوشحالم كرد و اون اينكه او طرف ديگه نميتونه با سيم كارت من تماس بگيره چون واسه سيم كارت كد گذاشته بودم و اگه دوباره بخواد روشن كنه كد رو بايد وارد كنه.
به هر حال خاطره اي بود كه اگه سال ديگه تو دانشگاه موضوع انشا "تابستان خود را چگونه گذرانده ايد: مطرح شد من اين رو بنويسم. اما ربط اين موضوع به اين تاپيك اينه كه گوشي من زيمنس بود. يادش بخير كه چه حالي بهمون نداد و چه اذيت هايي نكرد. چه آهنگهايي که تو پیست باهاش گوش نمیکردیم. چه بسیار روزهایی که گوشی رو درمیاردم و میدیدم ه زده Error simcard و من با یک بار خاموش و روشن کردم و شاید هم تکان دادن سیم کارت مشکل رو حل میکردم.
اما دوستان در کل من این گوشی رو خیلی دوست دارم و به زودی هم میرم شکایت کنم تا دزدش پیدا بشه. واقعا امکانات فوق العاده ای داره. هرچند که الان گوشی های جدیدتر و با امکانات به مراتب بیشتری وارد بازار شده اما در کل خیلی دوستش دارم. نکته دیگه اینه که آمار بسیار بالایی در خرابی داره. ولی باز........
یه دمو هم واسه موقعی که گوشی روشن میشه ساخته بودم که خیلی قشنگ شده بود.
راستی اگه دوربین دیجیتالی داشته باشین که خروجی ایردا داشته باشه میتونین مستفیما عکسها رو بین گوشی و دوربین ردوبدل کنین. همچنین برای ریختن فایل روی گوشی میتونین از نوت بوکهایی که ایردا دارن استفاده کنین.
در کل من دوسش دارم.
حالا یه چیزی خارج از بحث بگم که یه ذره بخندین.
من در حال حاظر از Alcatel Club db استفاده میکنم. حتما بارها این متن رو که "خیلی بزرگه همیشه از شلوارم میزنه بیرون روم نمیشه درش بیارم و .... " رو شنیدین. باید بگم که این مطلب در مورد من صدق میکنه. یه بار گوشی از دستم افتاد دیگه روشن نشد. بازش کردم و یه ذره با مدارهاش ور رفتم و دوباره سر هم کردم اما بازم درست نشد. یه فکری به ذهنم رسید که مطمئن بودم عملیه و جواب میده. گوشی رو از فاصله 2 متری ول کردم رو زمین. ورداشتمش رو روشنش کردم. با کمال خوشحالی از اینکه میتونم این قضیه رو به صورت یک جک واسه دوستام تعریف کنم شاهد روشن شدن گوشی بودم.
این داستان رو توی تاپیک "جک جک" قید کنین. ;)
موفق باشید

