طبق قرارداد تا 18 ماه آینده گوشی های تولید شده توسط این کمپانی با نام زیمنس و پس از اون به مدت 5 سال با نام BenQ-Siemens عرضه خواهد شد.
به نقل از robin hood :سلام
كسي در مورد cx70اطلاعاتي داره؟؟ :f34r:
به نقل از noisymind ::lol:
آقا ميخاي يه تاپيك بزنيم و كلي بد بگيم از sx1 :wacko:
حاجي مطمئن باش زيمنس هيچ وقت خز يا جوات نميشه sl45 رو خيلي ها خريدن ولي هندونه فروش سر كوچه يا قصاب محله هيچ وقت نخريد اس ايكس 1 هم همين طور ولي 6600 رو حتي صاحب دكه روزنامه فروشي هم خريده اون هم از 6630 كه بيشتر كپي گرفته شده از 3650 هستش تا گوشي جديد فقط يه كم!!! امكانات بيشتر دارهبه نقل از Pouria86 :سلام دوستان
در طي تماسي كه با دوستان در شركت زيمنس داشتم آنها براي جلوگيري از اين فاجعه راه مسالمت آميز را پيشنهاد دادند :blush:
يعني اينكه شفاف سازي را سر لوحه قرار دهيم
به طور مثال : برو بچ در شركت زيمنس به 6600 مي گن خزو شيش دو صفر
ما هم مي توانيم به جاي اس ايكس وان بگيم اس خز وان
توجه كنيد اين كار فقط و فقط براي جلوگيري از خريد افراد مي باشد و هيچ قصد توهيني به اس ايكس وان نمي باشد
فعلا برو بچ طرفدار باباي :happy:
نوشتن فارسي نه ولي مشاهده چرابه نقل از kamran1342 :سوالي داشتم كه ممنون ميشوم جواب من را بدهيد.آيا امكان مشاهده sms فارسی با sx1 وجود دارد و آیا امکان ارسال sms فارسی با آن وجود دارد یا خیر؟ لطفا اگر موارد فوق امکان دارد روش آن را نیز بیان کنید.
دوست عزيز ممكنه راهنمايي كني كه چگونه ميتوان sms فارسي را مشاهده نمود.به نقل از mozaso0 :نوشتن فارسي نه ولي مشاهده چرا
راستي از تعريفهاي خوب در مورد sx1 و جواد شدن خزوشيش دو صفر ما هم رفتيم و يه sx1 خريديم
عزيز جان من نگفتم چطور ميشه ديد در حال حاضر گوشيهايي مثل 6600 و sx1 به راحتي و بدون نصب هيچ نرم افزاري sms فارسي را نمايش ميدن من قبلا 6600 داشتم و كاملا نشون ميداد حتي اسمهاي دفتر چه تلفنم تو سيم كارتم كاملا فارسي بود كه نشون ميداد كه حالا 6600 رو فروختم و sx1 خريدم همينطوره .ميخوام بگم گه گوشي حالا از زبان فارسي پشتيباني ميكنن اما نميتونن بنويسنبه نقل از kamran1342 :دوست عزيز ممكنه راهنمايي كني كه چگونه ميتوان sms فارسي را مشاهده نمود.
من هم sx1 دارم ولي وقتي sms فارسي برام مياد اون رو مربع مربع نشون ميده.به نقل از mozaso0 :عزيز جان من نگفتم چطور ميشه ديد در حال حاضر گوشيهايي مثل 6600 و sx1 به راحتي و بدون نصب هيچ نرم افزاري sms فارسي را نمايش ميدن من قبلا 6600 داشتم و كاملا نشون ميداد حتي اسمهاي دفتر چه تلفنم تو سيم كارتم كاملا فارسي بود كه نشون ميداد كه حالا 6600 رو فروختم و sx1 خريدم همينطوره .ميخوام بگم گه گوشي حالا از زبان فارسي پشتيباني ميكنن اما نميتونن بنويسن