• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
pinacle: من تجزيه تحليل ام رو انجام ميدم... زيمنس احتياج نداره... ولي اگه مشكلي نداشت الان وضعش اين نبود... در ضمن.. منكه خودم گفتم از زيمنس خوشم مياد و حتي بيشتر از نوكيا و SE ولي دارم ميگم كه با قبول كردن حقيقت سوژه دست اين رقباتون نديدن !!!! من ميدونم نوكيا جواته و همه حرفهاي شما رو درك ميكنم :D اما دارم نقطه ضعفها رو ميگم... پس فردا گوشي هاي زيمنس به سرنوشت گوشي هاي سوني دچار ميشن... به هر حال سوني سونيه... باز دوباره داره مثل اون بحث pocket pc ميشه ها.. هي هر چي من ميگم... يا مياي حرف خودمو بهم برميگردوني يا اينكه ميگي منتظر ميمونيم همه چي درست ميشه !!!!!! اين كه نشد جواب پست من !!!!...

دوست عزيز شما تحليلت رو انجام بده ولي همش نيمه خالي ليوان رو نبين شما فقط نقطه ضعفهارو بيان ميكنين.شما دقيقا قضيه هي هر چي من ميگم رو دارين پياده ميكنين و هر جا صحبت از زيمنس ميشه او نو شكست خورده معرفي ميكنيد.
دوست عزيز من حرف شما رو به خودتون بر نمي گردونم و فقط خط به خط پست شما رو ميخونم و به اون جواب ميدم.و اصلا شما تو پست قبلي چه نكته يا سوالي مطرح كردين كه من يا افراد ديگه به اون جواب بديم ؟ نكنه انتظار دارين بعد از پست شما صد در صد همه حرفهاي شما رو قبول كنند و براتون تاييديه بفرستن؟
من هيچ وقت نگفتم كه منتظر ميمونيم همه چي درست ميشه !!!!!! بلكه ميگم گذشت زمان همه چيز رو مشخص خواهد كرد.شما تو اين جمله ايرادي ميبينيد؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا من هر جا ميرم ميگم اينقدر متعصب نباشين ..فقط همين !!!! توي فروم عكاسي ديجيتال هم با يك بنده خدايي بحث شد سر sony !!!! آخر سر هم تاپيك بسته شد... ميتونين برين بخونين... من همه حرفم اين بود كه با اين تعصب هاتون جلوي ديد فني خودتون رو نگيرين !!!! اين تعصب ها فقط باعث ميشن آدم حقايق رو درك نكنه و قدرت تشخيص و انتخاب درست و تجزيه تحليل رو از آدم ميگيره.... همين ميشه كه شما در مياي به من ميگي احتياجي به تجزيه تحليل شما نيست !!!!!!!! يا اينكه مثلا دائما ميگي گذشت زمان همه چيز رو مشخص ميكنه !! اين يك جورايي كنايه از چيه ؟؟؟ يعني اينكه ما ساكت شيم تا تعصبات شما جريحه دار نشن ؟؟؟؟

اونجا هم گفتم كه قبول كردن اشكالات اون چيزايي كه ما بهشون علاقه داريم نشون دهنده بلوغ فكري هست... من كه كاري ندارم شما از چه brand هايي خوشت مياد... منظورم اين بود كه نذارين اين تعصب ها چشم هاتون رو ببنده... گوشي موبايل مهم نيست...
اگه نخوندين اين تاپيك رو حتما بخونين و ببينين طرز فكر آدم هاي متعصب روhttp://forum.persiantools.com/t17661.html

و بعد يكي از دوستان متخصص جواب همه اون حرف ها رو كامل داد در اين قسمت پست شماره 7
http://forum.persiantools.com/t17626.html

اين پست شماره 7 رو حتما بخونين چون اطلاعات خوبي داره...

تعصب ها رو بريزين دور... از ما خداحافظ... خواستم ببينم در اين به اصطلاح انجمن هم اوضاع همينه ؟؟؟ و متوجه شدم...

