Pixar
مدیر بازنشسته
درباره S65 بیشتر بگید ...
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.
خب، اين يعني كه نسبت تعداد پيكسل به واحد سطح در ،K700 تقريبا 3 برابر S65 ـه. و اين يعني اينكه فاصله نقطه هاي تصوير در S65 خيلي زياده. و وقتي شما يه تصوير كوچيك رو 3 برابر Strech مي كني مطمئنا اون تصوير مات ميشه. حالا هر چقدر هم كه صفحه نمايش روشن و درخشنده باشه.
به نقل از xPlod :زيمنس S65 در كنار همه خوبيايي كه داره ( مثل طراحي ظاهري، صفحه نمايش بزرگ، حافظه داخلي مناسب و كارت حافظه) ، چند تا ايراد اساسي هم داره كه براي شخص من وجود هر كدوم از اونا كافيه تا از خريدن يه گوشي منصرف بشم.
اولين (و از نظر من مهم ترين) نقطه ضعفش، كيفيت پايين صفحه نمايششه. صفحه بزرگ با رزولوشن پايين كه نتيجه ش يه تصوير ماته. اينو ببين:
مسئله بعدي اينه كه اين گوشي توانايي پخش فايل هاي MP3 رو نداره يعني به MP3 Player مجهز نشده. براي همين به نظر من حافظه داخلي 10 مگا بايتي ش كاملا براي ذخيره عكس و بازي و ... كفايت مي كنه و وقتي شما نمي توني از اين گوشه به عنوان MP3 Player استفاده كني، وجود كارت كاملا زائده.
نكته بعديش هم در مورد دوربينش ـه. اين گوشي اولين گوشي داراي دوربين مگاپيكسلي بود كه وارد بازار شد و توي يه چيز ديگه هم اوله و اون هم كيفيت پايين دوربينه كه بعضي وقتا در مقايسه كاملا با 7610 برابري مي كنه!
در مجموع با توجه به قيمت بالاش، من شخصا اين گوشي رو توصيه نمي كنم.
به نقل از bahreyni :مرگ بر ماكروسافت
مرگ بر نوكيا
مرگ بر پارس آنلاين :blink: