- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
:x
واقعا" ممنون
کدوم اشون قوی تر هستن و خدمات بهتری میدن؟
عکاظ یا پردیس؟
واقعا" ممنون
کدوم اشون قوی تر هستن و خدمات بهتری میدن؟
عکاظ یا پردیس؟
به نقل از Bahreyni ::lol: :lol: :lol:
آقا فكر كنم تنها كارخونه اي باشه كه كنار گوشي موبايل اجاق گاز هم ميزنه :blink: :blink: :blink:
به نقل از H_R :سلام دوستان من هم تازه گيها زيمنسي شدم ! اولش سامسونگي بودم بعد نزديك بود نوكيايي بشم اونم از نوع 6600 اش (كه از سامسونگي بودن هم ضايع تر و بد تره ! ) ولي یهو زيمنسي شدم اونم از نوع ُُSX1 اش که خیلی خوب و با کلاسه (مثل بقیه نوع هاش !)
حالا یه زیمنسی مهربون پیدا بشه به من بگه من چطوری حاظه مسیج هام رو از ممری خود گوشی به ممری کارت تغییر بدم تا در هنگام ارسال و دریافت فایل های حجیم با بلوتوس دچار کمبود حاظه نشم ؟؟
تشکر میکنم زیمنسی های عزیز!
به نقل از pinnacle :
به نقل از pinnacle :باسلام
لينك تا ديروز سالم بود ولي ظاهرا تمام مسائل مربوط به SX1 قراره كه يكجا جمع بشه و براي همين بعضي از صفحات فعلا در دسترس نيست.
برنامه MsvDriveE رو از طريق لينك زير دانلود كن و نصب كن.بعد از نصب برنامه رو اجرا كن.پس از اجراي برنامه هيچ پيغامي دريافت نميكنيد ولي برنامه اجرا شده واز اين به بعد تمام پيغامها روي مموري كارت ذخيره ميشن.برنامه رو فقط يكبار اجرا كن و از اجراي دوباره اون اجتناب كن .بعد از اولين اجرا برنامه به طور خودكار در هر ريستارت يا خاموش و روشن كردن گوشي اجرا مكيشه و نيازي به اجراي مجدد اون نيست.اگر برنامه رو چند بار اجراكني پيغام خطا مشاهده خواهي كرد وامكان داره هر چي تو inbox باشه از بين بره و هيچ وقت هم وقتي گوشي روشنه مموري كارت رو در نيار.
براي برگردوندن گوشي به حالت اول فقط كافي گوشي رو خاموش كني و مموري كارت رو از گوشي در بياري و دوباره گوشي رو روشن كني.وبعد از اون دوباره گوشي رو خاموش كرده و مموري رو سر جاش قرار بدي.اگر خواستي ميتوني دوباره برنامه رو يكبار اجرا كني.
موفق باشي
MsvDriveE
من قبلا نسخه جدید رو داونلود کردم ولی چون از کابل dca-540 استفاده می کنم نمی تونم firmware رو آپدیت کنمبه نقل از siavash8027 :تو سايت زيمنس برا دانلود هست با آموزش تصويري مي توني بري و خودت اين كار رو انجام بدي خيلي ساده هست من كه برا اس ايكس 1 خودم جديدترينش رو گرفتم خيلي آسان بود . البته اگه مدل گوشيت رو ميگفتي بهتر بود .
به نقل از mammad_jan :من قبلا نسخه جدید رو داونلود کردم ولی چون از کابل dca-540 استفاده می کنم نمی تونم firmware رو آپدیت کنم
در ضمن گوشیم cx70 هست