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولن دوست جان چرا قهر ميكني :blink:
دومن ما تعصبي نداريم ! ولي شما هم به سر در اين تاپيك يك نگاهي بكن ;)
سومن هم نداره :cool:
چهارمن اينكه يك موضوع فان رو نبايد به جروبحث تبديل كرد اصلا گور پدر هرچي زيمنس و "نوكيا و كتلت و بريتني اسپيرز "! ! و سوني و ورساچي ! كه شما بخواي ناراحن بشي ( تيريپ مرام ! ) :)

اينجا به سيمپلي ! هرچه تمام تر! فقط يك انجمن طرفداران يك موضوعي هست و ما اينجا بحث مقايسه و ... نداريم ! در ضمن !!! شما هم اگه دوست داشتي عضو شي زودتر اقدام كن چون احتمالا از فوريه 2008 ديگه عضو جديد نميگيريم

همين . :) :)

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Azalia :
اولن دوست جان چرا قهر ميكني :blink:
دومن ما تعصبي نداريم ! ولي شما هم به سر در اين تاپيك يك نگاهي بكن ;)
سومن هم نداره :cool:
چهارمن اينكه يك موضوع فان رو نبايد به جروبحث تبديل كرد اصلا گور پدر هرچي زيمنس و "نوكيا و كتلت و بريتني اسپيرز "! ! و سوني و ورساچي ! كه شما بخواي ناراحن بشي ( تيريپ مرام ! ) :)

اينجا به سيمپلي ! هرچه تمام تر! فقط يك انجمن طرفداران يك موضوعي هست و ما اينجا بحث مقايسه و ... نداريم ! در ضمن !!! شما هم اگه دوست داشتي عضو شي زودتر اقدام كن چون احتمالا از فوريه 2008 ديگه عضو جديد نميگيريم

همين . :) :)

:lol: من قهر نكردم !!!! من هم اولش فكر كردم فان هست... بعدش ديدم نات دت ماچ فانه... و انگار متعصب بازيه اينجا هم. و چون دشمن تعصب هستم اومدم سر به سر متعصب ها بذارم....
من هم موافق گور به گور شدن همه شون هستم... بابا مرااااام كش كردي منو !!!! :blush:

من علاقه پيدا كردم به اين فينگيلش معكوس... انگليسي رو با حروف فارسي بنويسي هم حالي ميده ها

در مورد ثبت نام مگه نبايد حتما گوشيم زيمنس باشه ؟؟؟ نيستش كه !!! فقط با sx66 زيمنس دوقلو هست ...اجاق گازمون زيمنس باشه قبوله ؟؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
بابا من هر جا ميرم ميگم اينقدر متعصب نباشين ..فقط همين !!!! توي فروم عكاسي ديجيتال هم با يك بنده خدايي بحث شد سر sony !!!! آخر سر هم تاپيك بسته شد... ميتونين برين بخونين... من همه حرفم اين بود كه با اين تعصب هاتون جلوي ديد فني خودتون رو نگيرين !!!! اين تعصب ها فقط باعث ميشن آدم حقايق رو درك نكنه و قدرت تشخيص و انتخاب درست و تجزيه تحليل رو از آدم ميگيره.... همين ميشه كه شما در مياي به من ميگي احتياجي به تجزيه تحليل شما نيست !!!!!!!! يا اينكه مثلا دائما ميگي گذشت زمان همه چيز رو مشخص ميكنه !! اين يك جورايي كنايه از چيه ؟؟؟ يعني اينكه ما ساكت شيم تا تعصبات شما جريحه دار نشن ؟؟؟؟

اونجا هم گفتم كه قبول كردن اشكالات اون چيزايي كه ما بهشون علاقه داريم نشون دهنده بلوغ فكري هست... من كه كاري ندارم شما از چه brand هايي خوشت مياد... منظورم اين بود كه نذارين اين تعصب ها چشم هاتون رو ببنده... گوشي موبايل مهم نيست...
اگه نخوندين اين تاپيك رو حتما بخونين و ببينين طرز فكر آدم هاي متعصب روhttp://forum.persiantools.com/t17661.html

و بعد يكي از دوستان متخصص جواب همه اون حرف ها رو كامل داد در اين قسمت پست شماره 7
http://forum.persiantools.com/t17626.html

اين پست شماره 7 رو حتما بخونين چون اطلاعات خوبي داره...

تعصب ها رو بريزين دور... از ما خداحافظ... خواستم ببينم در اين به اصطلاح انجمن هم اوضاع همينه ؟؟؟ و متوجه شدم...

