• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
ONLY NOKIA !!!!!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Azalia :
1- دي ير فرند جان ! ... ايتز وري نايس آو يو تو سي سو(س) ! :)

اكچوالي! :rolleyes:
آي گس يو جاست نيد سام ايمپروو منت ! اين ريدينگ ديز كايندا تكست ! نات نرمال وانز !! كاز..يو..آر..استاد!..يورسلف !

2- اين فكت !! ديس اينت
Ain’t!
ماي.. گروپ – ايتز.. انلي.. ساپوزد.. تو.. بي.. ا .. فن ..كاميونيتي..اند..ايت..بيلانگز..تو..آل
ناتينگ..مور!
ايتز..نات..ماي..فادر..لگسي ..ار..اني بادي..السز!!!! :blush:

4- ! هپ..يول..كيپ..يور..فيتفولنس..!!..از..آي..سد..بيفور..كيچن..اپلاينسز..آر..اكسپتد..از..ول.
.كانسيدرينگ..سام..ايمپورتنت..كانديشنز!! = يور..گاز!..ايز..كوالي فايد ! :happy:

5- ديگر!! اينكه!
آي..ريلي..تينك..يور..نات..سافرينگ!!!!..فرام..گرامتيك...پرابلمز!!
ول!...آي..مايت..سي ( كانفس ! ) .. يو..آر..پرابلم..فري..!!!!!!

6-!!!! آي ..ماي سلف..واز پليزد..ويت..دت..6ث..توو!!!! :rolleyes: :rolleyes:
اند! وري..ماچ..مور..پليزد ..ويت..يور..پلژر :happy:

3- ثنكس
3- واي دونت يو يوز 3رد ؟؟؟؟ واتز ثي پرابم ويث 3 ؟؟؟ آي لاو 3....
3- يور اواتار سيمز... ا .... ليتل .... اممم .... آي .. آي ... آى دونت نو ..وات تو say ... بات ايتس كول :p
3- يو... آر.. وري .. كايند... آيم سووووووووووو وري ماچ پليزد دت يو ور پليزد ويث ماي پلژر... ايتز سام كايندا ميوچوال پلژر.. يو نو :D ... سو... گو... آن

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
----------------------------------

PuMa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه اس ايكس 1 گرفتم. يكي از دلايل اصلي انتخابم هم چيزهايي بود كه اينجا خواندم. البته به اضافه يك هفته تحقيق توي سايت هاي مختلف و بعد دانلود 30 مگابايت برنامه و اطلاعات ديگه. هنوز نتونستم يه كامپيوتر وصلش كنم.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارك باشه :)
در مورد اتصال SX1 به كامپيوتر و احتمالا مشكل استفاده از بلوتوث به لينك زير يه سر بزن.
لینک

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
دوستان کسی ميدونه اين حفره ای که پشته siemens sx1

هست (اين وره دوربين ) برايه چيه ؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال داشتم .
ميخواستم ببينم براي آيكونهاي cx65 نمنه هست يعني ميشه آيكونهاش رو عوض كرد ؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
من يه سوال داشتم .
ميخواستم بدونم برا آيكونهاي cx65 تم وجود داره ؟
ممنون ميشم اگه بگيد .

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
تو لينكهاي زير هم روش كار رو گذاشتم و هم فايلهاي لازم رو.البته خودم اينكار رو نكردم.
روش کار
Icones
Open Disc for x65

