• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران سامسونگ

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مگه s8300 اومده بازار ؟

به نظر منم گوشی خوبیه ، ولی خب یه نقص داره اونم وای فای هست ، اگه میخواهی یه گوشی بگیری ال جی KC910 فکر کنم بهتر باشه چونکه وای فای هم داره !

ولی کلا اینجور سامسونگها و ال جی ها بیشتر برای عکاسی و فیلمبرداری هستند ، منوهای خوشگلی هم دارن معمولا ، ولی زیاد نباید توقع برنامه و بازی ازشون داشته باشی ، با وجود اینکه جی پی اس دارن ولی خیلی جی پی اسشون به درد نمیخوره ، مثل جی پی اس های سونی اریکسون از برنامه گوگل مپ استفاده میکنه که باید از جی پی ار اس نقشه هاش رو بگیری که خیلی هم گرون در میاد !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مگه s8300 اومده بازار ؟

به نظر منم گوشی خوبیه ، ولی خب یه نقص داره اونم وای فای هست ، اگه میخواهی یه گوشی بگیری ال جی KC910 فکر کنم بهتر باشه چونکه وای فای هم داره !

ولی کلا اینجور سامسونگها و ال جی ها بیشتر برای عکاسی و فیلمبرداری هستند ، منوهای خوشگلی هم دارن معمولا ، ولی زیاد نباید توقع برنامه و بازی ازشون داشته باشی ، با وجود اینکه جی پی اس دارن ولی خیلی جی پی اسشون به درد نمیخوره ، مثل جی پی اس های سونی اریکسون از برنامه گوگل مپ استفاده میکنه که باید از جی پی ار اس نقشه هاش رو بگیری که خیلی هم گرون در میاد !

بله اومده.

راستش چون نمیشه توقع برنامه ازش داشت منو منصرف میکنه از خریدش :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا این ها رو بی خیال شو...به خدا بخری یه هفته نشده حالت به هم میخوره ها...از من گفتن...تکراری میشه شدید...برنامه هم نمیگیره...میخوره تو ذوقت حسابی...تم هم که نمیگیره...بازی هم با بد بختی روش نصب میشه...به کل پولت هدر میشه...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سامسونگ S8300 UltraTOUCH
خیلی نظرمو جلب کرده ...
حیف که سیستم عامل نداره و گرنه تو خریدش درنگ نمی کردم ...

samsung-s8300-4.jpg

با گارانتی مایکرو تل 495
گارانتی معمولی 475
گوشی خیلی خوشگلی به نظر میاد ، الان تماس گرفتم نمایندگی سامسونگ در بحرین اورده 199 دینار !

یه نکته جالب توی این گوشی هست اینه که توی جی اس ام ارینا نوشتن که روش برنامه جی پی اس روت 66 داره فقط گوگل مپ نیست ، برنامه روت 66 یکی از قویترین برنامه های جی پی اس هست که من اومنیا خریدم باهاش بوده داداشم اینویت خریده باهاش بوده ، حالا اینم با اینکه جاواست اگه واقعا باهاش باشه خیلی عالیه و قیمتش هم میارزه ، ولی خب این برنامه به درد شما نمیخوره چون نقشه ایران رو نداره !

ولی همونطوری که مازیار گفت اگه اهل برنامه و بازی باشی سخت میشه روش نصب بکنی ، UI اش هم بعد از مدتی تکراری میشه برات و نمیتونی عوض بکنی !

الان من خودم همون دو سه هفته اول از UI اصلی اومنیا خسته شدم ، و الان هم با اومدن برنامه هایی مثل مانیلا و موبایل شل 3 دیگه اصلا از UI اصلی اومنیا خوشم نمیاد !

الان با این قیمتی که هست میتونی راحت امنیا بگیری و حالش رو ببری !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقا این ها رو بی خیال شو...به خدا بخری یه هفته نشده حالت به هم میخوره ها...از من گفتن...تکراری میشه شدید...برنامه هم نمیگیره...میخوره تو ذوقت حسابی...تم هم که نمیگیره...بازی هم با بد بختی روش نصب میشه...به کل پولت هدر میشه...

صد در صد موافقم

اگه سیستم عامل میداشت عالی بود اما اینطوری نه ....

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام

با پارس مایکروتل تهران تماس بگیر ، اگر هم نداشته باشن فکر نکنم تا اونحد ارزشش رو داشته بفرستید بیرون ایران ! حالا اگه کسی رو دارید که میره و میاد بهش بگید اول هماهنگ بکنه ببینه اصلا هست یا نه بعدا میتونید اقدام بکنید .

الان من با نمایندگی در بحرین هم تماس گرفتم گفتن که ال سی دی ندارن برای یو 900 .
ممنون ولی منظورم LCD نیست. این شیشه روی LCD را می گم. آخه بدجوری تو ذوق می زنه. می تونید بپرسید ازشون؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
جی پی اس روت 66 داره فقط گوگل مپ نیست ، برنامه روت 66 یکی از قویترین برنامه های جی پی اس هست که من اومنیا خریدم

همراه گوشی منم یه cd روت 66 هست ! چطوری باید روی گوشی نصبش کنم ؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
همراه گوشی منم یه cd روت 66 هست ! چطوری باید روی گوشی نصبش کنم ؟
البته به درد شما نمیخوره ، چون نقشه ایران رو نداره ، روش خاصی نداره ، یه فولدر 2577 هست روی سی دی کپیش میکنی توی مموری کارت یا مای استوریج ، همینکه ریستارت بکنی شروع میشه به نصل شدن ، بعد یه فولدر دیتا هم هست که باید انتقال بدی به مموری کارت یا استوریچ کارت !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان

