• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از robertbobmorane :
.برنامه خواستين يا زنگ بهم بگين براتون ميزادم.

سلام.
گوشن من هم تقريبا مسل مال شماست.
غير از باري هاي جاوا واسش برنامه چي داري؟؟

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از robertbobmorane :
.برنامه خواستين يا زنگ بهم بگين براتون ميزادم.

سلام.
گوشن من هم تقريبا مثل مال شماست.
غير از باري هاي جاوا واسش برنامه چي داري؟؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان میشه چندتا مدل خوب زیمنس رو با قیمتهاش بهم بگین ؟

goshnehhhhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موبايل فقط sony eicsson ;)

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از goshnehhhhh :
موبايل فقط sony eicsson ;)

دقيقا درسته منم ميگم موبايل فقط سوني اريكسون :blink: البته بعد از زيمنس ;)

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
دقيقا درسته منم ميگم موبايل فقط سوني اريكسون :blink: البته بعد از زيمنس ;)

تائيد ميشه :rolleyes:
دومن همه دوست جان هايي كه جديدا عضو شدن بسيار استقبال ميشه ازشون
:santa: :snitch: :fez: :guitar: :party: :king:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بدينوسيله درگذشت شركت زيمنس را خدمت تمامي عزيزان در اين انجمن تسليت عرض نموده بقاي عمر نوكيا را از خداوند متعال خواهانم .
دوسدار شما سه سوت :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سه سوت جان مگه شما به تولد دوباره معتقد نيستي ؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
بدينوسيله درگذشت شركت زيمنس را خدمت تمامي عزيزان در اين انجمن تسليت عرض نموده بقاي عمر نوكيا را از خداوند متعال خواهانم .

بنده هم به نوبه خود شفاي عاجل جنابعالي را از درگاه خداوند منان خواستارم.ضمن اينكه توصيه ميكنم هميشه در خونه خودتون بازي كنيد.
خداوندا همه بي سرپناهان را انجمن ده.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :

بنده هم به نوبه خود و از طرف انجمن شفاي عاجل برخي از دوستان نوكيايي را از درگاه خداوند منان خواستارم.ضمن اينكه توصيه ميكنم هميشه در خونه خودتون بازي كنيد.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما آخر سر نفهميديم شما انجمن طرفداران زيمنس هستين يا انجمن مخالفان غير زيمنس .... نگين كه اين دو تا يكي هستن چون خيلي فرق دارن... آدم بزنه توي سر بقيه كه خودش ببره بالا ؟؟؟

تجربه ثابت كرده كه كمپاني هايي كه از شير مرغ تا جون آدميزاد توليد ميكنن بالاخره در يكي از زمينه هاي توليديشون شكست ميخورن... مثل زيمنس در توليد گوشي موبايل... همه چي توليد ميكنه !!! آخه اجاق گاز و گوشي موبايل چه ربطي به هم دارن ؟؟؟؟ من خودم وقتي مارك اجاق گازم زيمنس باشه حاضر نيستم مارك گوشيم هم زيمنس باشه !!!

من 1000 بار هم گفتم خيلي زيمنس رو قبول دارم.. اما همه داريم ميبينيم كه يك جورايي شكست خورده و كم آورده... البته در اين زمينه... حتما يك دليلي داشته ديگه... و گرنه بيخودي كه ادغام نميشن... laptop هم همين شد ديگه... fujitsu با siemens ادغام شد... البته بعد از ادغام هم اونطوري كه ميبايست نشد.... حالا شما چرا خودتونو ناراحت ميكنين...

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
بنده هم به نوبه خود و از طرف انجمن شفاي عاجل برخي از دوستان نوكيايي را از درگاه خداوند منان خواستارم.ضمن اينكه توصيه ميكنم هميشه در خونه خودتون بازي كنيد.

تاييد ! ( كپي رايتد ! بحريني پوارو )
تكبير !!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahdeen :
ما آخر سر نفهميديم شما انجمن طرفداران زيمنس هستين يا انجمن مخالفان غير زيمنس .... نگين كه اين دو تا يكي هستن چون خيلي فرق دارن... آدم بزنه توي سر بقيه كه خودش ببره بالا ؟؟؟

تجربه ثابت كرده كه كمپاني هايي كه از شير مرغ تا جون آدميزاد توليد ميكنن بالاخره در يكي از زمينه هاي توليديشون شكست ميخورن... مثل زيمنس در توليد گوشي موبايل... همه چي توليد ميكنه !!! آخه اجاق گاز و گوشي موبايل چه ربطي به هم دارن ؟؟؟؟ من خودم وقتي مارك اجاق گازم زيمنس باشه حاضر نيستم مارك گوشيم هم زيمنس باشه !!!

من 1000 بار هم گفتم خيلي زيمنس رو قبول دارم.. اما همه داريم ميبينيم كه يك جورايي شكست خورده و كم آورده... البته در اين زمينه... حتما يك دليلي داشته ديگه... و گرنه بيخودي كه ادغام نميشن... laptop هم همين شد ديگه... fujitsu با siemens ادغام شد... البته بعد از ادغام هم اونطوري كه ميبايست نشد.... حالا شما چرا خودتونو ناراحت ميكنين...