اولا که من متعصب نیستم که تعصبم جریحه دارشه و دوما ببینم شما چه اشکالاتی (مخصوصا فنی) مطرح کردین که من قبول نکردم و بلوغ فکریم جریحه دار شده؟سوما بحث تعصب اصلا مطرح نيست و اين انجمن هم براي انتخاب چيزي بوجود نيومده كه تعصب نذاره كسي درست انتخاب كنه.همونطور كه مطرح شد موضوع اين انجمن فان هست و اگه به پستهاي قبلي نگاه بكنين كاملا قضايا به صورت فان مطرح شده نه چيز ديگه شما بحث رو جدي گرفتي.اگر من ميگم احتياج به تجزيه و تحليل من و شما نيست از روي تعصب نيست منظورم اينه كه زيمنس يا هر شركت ديگه اي تجزيه و تحليلهاي منو شما رو نميشنوه و كار خو دشو ميكنه و اگر ميگم گذشت زمان همه چيز رو مشخص ميكنه به اين خاطره كه من و شما كه توي دنياي شطرنج تجارت بازيكن نيستيم فقط تماشاگريم شايد بتونيم بازي رو درست يا غلط تحليل كنيم ولي در نهايت بازيكنها هستند كه حركت رو انجام ميدن پس بايد نشست وانتظار كشيد تا حركت بعدي رو ديد.در ضمن شما هم جمله هاي منو تكه تكه نكن تا حرفهاي من جنبه ديگري پيدا نكنه.یه نگاه به پستهاي قبلي بنداز ببين واقعا منظور من اين بوده كه شما ميگي يا چیز دیگه ایه.
آقا اصلا ولش کن این حرفها رو حوصلم سر رفت اصل حالت چطوره؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسي من خوبم تو چطوري ؟ كم پيدا شدي !!!! بيا بشينيم يك بحثي بكنيم راجع به زيمنس !!!!!! :lol: :lol: نظرت چيه ؟؟؟ :D :D

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون منم خوبم :D :D :D همه رقمه هستم در خدمتتون :lol: :upsided: :lol:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
-------------------------------

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Azalia :
1- آفرين
2- نه آقا هيشكي اينجا پرجيدس نيست شما هم بلاد خودتو كثيف نكن

3-

4- 5- اي فادر !!! كاري نكرديم كه ! – بعله خيلي خوبه ! شايد يك انجمن زده بشه براي طرفداراي فينگلش معكوس !
6- نه - اجاق گاز هم قبوله – فقط اينكه چند شعله هست ؟ ( ايمپورتنته ها ! )

فرست آو آل ... ثنك يو وري ماچ فور يور كايندنس...

با ايده استبليش تريد فينگليش معكوس هم كاملا موافقم... اينجوري پانچ محكمي هم بر ماوث آمريكاي جنايتخوار خواهد خورد.. چرا كه فكر نكنن ما كلماتمون رو با حروف اونا رايت ميكنيم... بلكه كلمات اونا با حروف ما نوشته ميشه.. :D
ساري كه داره از ديسكاشن اصلي خارج ميشه اين تاپيك..

درمورد اون ايمپورتنته بايد بگم كه 4 شعله داره... قبوله ؟؟؟؟؟؟ اصلا اينجا رئيس كيه ؟؟؟ ايت سيمز رئيس ندارين...

پليز پركتيس تو ايمپروو يور ريدينگ اسكيلز :p

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام منم siemens sx1 دارم كه خيلي هم راضي بودم ولي متاسفانه الان 2روز كه قلف شده و مستر كد مي خاد كسي ميتونه كمكم كنه؟ لطفا به اين ايدي پم بده[email protected]خيلي ممنون ميشم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزیز، درسته که شما گوشیت مشکل پیدا کرده و این شرایط قابل تحمل نیست، اما لطفن یه کم مراعات کن.
شما این مشکلت رو تقریبا توی تمام تاپیک هایی که اسم زیمنس توش بود مطرح کردی. توی این تاپیک هم که سئوالتون رو پرسیده بودین، جواب به طور کامل وجود داره. پس ازتون خواهش می کنم که این قضیه رو در همون تاپیک پیگیری کنید.

