• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
:x
واقعا" ممنون
کدوم اشون قوی تر هستن و خدمات بهتری میدن؟
عکاظ یا پردیس؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من الان زنگ زدم 118 گفت عکاظ اصلا" نداریم!
وا!
نمی دونم این 118 پس به چه دردی می خوره>؟
این پردیس هم تعطیل بوداش

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان من هم تازه گيها زيمنسي شدم ! اولش سامسونگي بودم بعد نزديك بود نوكيايي بشم اونم از نوع 6600 اش (كه از سامسونگي بودن هم ضايع تر و بد تره ! ) ولي یهو زيمنسي شدم اونم از نوع ُُSX1 اش که خیلی خوب و با کلاسه (مثل بقیه نوع هاش !)

حالا یه زیمنسی مهربون پیدا بشه به من بگه من چطوری حاظه مسیج هام رو از ممری خود گوشی به ممری کارت تغییر بدم تا در هنگام ارسال و دریافت فایل های حجیم با بلوتوس دچار کمبود حاظه نشم ؟؟

تشکر میکنم زیمنسی های عزیز! :rolleyes:

is_razi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Bahreyni :
:lol: :lol: :lol:
آقا فكر كنم تنها كارخونه اي باشه كه كنار گوشي موبايل اجاق گاز هم ميزنه :blink: :blink: :blink:

آره داش منم فكر كنم تنها كارخونه اي باشه كه كنار اجاق گاز ,plc وهزار جور قطعات اتوماسيون و اتومبيل وcnc ,...هم ميزنه . به اين ميگن قدرت و تكنولوژي آلماني
البته بگم زيمنس پسر عموم نيست با نوكيا هم دشمني ندارم هر كدو م جنس خوب با قيمت مناسبتر بدن مشتري اون هستم واسه همين هم يه sx1 گرفتم.

ياشاسين
:p ;)

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
سلام دوستان من هم تازه گيها زيمنسي شدم ! اولش سامسونگي بودم بعد نزديك بود نوكيايي بشم اونم از نوع 6600 اش (كه از سامسونگي بودن هم ضايع تر و بد تره ! ) ولي یهو زيمنسي شدم اونم از نوع ُُSX1 اش که خیلی خوب و با کلاسه (مثل بقیه نوع هاش !)

حالا یه زیمنسی مهربون پیدا بشه به من بگه من چطوری حاظه مسیج هام رو از ممری خود گوشی به ممری کارت تغییر بدم تا در هنگام ارسال و دریافت فایل های حجیم با بلوتوس دچار کمبود حاظه نشم ؟؟

تشکر میکنم زیمنسی های عزیز! :rolleyes:

مبارك باشه :) :) :)
به لينك زير برو.
لینک

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زنده باد زيمنس به خصوص SX1
من حدود 1 ماه گرفتم واقعا راضي هستم نه هنگي نه چيزي اگه خواستيد بگيريد حتما از جاي معتبر بگيريد .
اگه مشكلي در موردش داشتيد در خدمتم . :happy:
در ضمن ما خانوادگي اهل زيمنس هستيم ها 1 گوشي Sl 45 هم داريم كه مي خواهيم عوضش كنيم و 1 صفحه رنگي بگيريم پيشنهاد بديد چي بگيريم ؟؟؟؟؟؟ ( SL 45 كه ديگه نيازي به تعريف نداره وقتي اين گوشي اومد بازار واقعا كمپاني نوكيا مونده بود كه اين گوشي هست يا سفينه ) . :happy: :D :D

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از pinnacle :
مبارك باشه :) :) :)
به لينك زير برو.
لینک

دستت درد نکنه ولی لینکه که کار نمیکنه ، یه تست بکنش ;)

اگه محبت کنی لینک درست رو بدی یا اینکه بگی چیکار کنم یک دنیا ممنونت میشم

زیمنسی تازه وارد :blush:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام :)
لينك تا ديروز سالم بود ولي ظاهرا تمام مسائل مربوط به SX1 قراره كه يكجا جمع بشه و براي همين بعضي از صفحات فعلا در دسترس نيست.
برنامه MsvDriveE رو از طريق لينك زير دانلود كن و نصب كن.بعد از نصب برنامه رو اجرا كن.پس از اجراي برنامه هيچ پيغامي دريافت نميكنيد ولي برنامه اجرا شده واز اين به بعد تمام پيغامها روي مموري كارت ذخيره ميشن.برنامه رو فقط يكبار اجرا كن و از اجراي دوباره اون اجتناب كن .بعد از اولين اجرا برنامه به طور خودكار در هر ريستارت يا خاموش و روشن كردن گوشي اجرا مكيشه و نيازي به اجراي مجدد اون نيست.اگر برنامه رو چند بار اجراكني پيغام خطا مشاهده خواهي كرد وامكان داره هر چي تو inbox باشه از بين بره و هيچ وقت هم وقتي گوشي روشنه مموري كارت رو در نيار.
براي برگردوندن گوشي به حالت اول فقط كافي گوشي رو خاموش كني و مموري كارت رو از گوشي در بياري و دوباره گوشي رو روشن كني.وبعد از اون دوباره گوشي رو خاموش كرده و مموري رو سر جاش قرار بدي.اگر خواستي ميتوني دوباره برنامه رو يكبار اجرا كني.
موفق باشي :)
MsvDriveE

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از pinnacle :
باسلام :)
لينك تا ديروز سالم بود ولي ظاهرا تمام مسائل مربوط به SX1 قراره كه يكجا جمع بشه و براي همين بعضي از صفحات فعلا در دسترس نيست.
برنامه MsvDriveE رو از طريق لينك زير دانلود كن و نصب كن.بعد از نصب برنامه رو اجرا كن.پس از اجراي برنامه هيچ پيغامي دريافت نميكنيد ولي برنامه اجرا شده واز اين به بعد تمام پيغامها روي مموري كارت ذخيره ميشن.برنامه رو فقط يكبار اجرا كن و از اجراي دوباره اون اجتناب كن .بعد از اولين اجرا برنامه به طور خودكار در هر ريستارت يا خاموش و روشن كردن گوشي اجرا مكيشه و نيازي به اجراي مجدد اون نيست.اگر برنامه رو چند بار اجراكني پيغام خطا مشاهده خواهي كرد وامكان داره هر چي تو inbox باشه از بين بره و هيچ وقت هم وقتي گوشي روشنه مموري كارت رو در نيار.
براي برگردوندن گوشي به حالت اول فقط كافي گوشي رو خاموش كني و مموري كارت رو از گوشي در بياري و دوباره گوشي رو روشن كني.وبعد از اون دوباره گوشي رو خاموش كرده و مموري رو سر جاش قرار بدي.اگر خواستي ميتوني دوباره برنامه رو يكبار اجرا كني.
موفق باشي :)
MsvDriveE

خدا خيرت دهاد !!

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من 2تا كمك مي خاستماز شما
1:اولي اينكه قيمتsl65 رو ميخام
2:اينكه ايا به mc60ميشه منوي فارسي زد يا نه اگه ميشه چطور ميشه؟؟
ممنون از لطفتون

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
از دوستان کسی می دونه آیا خدمات پس از فروش زیمنس یعنی پارس پردیس قشم firmware گوشی ها رو آپدیت می کنه یا نه؟

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سايت زيمنس برا دانلود هست با آموزش تصويري مي توني بري و خودت اين كار رو انجام بدي خيلي ساده هست من كه برا اس ايكس 1 خودم جديدترينش رو گرفتم خيلي آسان بود . البته اگه مدل گوشيت رو ميگفتي بهتر بود . :)

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
تو سايت زيمنس برا دانلود هست با آموزش تصويري مي توني بري و خودت اين كار رو انجام بدي خيلي ساده هست من كه برا اس ايكس 1 خودم جديدترينش رو گرفتم خيلي آسان بود . البته اگه مدل گوشيت رو ميگفتي بهتر بود . :)
من قبلا نسخه جدید رو داونلود کردم ولی چون از کابل dca-540 استفاده می کنم نمی تونم firmware رو آپدیت کنم
در ضمن گوشیم cx70 هست
:(

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mammad_jan :
من قبلا نسخه جدید رو داونلود کردم ولی چون از کابل dca-540 استفاده می کنم نمی تونم firmware رو آپدیت کنم
در ضمن گوشیم cx70 هست
:(

اگه خود سايته زيمنس گذاشته حتما 1 راهي داره ولي آره ميتوني ببري بيرون تو جمهوري بران آپديت كنند البته اگه ببري پارس پرديس خيلي بهتره چون اگه چيزي بشه اونها مسوليتش رو قبول مي كنند . سوالي بود بگو ;)

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام به نظر من نبري پارس پرديس خيلي بهتره چون هيچي حاليشون نيست وقتي گوشي من قفل شد مبلغ5000 تومان از من گرفتن كه قفل گوشي رو باز كنن نتوستن گفتن مادر بورد گوسي با IMEI سازگار نيست!!!!
ولي تو شهر خودمون دادم به تعمير كار اون هم بدون اينكه پشت گوشي رو باز كنن البته به نظر من حالا خودت مي دوني!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خوب بود به خاطر اینکه پس از مدت ها زیمنس دوتا گوشی آبرومند معرفی کرده عکسها و مشخصاتش رو هم می ذاشتی;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
lg_sieme.gif

S75

siemens-s75-00.jpg
siemens-s75-01.jpg

General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 2Q
Status Coming Soon
Size Dimensions 103 x 47 x 18.5 mm, 84 cc