ببين دوست عزيز ! :)
شما انجمن فراماسونري به گوشتون خورده ؟! :f34r:
يه وقتايي آدم حال ميكنه رو يه مسايلي تعصب داشته باشه وتا پاي جان مخالفانش رو به بازي كردن در خونه خودشون تشويق كنه !
به همين سيمپلي !

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :

عاقله مرد جان
شما لطف كننين يه نگاه به پستهاي قبل بندازيد تا متوجه بشين به قول شما غير زيمنسيها حركتهاي تحريك آميز تو اين انجمن انجام ميدن.ما كه كار خودمون رو ميكنيم.
بعدشم اگه زيمنس از شير مرغ تا جون آدميزاد توليد ميكنه توانش رو داره.من خودم حاضرم تمام وسائل خونم زيمنس باشه و اصلا چه اشكالي داره كه مارك گوشي با مارك مثلا اجاق گاز يكي باشه ؟ كلاس موبايل مياد پايين يا اينكه تو كار اجاق گاز اختلال پيش مياد؟ هدف داشتن جنس خوبه حالا همه اجناس از يه شركت باشه.
شما هم زياد جوش شكست خوردن زيمنس در زمينه موبايل رو نخور .اون راه خودشو با موفقيت ادامه ميده و نيازي هم به تجزيه و تحليلهاي بنده و شما نداره.

AntiGirls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه زیمنس هم شد گوشی من میرم گوشی تبرک میخرم زیمنس نمیخرم
78.gif

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
hich vaght edgham shodan do sherkat neshaneh var shekastegi oon sher kat ha nist baraye kam kardane hazineha ke baese sood dehi bishtar mishavad ast

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Arco :
hich vaght edgham shodan do sherkat neshaneh var shekastegi oon sher kat ha nist baraye kam kardane hazineha ke baese sood dehi bishtar mishavad ast

بله بله... دوست عزيز كسي نگفت ورشكستگي !!!!!.. ورشكستگي با سود ندادن يك محصول خاص فرق ميكنه... اون همه توليد داره.. وسايل مختلف هم توليد ميكنه... فقط در زمينه موبايل اونجوري كه بايد سود نميده !!!! يعني اونقدي كه لازم هست فروش نداره .... و گرنه مريض نيستن كه سودشونو با يكي ديگه شريك شن !!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
pinacle: من تجزيه تحليل ام رو انجام ميدم... زيمنس احتياج نداره... ولي اگه مشكلي نداشت الان وضعش اين نبود... در ضمن.. منكه خودم گفتم از زيمنس خوشم مياد و حتي بيشتر از نوكيا و SE ولي دارم ميگم كه با قبول كردن حقيقت سوژه دست اين رقباتون نديدن !!!! من ميدونم نوكيا جواته و همه حرفهاي شما رو درك ميكنم :D اما دارم نقطه ضعفها رو ميگم... پس فردا گوشي هاي زيمنس به سرنوشت گوشي هاي سوني دچار ميشن... به هر حال سوني سونيه... باز دوباره داره مثل اون بحث pocket pc ميشه ها.. هي هر چي من ميگم... يا مياي حرف خودمو بهم برميگردوني يا اينكه ميگي منتظر ميمونيم همه چي درست ميشه !!!!!! اين كه نشد جواب پست من !!!!

Azalia: شما هم لا اقل روي يه چيزي تعصب داشته باش كه نقطه ضعف نداشته باشه... تعصب هم اصولا چيزه بيخوديه سيستر. چون چشم آدم رو كور ميكنه و آدم ديگه حقايق رو نميبينه... همين ميشه كه نوكيايي هاي جوات ميان مسخرتون ميكنن ديگه... من اين جا به فراماسونريو مافيا و اين چيزا كار ندارم و نقش قاضي رو بازي ميكنم !!!

حالا ما هر چي بگيم يه اشكالي در كار بوده شما ها قبول نكنين و متعصبانه اون هم اون فقط به خاطر گوشي هاتون قضاوت كنين... والا تا خوب ميخرن بريد بفروشيد !!!!! من گوشيم نه نوكياست نه زيمنس.. خداوكيلي هر كي هر ايراد فني بگيره از گوشيم ناراحت كه نميشم خوشحال هم ميشم... مثل اون بچه هايي كه باباشون زانتيا خريده بعدش فكر ميكنن زانتيا آخر ماشين هاي دنياست نباشين...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
[
Azalia: شما هم لا اقل روي يه چيزي تعصب داشته باش كه نقطه ضعف نداشته باشه...

مگه چیز بدون نقطه ضعف هم پيدا ميشه؟ :blink: :blink:
حتما اين جماعت اون چيزايي رو كه شما ميگين نقطه ضغف . براشون ضعف نيست . اگه اينطور بود كه همه يه گوشي ميخريدن!!
حلا ايناش اصلا به من چه!!!!!!!!!!!!(بزنین تو سر هم!! :p ) اينا برا خودشون يه گروپ زدن شما اصلا چي كار دارين؟
من فعلا گوشيم siemens هست ولی تعصبی ندارم :rolleyes:

بالا