با عرض پوزش از تمام دوست داران و دوست نداران زیمنس.... :)

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
--------------------------------

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
---------------------------------

خوبی نکن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Azalia :
فرست آو آل ... يو آر ابسلوتلي ولكام ... :happy:
سكند آو آل ... تائيد ميشه ! :cool:
ترد آو آل : ن ! ترد آو آل ! :cool:
فورت آو آل : دنت وري ابات دت ... بعضا و گاها ! و مست آو د تايمز ... اين سيچواي شن در همه تاپيك ها ايجاد ميشه !
فيفت آو آل : ن پرابلم ... بله ايت سيمز .. بات ! .. مي !! از .. د .. استارتر آو ديس تاپيك .. واچينگ ! پيپل بي هي وي ير ! كرفولي ! :f34r:
6ث آو آل ! هم كه مالتيپلايد باي تري هستش .. تمپري ري لي ! نداريم ! :cool:
سونث ! آو آل : مي ! هر 4 تا اسكيلز ..مان !( ريدينگ و رايتيگ و اسپيكينگ و ليسنينگ ) ايمپروود شده هست و .ايت دازنت نيد..اني.. فردر .. اتنشن ... باي نا ! :happy:
:rolleyes: :rolleyes:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Azalia :
فرست آو آل ... يو آر ابسلوتلي ولكام ... :happy:
سكند آو آل ... تائيد ميشه ! :cool:
ترد آو آل : ن ! ترد آو آل ! :cool:
فورت آو آل : دنت وري ابات دت ... بعضا و گاها ! و مست آو د تايمز ... اين سيچواي شن در همه تاپيك ها ايجاد ميشه !
فيفت آو آل : ن پرابلم ... بله ايت سيمز .. بات ! .. مي !! از .. د .. استارتر آو ديس تاپيك .. واچينگ ! پيپل بي هي وي ير ! كرفولي ! :f34r:
6ث آو آل ! هم كه مالتيپلايد باي تري هستش .. تمپري ري لي ! نداريم ! :cool:
سونث ! آو آل : مي ! هر 4 تا اسكيلز ..مان !( ريدينگ و رايتيگ و اسپيكينگ و ليسنينگ ) ايمپروود شده هست و .ايت دازنت نيد..اني.. فردر .. اتنشن ... باي نا ! :happy:

آي ديدنت مين دت يو ماست ايمپروو يور اسكيلز... يو آر ا پروفسور اين ديس استاراكچر
آي واز تاكينگ تو اوري بادي !!!! آي مايسلف نيد تو امپروو ماي ريدينگ بيكاز آي اسپنت سورال سكندز تو ريد يور پستز اين ديس وي

اني وي... ثنك يو فر اكسپتينگ مي اين يور گروپ ... آي ام ا فيثفول زيمنس فن !!!! اسپيشيالي كوووكرز اند كيچن اپلاينسز...

پليز لت مي نو ايف آي هد اني گرامر پرابلمز...
آي واز پليزد ويث دت !!!! :lol: ايت واز فاني

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
ببينين من فكر كردم اينجا هم مثل فورامهاي تركيه يا ساير كشورا به من كمك مي كنن چون من تنها در مورد گوشي تو تاپيك ها نم گردم در مورد 100000000:دي تا چيز ديگه هم الاف هستم تو تاپيك ها
در ضمن از XPOLDعزيز به خاطر كمكش خيلي خيلي ممنون هستم و از اينكه وقتشو به من داده ولي دوست عزيز خودت يه نظري به حرف هايي كه گفتي بنداز ببين مني كه تازه اولين بارمه گوشي زيمنس گرفتم چطور مي تونم اين حرفاره حالي بشم :D ؟؟؟؟؟در ضمن مشكل من خيلي حاد تر از اين چيزا هستش كه شما فكر مي كنين
در هر حال من خيلي شرمنده هستم از اينكه تو همه تاپيك ها :D اين مورد رو گفتم چون خيلي واجب
ديگه بسته

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام 3 4 باره
راستي يادم رفت بپرسم كه آيا گوشي s55بلوتوث داره يا نه؟در ضمن كدوم مارك بلوتوث هندزفري بهتره؟؟؟ ممنون ميشم

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
------------------------------------

بالا