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دمت گرم خيلي حال دادي مارو شرمنده كردي :blush:
فقط يه چيزي من اينو برا يه بنده خدايي ميخوام ميشه يه خورده روان و كامل شرح بدين كه چطوري ميشه اونها رو به جاي آيكونهاي فعلي cx65 گذاشت .
در ضمن اين مدل گوشي ميتونه فيلم رو از كامپيوتر بگيره و پخش كنه مثل k500 se كه فايل تصويري ميشه ريخت روش با فرمت 3GP و نگاه كرد . :blink:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از andromeda :
آقا دمت گرم خيلي حال دادي مارو شرمنده كردي :blush:
فقط يه چيزي من اينو برا يه بنده خدايي ميخوام ميشه يه خورده روان و كامل شرح بدين كه چطوري ميشه اونها رو به جاي آيكونهاي فعلي cx65 گذاشت .
در ضمن اين مدل گوشي ميتونه فيلم رو از كامپيوتر بگيره و پخش كنه مثل k500 se كه فايل تصويري ميشه ريخت روش با فرمت 3GP و نگاه كرد . :blink:

خواهش ميكنم دشمنت شرمنده باشه :)
اولش كه بايد ارتباط گوشي با كامپيوتر توسط نرم افزار Open Disc for x65 برقرار بشه حالا با كابل يا اينفرارد.علت استفاده از اين نرم افزار اينه كه ميتونه فولدر مخفي Config رو نشون بده تا شما بتوني به محتوياتش دسترسي پيدا بكنيد.بعد از انجام اين كار به فولدر Config/japp/FlexMenu رفته و از فايل main.fs يه بك آپ بگيريد تا بعدا بتونيد در صورت نياز ايكونهاي قبلي گوشي رو بر گردونيد.حالا بسته آيكون مورد نظرتون رو كه انتخاب كردين (با توجه به عكسهاي موجود) extract كرده و داخل فولدر Config/japp/FlexMenu بريزيد.حالا يكبار گوشي رو خاموش و روشن كرده تا ايكونهاي جديد جايگزين قديميها بشن.
اگر خواستيد آيكونهاي قبلي بر گردن كافي فايل main.fs رو سر جاش (Config/japp/FlexMenu ) كپي كنيد و گوشي رو خاموش و روشن كنيد.
من بازم ميگم كه اينكارو خودم انجام ندادم و فقط اطلاعات جمع آوري شده رو در اختيارتون گذاشتم.
در مورد پخش فايل تصويري cx65 فرمتهاي 3GPP, H263 رو ساپورت ميكنه پس شما ميتونيد فايلهارو به اين فرمتها تبديل كرده و تو گوشي مشاهده كنيد.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ايول خدا خير دنيا و آخرت بهت بده :blush:

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
اول سلام...
دوم اينكه من بايد بگم كه از طرفداران شديد زيمنس هستم..اصلا رو اين مارك تعصب دارم آقا...
به اون نوكيا دوست ها بايد بگم كه بريد جم كنيد خودتون را..با اون گوشي هاي كجو كولتون... وقتي نوكيا 3310 را داشت مي ساخت زيمنس sl45 را ساخته بود...دو تا گوشي كه اصلا قابل قياس نيستن... براي اولين بار زيمنس كارت هاي مولتي مديا خودش را كه اختراع خود زيمنس بود را در گوشي موبايل استفاده كرد و جزو شركت هايي بود كه براي اولين بار گوشي با قابليت پخش mp3 و memory slotو هم چنين امكان برنامه نويسي جاوا را در گوشي هايش قرار داد... محض اطلاع بايد بگم كه گوشي sl45i يك امكاني در بعضي از كشور ها داره كه وضعيت آب و هوا و هم چنين قابليت خواندن اتوماتيك ساعت رو از روي ساعت گرينويچ داره و خيلي امكانات ديگه...

در ضمن اوني كه ميگه زيمنس اجاق گاز هم مي زنه بايد بگه علاوه بر اينها زيمنس موتور هواپيما اير باس جديد را كه داره بويينگ رو ورشكست مي كنه مي زنه... ديگه چه برسه به اجاق گاز... لياقت استفاده از اجاق گاز زيمنس رو هر كسي نداره داداش...

