• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
اين SL75 واقعا زيباست , ايول زيمنس , صد حيف كه مموري اسلات نداره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
طبق قرارداد تا 18 ماه آینده گوشی های تولید شده توسط این کمپانی با نام زیمنس و پس از اون به مدت 5 سال با نام BenQ-Siemens عرضه خواهد شد.

.:. .:. .:.​

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
اقا كسي ميدونه الان قيمت..!!M75 چنده..!!؟

robin hood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
كسي در مورد cx70اطلاعاتي داره؟؟ :f34r:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و دوستاران زيمنس :
طبق آخرين اخبار و مشاهدات در سطح شهر تهران تعداد گوشي هاي SX1 موجود در بين مردم افزايش يافته البته هنوز موردي مبني بر مشاهده در دست قصاب و بقال و نونوا و ... به دست ما نرسيده ولي جهت جلوگيري از به وجود آمدن صحنه هاي دلخراش 6600 و ساير تا دير نشده و آن زمان فرا نرسيده كه ديگر رومان نشود گوشي را در بياوريم و به ناچار از هندسفري استفاده كنيم و خز نشدن گوشي به فكر يك چاره براي اين مشكل باشيد . :(

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
:D :lol:

آقا ميخاي يه تاپيك بزنيم و كلي بد بگيم از sx1 :D :wacko:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
:D :lol:

آقا ميخاي يه تاپيك بزنيم و كلي بد بگيم از sx1 :D :wacko:

آره :lol: :lol: :lol:
وقت هر كاري ميكنيم زود چون اگه كار از كار بگذره ديگه نميشه كاريش كرد :lol: :lol: داري ميبينه كه ;)

Pouria86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

در طي تماسي كه با دوستان در شركت زيمنس داشتم آنها براي جلوگيري از اين فاجعه راه مسالمت آميز را پيشنهاد دادند :blush:

يعني اينكه شفاف سازي را سر لوحه قرار دهيم :D

به طور مثال : برو بچ در شركت زيمنس به 6600 مي گن خزو شيش دو صفر

ما هم مي توانيم به جاي اس ايكس وان بگيم اس خز وان

توجه كنيد اين كار فقط و فقط براي جلوگيري از خريد افراد مي باشد و هيچ قصد توهيني به اس ايكس وان نمي باشد :D :D :D

فعلا برو بچ طرفدار باباي :happy:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از Pouria86 :
سلام دوستان

در طي تماسي كه با دوستان در شركت زيمنس داشتم آنها براي جلوگيري از اين فاجعه راه مسالمت آميز را پيشنهاد دادند :blush:

يعني اينكه شفاف سازي را سر لوحه قرار دهيم :D

به طور مثال : برو بچ در شركت زيمنس به 6600 مي گن خزو شيش دو صفر

ما هم مي توانيم به جاي اس ايكس وان بگيم اس خز وان

توجه كنيد اين كار فقط و فقط براي جلوگيري از خريد افراد مي باشد و هيچ قصد توهيني به اس ايكس وان نمي باشد :D :D :D

فعلا برو بچ طرفدار باباي :happy:

حاجي مطمئن باش زيمنس هيچ وقت خز يا جوات نميشه sl45 رو خيلي ها خريدن ولي هندونه فروش سر كوچه يا قصاب محله هيچ وقت نخريد اس ايكس 1 هم همين طور ولي 6600 رو حتي صاحب دكه روزنامه فروشي هم خريده اون هم از 6630 كه بيشتر كپي گرفته شده از 3650 هستش تا گوشي جديد فقط يه كم!!! امكانات بيشتر داره
خداييش تو گوشي هاي نوكيا من بيشتر از همه از 7610 خوشم مياد تا 6630 يا 6600 :lol: !!!

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هم يك تاپيك بزنيم و از اس ايكس 1 بد بگيم :lol: :lol: :lol: :lol:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من يك سوال از SX1 دارها دارم
من برنامه FSCaller رو روي گوشي ريختم نصب شد و اومد ولي هر چي دستكاريش ميكنم كار نميكنه كسي تا به حال با اين رو گوشي SX1 كار كرده ؟ اگر كار كرده و درست كار كرده روش كارش رو به طور كامل به ما هم بگه ;)

kamran1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالي داشتم كه ممنون ميشوم جواب من را بدهيد.آيا امكان مشاهده sms فارسی با sx1 وجود دارد و آیا امکان ارسال sms فارسی با آن وجود دارد یا خیر؟ لطفا اگر موارد فوق امکان دارد روش آن را نیز بیان کنید.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از kamran1342 :
سوالي داشتم كه ممنون ميشوم جواب من را بدهيد.آيا امكان مشاهده sms فارسی با sx1 وجود دارد و آیا امکان ارسال sms فارسی با آن وجود دارد یا خیر؟ لطفا اگر موارد فوق امکان دارد روش آن را نیز بیان کنید.
نوشتن فارسي نه ولي مشاهده چرا
راستي از تعريفهاي خوب در مورد sx1 و جواد شدن خزوشيش دو صفر ما هم رفتيم و يه sx1 خريديم

kamran1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
نوشتن فارسي نه ولي مشاهده چرا
راستي از تعريفهاي خوب در مورد sx1 و جواد شدن خزوشيش دو صفر ما هم رفتيم و يه sx1 خريديم
دوست عزيز ممكنه راهنمايي كني كه چگونه ميتوان sms فارسي را مشاهده نمود.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از kamran1342 :
دوست عزيز ممكنه راهنمايي كني كه چگونه ميتوان sms فارسي را مشاهده نمود.
عزيز جان من نگفتم چطور ميشه ديد در حال حاضر گوشيهايي مثل 6600 و sx1 به راحتي و بدون نصب هيچ نرم افزاري sms فارسي را نمايش ميدن من قبلا 6600 داشتم و كاملا نشون ميداد حتي اسمهاي دفتر چه تلفنم تو سيم كارتم كاملا فارسي بود كه نشون ميداد كه حالا 6600 رو فروختم و sx1 خريدم همينطوره .ميخوام بگم گه گوشي حالا از زبان فارسي پشتيباني ميكنن اما نميتونن بنويسن :rolleyes:

kamran1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
عزيز جان من نگفتم چطور ميشه ديد در حال حاضر گوشيهايي مثل 6600 و sx1 به راحتي و بدون نصب هيچ نرم افزاري sms فارسي را نمايش ميدن من قبلا 6600 داشتم و كاملا نشون ميداد حتي اسمهاي دفتر چه تلفنم تو سيم كارتم كاملا فارسي بود كه نشون ميداد كه حالا 6600 رو فروختم و sx1 خريدم همينطوره .ميخوام بگم گه گوشي حالا از زبان فارسي پشتيباني ميكنن اما نميتونن بنويسن :rolleyes:
من هم sx1 دارم ولي وقتي sms فارسي برام مياد اون رو مربع مربع نشون ميده.

farzad_sx1

Registered User
لایک‌ها
0
فتوکپی جان اگه میشه از عوض من هم یک میل به زیمنس بزن و برام کد 8 رقمی رو پیدا کن
از لطفت ممنون .
راستی یادم رفت IMEI : 352079002833596
اگه لطف کنی در این مورد منو کمک کنی از خجالتت در میام
با هر دعوتنامه ای که بخوای برات ارسال می کنم . :D :cool:

بالا