خبر جدید از سامسونگ اینه که مدل Samsung Omnia Pro به زودی معرفی خواهد شد

- Windows Mobile 6.1, with upgrade to 6.5 available
- Full sliding QWERTY keyboard
- 3.5-inch WVGA touch screen
- AMOLED display
- 5 megapixel camera

فایل های ضمیمه

• 81025.jpg
    81025.jpg
    98.2 KB · نمایش ها: 13

sghd

Registered User
لایک‌ها
19

Samsung I7500 با سیستم عامل Android OS, v1.5
صفحه نمایش 3.2 تاچ 16ملیون رنگ
8گیگابایت و دوربین 5 مگاپیکسلی

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
نه والا مفته در مقایسه با قیمت اچ تی سی اچ دی و تاچ پرو و دیاموند !

من قبلا تاچ پرو داشتم و الان اکسپریا، اکسپریا بعد دوماه کارکرد، اسلایدش شکست و تو فروما خوندم که قابش اگه بعد دو هفته نشکنه، عجیبه(فرم xda-developers یه تاپیک مخصوص شکستگی قاب کسایی که تازه کمتر از 2 هفته خریدنش زده!) و کلا گوشی ظریفیه. تاچ پرو رو بعد 6 ماه کارکرد اسلایدش عین اولش بود و بدنه فوق العاده با کیفیت و بعضی قسمتاش هم فلزی بود و الان از کردم پشیمونم. امنیا هم باهاش کارکردم و کیفیتش ساختش رو پایین دیدم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله سامسونگ همیشه کیفیت ساخت بالایی داره..حالا منظورتون از کیفیت کم امنیا چیه رو نمیدونم..منتها برای روشن شدن قضیه یه D600 هست الان دست یکی از اعضای خانواده دقیقا 3 ساله داره کار میکنه..نه مشکلی داره..نه حالت کشویی ضعیف شده.. نه هیچی...دقیقا مثل روز اول باز و بسته میشه حتی یک ذره هم کیفیت فنرهای کشویی کم نشده..هیچ موردی هم نداره..

این به کنار کلا سامسونگ چون تولید کره هست معمولا کیفیت بالایی داره...امنیا هم من الان دارم درسته تازه خریدم ولی به نظرم نه قیافه گوشی چیپ میاد ( برعکس امثال 5800) نه به نظرم کیفیت ساخت بد باشه باز بر عکس خیلی های دیگه...شما مورد خاصی دیدین از امنیا؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
من قبلا تاچ پرو داشتم و الان اکسپریا، اکسپریا بعد دوماه کارکرد، اسلایدش شکست و تو فروما خوندم که قابش اگه بعد دو هفته نشکنه، عجیبه(فرم xda-developers یه تاپیک مخصوص شکستگی قاب کسایی که تازه کمتر از 2 هفته خریدنش زده!) و کلا گوشی ظریفیه. تاچ پرو رو بعد 6 ماه کارکرد اسلایدش عین اولش بود و بدنه فوق العاده با کیفیت و بعضی قسمتاش هم فلزی بود و الان از کردم پشیمونم. امنیا هم باهاش کارکردم و کیفیتش ساختش رو پایین دیدم

والا کلا کیفیت بدنه سونی اریکسون بده ، من یه جی 900 داشتم یک ماه کار کرده بود اینقدر از پشت خط و خش افتاده بود اون قسمت بالای مشکیش انگار 2-3 سال کار کرده ، یکی از دوستانم هم ایکس ون داشت ، رنگ قاب پشتش دقیقا مثل همون جی 900 شده بود بعد از حدود 2 ماه استفاده ، و عکسهاش رو هم گذاشتم در تاپیک ایکس ون ، حالا هم که شما میگید که اسلایدش شکسته این یعنی فاجعه !!!!!!:lol::lol:

امنیا من الان 6 ماهه که دارم کیفیت ساختش به نظرم خیلی بالاست ، جنس پلاستیکش عالیه و به این راحتی خط و خش نمیفته ، شاید اگه خدایی نکرده گوشی بیفته زمین صفحه اش اسیب ببینه ولی این خاصیت تمامی گوشیهای تاچ اسکرین هست منحصر به امنیا نیست ، من تایتن 2 داشتم سال گذشته تابستون از فاصله 50 سانتی در پارک سقوط کرد و عمرش رو داد به شما و صفحه اش شکست !!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من هم نميدونم دوستمون رو چه حسابي اين حرف رو زدن....من هم امنيا دارم منظور شما دقيقا از كيفيت ساخت پايين امنيا چي بود؟!!!!....مورد خاصي ازش ديدين؟!!!!....گوشي من هم تا حالا دوبار روي موكت خورده زمين البته از قسمت بالا و ارتفاع حدود 4 متر اتفاقي هم براش نيفتاده!!!!

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
معذرت، زود قضاوت کردم، چون چند دقیقه بیشتر با امنیا ور نرفتم
اکسپریا موقع باز کردن یه ضربه به اسلایدش میخوره و اسلایدش پلاستیکیه، اگه اکسپریا دارین با احتیاط باز و بستش کنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فقط برای AT&T هست یعنی این طرفها اصلا گیر نخواهد امد...

بالا