• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران زيمنس

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
icons4.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
زيمنس S65 در كنار همه خوبيايي كه داره ( مثل طراحي ظاهري، صفحه نمايش بزرگ، حافظه داخلي مناسب و كارت حافظه) ، چند تا ايراد اساسي هم داره كه براي شخص من وجود هر كدوم از اونا كافيه تا از خريدن يه گوشي منصرف بشم.

اولين (و از نظر من مهم ترين) نقطه ضعفش، كيفيت پايين صفحه نمايششه. صفحه بزرگ با رزولوشن پايين كه نتيجه ش يه تصوير ماته. اينو ببين:
ببين دوست عزيز، يه مقايسه ساده برات مي كنم. صفحه K700 رو كه حتما ديدي (پشت ويترينش هم قبوله) Resolutionاش 176×220 ـه. اين رقم براي S65 اينه: 132×176. خب يه محاسبه ساده نشون ميده كه تعداد پيكسل ها در K700 تقريبا دو برابر S65 ـه. خب، حالا از لحاظ سايز صفحه مقايسه شون مي كنيم: مساحت صفحه نمايش S65 تقريبا يك و نيم برابر K700 ـه.
خب، اين يعني كه نسبت تعداد پيكسل به واحد سطح در ،K700 تقريبا 3 برابر S65 ـه. و اين يعني اينكه فاصله نقطه هاي تصوير در S65 خيلي زياده. و وقتي شما يه تصوير كوچيك رو 3 برابر Strech مي كني مطمئنا اون تصوير مات ميشه. حالا هر چقدر هم كه صفحه نمايش روشن و درخشنده باشه.

مسئله بعدي اينه كه اين گوشي توانايي پخش فايل هاي MP3 رو نداره يعني به MP3 Player مجهز نشده. براي همين به نظر من حافظه داخلي 10 مگا بايتي ش كاملا براي ذخيره عكس و بازي و ... كفايت مي كنه و وقتي شما نمي توني از اين گوشه به عنوان MP3 Player استفاده كني، وجود كارت كاملا زائده.

نكته بعديش هم در مورد دوربينش ـه. اين گوشي اولين گوشي داراي دوربين مگاپيكسلي بود كه وارد بازار شد و توي يه چيز ديگه هم اوله و اون هم كيفيت پايين دوربينه كه بعضي وقتا در مقايسه كاملا با 7610 برابري مي كنه!

در مجموع با توجه به قيمت بالاش، من شخصا اين گوشي رو توصيه نمي كنم.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از xPlod :
زيمنس S65 در كنار همه خوبيايي كه داره ( مثل طراحي ظاهري، صفحه نمايش بزرگ، حافظه داخلي مناسب و كارت حافظه) ، چند تا ايراد اساسي هم داره كه براي شخص من وجود هر كدوم از اونا كافيه تا از خريدن يه گوشي منصرف بشم.

اولين (و از نظر من مهم ترين) نقطه ضعفش، كيفيت پايين صفحه نمايششه. صفحه بزرگ با رزولوشن پايين كه نتيجه ش يه تصوير ماته. اينو ببين:

مسئله بعدي اينه كه اين گوشي توانايي پخش فايل هاي MP3 رو نداره يعني به MP3 Player مجهز نشده. براي همين به نظر من حافظه داخلي 10 مگا بايتي ش كاملا براي ذخيره عكس و بازي و ... كفايت مي كنه و وقتي شما نمي توني از اين گوشه به عنوان MP3 Player استفاده كني، وجود كارت كاملا زائده.

نكته بعديش هم در مورد دوربينش ـه. اين گوشي اولين گوشي داراي دوربين مگاپيكسلي بود كه وارد بازار شد و توي يه چيز ديگه هم اوله و اون هم كيفيت پايين دوربينه كه بعضي وقتا در مقايسه كاملا با 7610 برابري مي كنه!

در مجموع با توجه به قيمت بالاش، من شخصا اين گوشي رو توصيه نمي كنم.

آره بنده شخصا خودم هم از LCD اون رازی نیستم , و از این که MP3 رو هم ساپورت نمیکنه خیلی ناراحتم !!!! :wacko:

یک اشتباه بزرگی که کردم این بود که بدون تحقیق درست اقدام به خرید گوشی کردم , با این حال یک Ram 256 براش خریدم ... :blush:

به هر حال فعلا بل الجبار راضیم ... :eek:

از راهنماییتون ممنون .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خواهش مي كنم، ايشالا براي خريدن گوشي بعدي تون هم من و هم شما جبران مي كنيم ;)

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از bahreyni :
مرگ بر ماكروسافت
مرگ بر نوكيا
مرگ بر پارس آنلاين :blink:

:blink: :lol: :lol: :lol:
بابا بياييم به آزادي افكار و سلايق! احترام بگذاريم
بعدشم مرگ بر همه اونايي كه گفتي ( كمي تا قسمتي البته ها ) !
:happy:

hos.comput

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Real Madrid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;Siemens

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
NOKIA= MANCHESTER UNITED :happy: :happy: :happy: :happy:
مرگ بر زيمنس درود بر ريچارد شير دل :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
:happy:

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه نمي شه روي اس 65 برنامهاي نصب كرد كه MP3اجرا كنه ...مثل نوكيا 6600....................!!!!!!!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آره، ميشه روش MP3 Player نصب كرد ولي اگه همچين چيزي وجود داشته باشه.
راستشو بخواي خيليا دارن سعي مي كنن يه نرم افزار MP3 Player از نوع J2ME / JAVA براي S65 پيدا كنن ولي متاسفانه تا امروز همچين موجودي رويت نشده.

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا راستش من حدود 10 روز پيش از دوبي اس 65 گرفتم هنوز ازش استفاده نكردم(حتي هنوز قفل شبكش رو باز نكردم)...داشتم فكر ميكردم هنوز كه اكبنده برم پس بدم يك چيز بهتر بگيرم!!!!!!!!!!!!! مي خواستم بدونم چيكار كنم...............كيفيت فيلم برداري 6230 چه جوريه............!!!!!!1!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين تاپيك مربوط به "انجمن طرفداران زيمنس" ـه. پس از من انتظار نداشته باش كه خيلي واضح بهت جواب بدم ;)
در مورد 6230 هم ديگه هيچي نمي گم، فقط به شما هم توصيه مي كنم در صورت امكان از دبي يه E398 بگير.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز رو فيلمبرداري 6230 زياد حساب نكن هم كيفيتش جالب نيست هم زمان ريكوردش كمه :happy: :happy: ولي عكساش بد نيست وبعنوان يادگاري قابل قبوله :happy: نكته جالب توجه در 6230 ام پي تري پلير اونه كه واقعا كيفيت خوبي دار
ه :headphone :headphone :headphone :headphone

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
cesoot جان آواتارت فوق العاده باحاله ولي اگه يكم سايزشو كوچيكتر كني هم cool تر ميشه هم شكل صفحات رو به هم نميريزه ...

ممنون :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Niaz_ch عزيز از تذكرت ممنون اندازه اويتورم رو اصلاح كردم :happy: :happy:

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد............... :) سوالم رو توي تاپيك ديگه مي پرسم!!!!! :happy:

بالا