بذاريد يك مطلب جالب بگم...سال 1375 شركت مخابرات ايران يك سري دستگاه براي سيستم موبايل ايران از دو كمپاني زيمنس و نوكيا خريداري نمود... حالا بعد از 9 سال گوشي هاي جديد نوكيا با سوييچ هاي ساخت خودش سازگاري ندارند و كار نمي كنند در حالي كه زيمنس قربونش برم با هر چي كه روز دنيا باشه كار مي كنه و هيچ مشكلي نداره..در ضمن اين مطلب در روزنامه عصر ارتباط روز 8 ثسبشدي 1383 چاپ شده..بريد بخونيد..

اين هم بگم كه زيمنس داره روي يك سيستم كار مي كنه كه گوشي هاي موبايل از طريق امواج مخابراتي شارژ شوند.. كه تا 3 سال ديگه به بازار مي آيد.... :rolleyes:

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shams03 :
دوستان کسی ميدونه اين حفره ای که پشته siemens sx1

هست (اين وره دوربين ) برايه چيه ؟

محل ارتبات با آنتن کار کيت هستش.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آلبالو جان دمت گرم :)
در ضمن آقا امكاني نيست كه بشه با اون mp3 روي اين cx65 ريخت .يه نرم افزاري چيزي اگه هست لطف كنيد بگيد به من . :blush:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از andromeda :
آلبالو جان دمت گرم :)
در ضمن آقا امكاني نيست كه بشه با اون mp3 روي اين cx65 ريخت .يه نرم افزاري چيزي اگه هست لطف كنيد بگيد به من . :blush:

CX65 قابليت پخشmp3 و نصب نرم افزار نداره ولي ميتونيد باتبديل فايلهاي mp3 به wav و ريختن اون تو گوشي اينكارو انجام بدين.

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
اول سلام به همه دوستان و طرفداران زيمنس
اول بايد بگه كه شرمنده..در مورد cx65 نمي تونم كمك كنم چون تا حالا باهاش كار نكردم...
يكه مطلب كه مي خواستم بگم اين بود كه 2 روز پيش مخ خالم رو زدم براش گوشي زيمنس cf62 خريدم.. آقايون بايد بگم كه عجب گوشي نازي بود... من فقط تو سايتش ديده بودمش.. ولي وقتي با هاش كار كردم كلي حاليدم...
يك گوشي به اين ك.چكي و تا شو با دو نمايشگر يكي رنگي و يك با نور آبي زمان مكالمه 5 ساعت و زمان انتظار 300 ساعت( البته تو ايران به خاطر نوع آنتن خيلي از اين زمان ها كم ميشه..ولي باز اي ول زيمنس) ... كيفيت مانيتور عالي بود.. در ضمن 7 عدد چراغ در لبه پايين گوشي جا گذاري شده بود كه بنا به افكتي كه بهش مي داديم عمل مي كردند.. مثلا ميشد مثل چرخ و فلك بچرخن..يا در جا بزنن :lol: :wacko:
خلاصه كلي با حال بود..سيستم voice اون خيلي عالي كار مي كرد و سريع... گوشي خيلي زيبايي هست ولي توصيه مي كنم پسر حا نخرن..آخه يه جورايي زنونه هست..با اون نور ها و لامپ هايي كه داره... در مورد امكاناتش هم بايد بگه كه بلوتوث و اينفرارد نداره.دوربين هم نداره... قيمتش هم 127000 تومان هست كه واسه يك گوشي كوچك ( واقعا كوچيك) زيبا با دو نمايشگر و از همه مهمتر زيمنس بسيار عاليه.. در مورد اين گوشي اگه سوالي هست در خدمتم!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اولی که خب Fake ـه. به درد تاپیک شایعات می خوره.
اما دومی Prototypeش ساخته شده ولی هنوز هیچ خبری از نتیجه تحقیقاتش بیرون درز نکرده. بعید نیست که پروژه
اش متوفق شده باشه. البته فبلا اینجا معرفی شده بود.
:cool:

بالا