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از athar :
يادش بخير
يك توي تاكسي نشسته بودم و يه سوييشرت تنم بود. از تاكسي پياده شدم. چند قدم ورداشتم دستم كردم تو جيبم. اما پشيمون شدم كه چرا دست كردم تو جيبم. آخه گوشيم از جيبم افتاده بود و .....
سريع رفتم خونه و به گوشيم زنگ زدم. اما طرف گوشي رو ورنداشت بعد از چند دقيقه هم گوشي رو خاموش كرد. من هم ناراحت بودم از اينكه طرف ميخواد گوشي رو كش بره. تا يك ساعت مدام داشتم تماس ميگرفتم كه اگه گوشي رو روشن كرد من باهاش صحبت كنم. اما فورا چيزي به خاطرم رسيد كه خوشحالم كرد و اون اينكه او طرف ديگه نميتونه با سيم كارت من تماس بگيره چون واسه سيم كارت كد گذاشته بودم و اگه دوباره بخواد روشن كنه كد رو بايد وارد كنه.
به هر حال خاطره اي بود كه اگه سال ديگه تو دانشگاه موضوع انشا "تابستان خود را چگونه گذرانده ايد: مطرح شد من اين رو بنويسم. اما ربط اين موضوع به اين تاپيك اينه كه گوشي من زيمنس بود. يادش بخير كه چه حالي بهمون نداد و چه اذيت هايي نكرد. چه آهنگهايي که تو پیست باهاش گوش نمیکردیم. چه بسیار روزهایی که گوشی رو درمیاردم و میدیدم ه زده Error simcard و من با یک بار خاموش و روشن کردم و شاید هم تکان دادن سیم کارت مشکل رو حل میکردم.
اما دوستان در کل من این گوشی رو خیلی دوست دارم و به زودی هم میرم شکایت کنم تا دزدش پیدا بشه. واقعا امکانات فوق العاده ای داره. هرچند که الان گوشی های جدیدتر و با امکانات به مراتب بیشتری وارد بازار شده اما در کل خیلی دوستش دارم. نکته دیگه اینه که آمار بسیار بالایی در خرابی داره. ولی باز........
یه دمو هم واسه موقعی که گوشی روشن میشه ساخته بودم که خیلی قشنگ شده بود.
راستی اگه دوربین دیجیتالی داشته باشین که خروجی ایردا داشته باشه میتونین مستفیما عکسها رو بین گوشی و دوربین ردوبدل کنین. همچنین برای ریختن فایل روی گوشی میتونین از نوت بوکهایی که ایردا دارن استفاده کنین.
در کل من دوسش دارم.
حالا یه چیزی خارج از بحث بگم که یه ذره بخندین.
من در حال حاظر از Alcatel Club db استفاده میکنم. حتما بارها این متن رو که "خیلی بزرگه همیشه از شلوارم میزنه بیرون روم نمیشه درش بیارم و .... " رو شنیدین. باید بگم که این مطلب در مورد من صدق میکنه. یه بار گوشی از دستم افتاد دیگه روشن نشد. بازش کردم و یه ذره با مدارهاش ور رفتم و دوباره سر هم کردم اما بازم درست نشد. یه فکری به ذهنم رسید که مطمئن بودم عملیه و جواب میده. گوشی رو از فاصله 2 متری ول کردم رو زمین. ورداشتمش رو روشنش کردم. با کمال خوشحالی از اینکه میتونم این قضیه رو به صورت یک جک واسه دوستام تعریف کنم شاهد روشن شدن گوشی بودم.
این داستان رو توی تاپیک "جک جک" قید کنین. ;)
موفق باشید

:) :) :)
اطهر جان خيلي خوشحالم كه شما اينقد با فهم و كمالاتي :) و به انجمن طرفداران زيمنس خوش اومدي :) :)
من هم اينقذه اين گوشيمو گم كردم ولي باز خودش عين كفش هاي بابا نوروز پيداش شده
حتي يه دفعه سر ميرداماد از ماشين پياده شدم از كيفم افتاده بود كلي اين ور اون ور رفتم بعد ديدم در كيفم بازه و گوشي نيست خلاصه مسير رو برگشتم ديدم همون جا كنار خيابون افتاده از دور هم برق ميزنه تو نور ولي اين همه آدم رد ميشن عين كورا و نديدنش ! اينقذه من خوشحال شدم هنوز يادم ميفته كلي حال ميكنم چطور كسي گوشي رو نديده بود و ملت حواسشون اونجا نبوده ! :) :) :) :happy: آخي ي ي me اينقذه خوش شانس :happy: :cool:

راستي اميدوارم گوشيت هرچه زودتر پيدا بشه يا مدل بالاترش رو بخري ايشال لاه يك خوبشو بهت كادو بدن :)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آزاليا خانوم )me( عزیز از لطفت ممنونم
از این که اسم من رو هم درست تلفظ کردین هم خوشحالم. (یعنی الان واقعا یک آدم خوشحالم lol)
آره اين زیمنس واقعا باحاله. من الان 2ماه میشه که گمش کردم اما هنوز واسه شکایت نرفتم دنبالش. همین روزا میرم. کاش من هم مثل تو (یه ذره بیشتر) خوش شانس بودم و توی اون لحظه سر میرداماد بودم............. ;)
از امیدواری شما ممنونم و منم امیدوارم که پیدا نشه (که یکی بالاتر رو بخرم). در مورد اینکه کادو بدن هم....... چی بگم آخه....... اوکی من زود نامزد میکنم که اونوقت...... :blush: (صاحب یه گوشی باحالتر بشم)
راستی اگه دوستان در مورد زیمنس )SL45( سوالی دارن بپرسن خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد اينكه اون گوشي رو كسي برنداشته از قديم گفتن مال بد بيخ ريش صاحبش :lol: :lol: :lol: آخه زيمنس ارزش ورداشتنو نداره :lol: :lol: حالا اگه اون نوكيا بود مخصوصا 6230 .....خين وخين ريزي ميشد براي ورداشتن :happy: :p :lol:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از athar :
آزاليا خانوم )me( عزیز از لطفت ممنونم
از این که اسم من رو هم درست تلفظ کردین هم خوشحالم. (یعنی الان واقعا یک آدم خوشحالم lol)
آره اين زیمنس واقعا باحاله. من الان 2ماه میشه که گمش کردم اما هنوز واسه شکایت نرفتم دنبالش. همین روزا میرم. کاش من هم مثل تو (یه ذره بیشتر) خوش شانس بودم و توی اون لحظه سر میرداماد بودم............. ;)
از امیدواری شما ممنونم و منم امیدوارم که پیدا نشه (که یکی بالاتر رو بخرم). در مورد اینکه کادو بدن هم....... چی بگم آخه....... اوکی من زود نامزد میکنم که اونوقت...... :blush: (صاحب یه گوشی باحالتر بشم)
راستی اگه دوستان در مورد زیمنس )SL45( سوالی دارن بپرسن خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

:) :) :) :) :)
سر ميرداماد ميخواستين گوشيه منو بردارين ؟ آه من ميگرفتتون ها ;)
:rolleyes: :happy:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از cesoot :
در مورد اينكه اون گوشي رو كسي برنداشته از قديم گفتن مال بد بيخ ريش صاحبش :lol: :lol: :lol: آخه زيمنس ارزش ورداشتنو نداره :lol: :lol: حالا اگه اون نوكيا بود مخصوصا 6230 .....خين وخين ريزي ميشد براي ورداشتن :happy: :p :lol:

اولن كه بازم ميگم ! فوزوول بي ادبيات :mad: بدو برو در خونه خونتون سوت بزن - اين انجمن تيريپ فراماسونري يه ها بعد اگه از صفحه روزگار محو شدي مامانت اينا نگن چي شدي ؟
دومن كه سر ميرداماد كله ها ! تنها جايي رو كه نگاه نميكنن رو زمين هست ! و من شانس آوردم گوشيه تو خاك سفيد!! نيفتاده بود مثلا !
سومن هم نداره
چهارمن بنده همه جور گوشي داشتم ولي زيمنس :) رو اصلا دوست دارم بطور كلي! بنابراين پزوو نباش :f34r:
پنجمن هم ديگه اين ورا نياي ها اون ورا برو :mad: :mad: :mad: ( نترسيدي بگو پياز داغش زياد تر بشه )

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من يه سوال دارم
اونم اينكه :
تو ميدوني گوشي من كه توي زلزله بم دزديدنش الان دست كدوم پدرسوخته داره حروم ميشه؟؟؟؟؟؟؟ :( :blink:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
بحريني جان
شما ميتوني بري شكايت كني. مخابرات ميتونه گوشي شما رو حتي اگه سيم كارت يه نفر ديگه توش باشه براتون پيدا كنه. فقط تاكيد ميكنم كه بايد توي اون گوشي يه سيم كارت باشه. جعبه گوشي رو به مخابرات ببرين. اونا ميگن كه مراحل شكايت چجوري هست. روش كار هم به اين شكل هست كه روي جعبه گوشي شما يك شماره سريال كه فقط مربوط به شما هست نوشته شده. مخابرات ميتونه با فرستادن يك پيام به اين شماره سريال گوشي شما رو رديابي كنه و در انتها شماره تلفن سيم كارتي كه توي گوشي شما هست رو پيدا كنه. بعد با اون گوشي تماس ميگيره و ميگه كه گوشي شما دزدي هست و لطفا تحويل بدين. اگه هم تحويل نده ميتونن سيم كارت رو بسوزونن يا .......
در ضمن يه خواهشي از بقيه دوستان داشتم و اون اينكه جاي بحث ها و شوخي هاي بي مورد كه هيچ ربطي به موضوع تاپيك نداره توي قسمت "گفتگوي آزاد" هست و اگه براتون مقدور هست هر حرفي يا هر شوخي كه ميكنين مربوط به موبايل باشه. و مثلا نيايين نگين كه "من يه سوال دارم
اونم اينكه :
تو ميدوني گوشي من كه توي زلزله بم دزديدنش الان دست كدوم پدرسوخته داره حروم ميشه؟؟؟؟؟؟؟"
;)
شوخي كردم .......
در ضمن آزاليا شما اين متن رو نخون چون اگه اون روز من سر ميرداماد بودم ميتونستي رد من رو بگيري و ..... ;)
موفق باشيد

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا گفت سوال نگفت علم غيب كه :blink:
بعدشم اين مرد جماعت همينه :f34r: هميشه وسائلشون گم و گور و دزديده ميشه يا 2 روزه خراب ميشه !! :rolleyes:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از athar :
بحريني جان
شما ميتوني بري شكايت كني. مخابرات ميتونه گوشي شما رو حتي اگه سيم كارت يه نفر ديگه توش باشه براتون پيدا كنه. فقط تاكيد ميكنم كه بايد توي اون گوشي يه سيم كارت باشه. جعبه گوشي رو به مخابرات ببرين. اونا ميگن كه مراحل شكايت چجوري هست. روش كار هم به اين شكل هست كه روي جعبه گوشي شما يك شماره سريال كه فقط مربوط به شما هست نوشته شده. مخابرات ميتونه با فرستادن يك پيام به اين شماره سريال گوشي شما رو رديابي كنه و در انتها شماره تلفن سيم كارتي كه توي گوشي شما هست رو پيدا كنه. بعد با اون گوشي تماس ميگيره و ميگه كه گوشي شما دزدي هست و لطفا تحويل بدين. اگه هم تحويل نده ميتونن سيم كارت رو بسوزونن يا .......
در ضمن يه خواهشي از بقيه دوستان داشتم و اون اينكه جاي بحث ها و شوخي هاي بي مورد كه هيچ ربطي به موضوع تاپيك نداره توي قسمت "گفتگوي آزاد" هست و اگه براتون مقدور هست هر حرفي يا هر شوخي كه ميكنين مربوط به موبايل باشه. و مثلا نيايين نگين كه "من يه سوال دارم
اونم اينكه :
تو ميدوني گوشي من كه توي زلزله بم دزديدنش الان دست كدوم پدرسوخته داره حروم ميشه؟؟؟؟؟؟؟"
;)
شوخي كردم .......
در ضمن آزاليا شما اين متن رو نخون چون اگه اون روز من سر ميرداماد بودم ميتونستي رد من رو بگيري و ..... ;)
موفق باشيد
جداي از شوخي
همه اون مراحل رو 3 ار متوالي طي كردم
به نتيجه نرسيدم

رهرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... كافيه فايل مورد نظر رو توي اين آدرس بريزينE:\sounds\Digital بعد هم كه توي پروفايل دلخواهتون Personalise رو ميزنين بعد توي Ringtone اون فايل رو انتخاب ميكنين... تموم شد. ;)

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال دوم منو كسي جواب نميده؟

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
بريد زيمنس هاتونو بفروشيد.
چند ريال ناقابل هم از بابا جون....
سوني اريكسون p910 بخرين!!!! :cool: ;)